Çocuğunuza ceza veriyor musunuz?

Aklıma ilk gelen bu olmazdı,binbir kurnazlık da düşünürdüm inanın.Böyle bir konuda polemiğe girmek istemiyorum.

Devletsiniz diyen yok anlamaya çalışıyorum demiştim,aynı fikirdeyim.Zor,çok zor.Siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz.

Ben de kalamam ki kalmadigim da cok oldu. Insallah yakinda anne olacagim ama eskiden de boyleydim bu vicdan ve yurek meselesi. Bazilari maalesef ki boyle. Ne diyeyim yine biz yavruya allah yardim etsin demek zorunda kaliyoruz.

Abiniz Türk onun da cok iyi ebeveyn oldugu soylenemez agzinizdan kerpetenle laf aliyoruz soyleseydiniz de bilseydik. Yegeninizi sizden cok dusunuyor muyum bilemem ama daha fazlasini yapacagima kalibimi basarim.
Ben onunla ilgili iyi bir şey yazdım mı? Allah ikisinin de cezasını versin dedim zaten. Abim ses çıkarıyor olsa, bu kadın bunu yapar mıydı?

daha fazlasini yapacagima kalibimi basarim.
Madde madde yazın ne yapacakmışsınız? Buyrun, okuyorum tek tek.

Ben bu konudan şöyle bir şey anladım:
Konu sahibi; ailenden nefret ediyorsun, kardeşin ve eşi ülkeye gelince annen sana göstermediği saygıyı gelinine gösteriyor. Sen de oraya gitmişken elinde kanıt olmadan gelini ve hatta kardeşini nasıl zor durumda bırakabileceğini düşünüyorsun. Yok çıkışta polise söyleyecekmiş de isimsiz ihbar edecekmiş. Yeğen annesiz ne yapar derdine o zaman düşmeyeceksin ama.

Ben ne diyeceğimi şaşırdım artık. Sokakta şiddete maruz kalan çocuk görünce araya giriyorum ben. Çocuk düşüyor,canı acıyor ağlıyor ve annesi düştü diye vuruyor bağırıyor.
Günün sonunda yine onların yanına kalır, çevre duyarlı değilse.
Anne baba olmak çok afedersiniz mal sahibi olmak değil. 1 aylık da olsa o bir birey.Ne hakla?Yok ben yapamadım,kayıtsız kalamazdım.
Şöyle bir komşuları olsa, gözüm arkada kalmazdı mesela.

Aynen öyle. Her şeyin iyisini bile üye Hanım. 15 yıldır buradalar. Bu plan şu an aklıma geldi. Yazarken, boş bir yorum yaparak zamanınızı harcadığınızı düşünmediniz mi?

Yazin dogru duzgun hangi ulkedir hangi kulturdur burasi el birligiyle yardimci oluruz seve seve. Her ulkenin hukuk sistemi, sosyal politikasi ve toplumsal ruhu farkli. Sizin gizeminizi mi cozecegiz bir de? Ve daha fazla tepki almamak icin ozellikle sakladiginiz baska rahatsizliklariniz da var soylemiyorsunuz inatla. Abuk subuk meydan okumalar yapiyorsunuz. Olan sizin kaniniza caniniza oluyor siz neyin derdindesiniz.

Hangi ülkede olduğa kafayı taktınız. Ülke Fransa, çocuk da sizin yeğeniniz. Evet, çözümlerinizi okuyorum. Yazın... Siz bu ülkede yaşamıyorsunuz, tek bir akrabanız bile yok. Yeğeniniz anne ve onun akrabalarıyla baş başa.

Ama siz çözüm bulana kadar günah değil mi o yavrucağa çektiği işkenceyeinanın her koşul ve şart o annesinin zulmünden iyi seçenektir bence,ben kendi adıma ne abi takardım ne yengeyi sözkonusu savunmasız bir küçücük can çünkü

Hem konu açıp hemde kükreyemezsiniz ki olmadı ama böyle,emir verir gibi

O zaman hicbiriniz insan değilsiniz. Söyleyecek söz yoktur başka hadi iyi aksamlar.

Böyle bir olay yaşansa tabi ki yeğenimin annesini şikayet etmem ama olay yaşanırken araya girerdim. Erkek kardeşime de o ülkeyi dar ederdim ben olsam. Çok iyi bakıyormuş gibi 2.yi de yapmış bir de.

Başka konulara ne kadar boş yorum yaptığınızı takip edemiycem. 15 yıldır yurtdışında kalan birine oyun kurmuşum. Peki!
Anlat da dinleyelim o zaman konuyu. Boş boş tersleme insanları da çocuk ne yaşıyor, sen neden korkuyorsun anlat da anlayalım.

Şikayet edin diyip duruyorsunuz. Polisi aradım, geldiler. Çocuk dedi ki, öyle bir şey yok, ben onları seviyorum. Benim elimde de kanıt yok. Git evimden, dedi. Türkiye'ye döndüm, çocuğu artık bize göstermiyor. İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bu durumda tavsiyeniz ne olurdu?

Siz gercekten hırstan gozu donmus birisiniz. Varsa orada yasayan uyeler lutfen surecler hakkinda destekli bilgiler versinler cok istiyorum.
Siz de beni tuş etmeye harcayacaginiz enerjinizi yegeninizi kurtarmaya harcayin. Ananiza babaniza bile soylememissiniz detaylari.

İşte budur,bende bende aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…