Doğuma Hazırlık çocuğunuza isim koyarken nelere dıkkat ettınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oglumun ismini kayinpederim koydu, erker oldugunu ogrendigimizde Ahmet olsun dedik kayinpederimin ismi ,ben aslen Konya'liyim adettir ilk toruna dedenin adini koymak ,esimde babasinin adini koymak istedi ,oglum dogunca kayinpederimi aradik gozun aydin Ahmet dogdu diye hayir dedi istemem ben daha olmedim ya Latif olsun ya da Sencer (takvimden bulmus Sencer Selcuklarda bir hanin ismiymis ) Sencer'i cok sevdim esimde ozaman Sencer Han olsun dedi ,kayinpederime minnettarim oglumun isminide kendisi kadar cok seviyorum

kızımın adını çok seviyorum.kısa ve öz.eceee :) bence ona çok yakısıyor.büyüdüğü zaman utanacağı kabul görmeyen isimler koymayın derim.

bende bigün allah kısmet ederse kızım olursa adını melodi koyucam çok tatlı ve güzel bir isim

benım kızım adı melis ela. isim düşünürken çok kararsızdım ama ela ismini çok beğeniyordum çok secenek vardı ama karar veremiyordum hamileyken bir sürü ismi vardı kızımın. teyzemde hamileydi aynı dönemde kızı olsaydı melis sude koyacaktı bana söyledi melis koy diye çünkü ben illa 2 isim istiyordum ve sonunda tamam dedim melis ela olsun kulağına ismi okunurken melis ela nur denildi çünkü nur kuranda geçiyordu ama kimlikte melis ela inşallah ismini büyüdüğünde sever..

Bır tarihçi olarak ısmı cok beğendım canım

rabbım uzun omur versın

ben kızımın ismine ESİLA koydum isminin anlamı ilk duyduğum cenneteki iyiy meleklerden birirnin ismiymiş koyduktan sonra birçok anlam bulduk kuranda`da geçiyo biraz zor bi isim olsada kızıma çok yakıştı ver çevremdeki herkes alıştı artık kim ne derse desin bence kulağa çok hoş geliyo

Henüz çocuğumuz yok.
Ama bu isim konusu dikkatimi çekti.
Allah izin verirde bir evladım olursa öncelikli olarak manasının güzelliği sonrasında ise her yaşta yakışacak bir isim olması taraftarıyım.
Sonuçta ileride amca ve teyze olacak yaşlara gelecekler hatta nine ve dede olacaklar.
Sevgilerle...

suan bitane oglum var ve hamileyim ogluma peygamerimizin aidni koydum ins ona benzesin diye adi Muhammed Yusuf simdiki bebegimin cinsiyetini bilmyimorum ama kizim olursa adini Rabia Sena koyucam oglum olursada Ömer Faruk

ben güzel anlamı olmasına ve söylenişine dikkat ederim..
bi gün kızım olursa adını Berin düşünüyorum.

hepinizin adına çok sevindim herkes istediği ismi koymuş, ben 18 yaşımdan beri oğlum olursa adını Eren koycam derdim ama o kadar içten istiyordum ki bu ismi, hatta sitede arkadaşlardan biri isimlere göre ninni olan bi sitenin linkini vermişti bende hemen Eren olanını indirdim ve hamileliğim boyunca dinledim. Ben mecburen sezaryen yaptım evde 3. günümde ben yatarken eşim zorla doğum belgelerini aldı ve birilerine çok büyük sürpriz olacak diyerek gitti. tek isim yani babasının adını koymuş eren yok anlayacağınız. o kadar çok istiyordum ki günlerce ağladım.. neyse hepinizin adına sevindim arkadaşlar eşlerinizin size saygısı ve sevgisi varmış ne diyim..

bende bebeğim erkek olursa isminin lise yıllarımdan beri ömer doğu olmasını istedim ve nitekim oldu da...

bende turkum bulgaristanda yasiyorum bana secenek bile sunmadilar kizlar bitane oglum var adi alex turk ismi olmadigi icin cok uzuluyorum...malesef en azindan iki isimli olabilirdi ama olmadi..

Biz iki kızımızın olmasını istioruz.ilk kızımızın adını tuana meva koyucaz.tuana nişanlımın meva da bnm isteqim.ikinci kızımızada cemre aden ismini koyucaz.cemreyi nişanlım adenide ben istiyorum.erkek olursada ege batu yada kayra qzl isimler.ama tercihimiz kızdan yana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…