Bende kreşe vermek istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor.En iyisi kreş çocuğun eğitimi için de benim öyle imkanım olsa çalışır kreşe verirdim. Evde çok bişey katamıyorum çocuklara
Merhabalar, 1 hafta önce işe başladım şartları gayet iyi durumda. 3 yaşında kızım var evime 15 dk mesafede olan babaanne ve halaya bırakıyoruz. Maddi durumum iyi çok şükür ama çalışsam da fena olmaz. Görümcem kızımı bırakıp çalıştığım için eşimle bana sitem eder gibi. Anneye ihtiyacı var neden çalışıyorsun otur çocuguna bak diyor. Kayınvalidem bakmasına bakıyor ama yemek yedirmede ve oyalama konusunda pek başedemediği için aynı apartmanda olan kızına yani görümcem götürüyor. Görümceminde 2 çocugu var biri büyük üniversiteye hazırlanıyor diğeri daha küçük. Böyle olunca konusulunca görümcem ve eşi tarafından eşim sinirlendi. Çalışmamı istemiyor otur kışın çocugunla ilgilen diyor. Sizin çocuklarınız kaç yaşında iken başladınız işe ve kim bakıyor nasıl idare ediyorsunuz kafam çok karıştı. Eşim kreşe karşı çıkıyor güvenmiyor. Tek çare babaanne ama o da yetemiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin.
Kayınvalidem sağolsun iyi niyetli onluk birşey yok ama çocuk durmuyor babaannede, halkasına gidiyor gün içinde. Hala da benim çalışmamı istemiyor kızıma çok üzüldüğünü bana ihtiyacı olduğunu söylüyor.Ben 2 yaşında ücretsiz iznim bitince başladım. Eşimle aramızda çalış çalışma diye bi mevzu geçmedi. Benim çalıştığım bilinen bişey yani kimseye laf düşmez. Çocukları kreşe verdim. Arada annem, arada bakıcı geldi. Büyüdüler bi şekilde. Senin kayınvaliden yine iyiymiş, benimki 10 senede 1 ay anca bakabildi.
Kayınvalidem sağolsun iyi niyetli onluk birşey yok ama çocuk durmuyor babaannede, halasına gidiyor gün içinde. Hala da benim çalışmamı istemiyor kızıma çok üzüldüğünü bana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Halbuki okul öncesi eğitim cok çok önemli ne kadar iyi bakarsanız bakın çocuğun sosyallesip toplum kurallarına adapte olmasi için krese gitmesi gerekiyor.Bende kreşe vermek istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor.
O bakmak istemediğini gelmesin demeyi böyle kibarca söylemek istemişKayınvalidem sağolsun iyi niyetli onluk birşey yok ama çocuk durmuyor babaannede, halkasına gidiyor gün içinde. Hala da benim çalışmamı istemiyor kızıma çok üzüldüğünü bana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Kayınvalidem sağolsun iyi niyetli onluk birşey yok ama çocuk durmuyor babaannede, halkasına gidiyor gün içinde. Hala da benim çalışmamı istemiyor kızıma çok üzüldüğünü bana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Kayınvalidem sağolsun iyi niyetli onluk birşey yok ama çocuk durmuyor babaannede, halkasına gidiyor gün içinde. Hala da benim çalışmamı istemiyor kızıma çok üzüldüğünü bana ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Merhabalar, 1 hafta önce işe başladım şartları gayet iyi durumda. 3 yaşında kızım var evime 15 dk mesafede olan babaanne ve halaya bırakıyoruz. Maddi durumum iyi çok şükür ama çalışsam da fena olmaz. Görümcem kızımı bırakıp çalıştığım için eşimle bana sitem eder gibi. Anneye ihtiyacı var neden çalışıyorsun otur çocuguna bak diyor. Kayınvalidem bakmasına bakıyor ama yemek yedirmede ve oyalama konusunda pek ilgilenmediği için aynı apartmanda olan kızına yani görümcem götürüyor. Görümcem inde 2 çocugu var biri büyük üniversiteye hazırlanıyor diğeri daha küçük. Böyle olunca konusulunca görümcem ve eşi tarafından eşim sinirlendi. Çalışmamı istemiyor otur kışın çocugunla ilgilen diyor. Sizin çocuklarınız kaç yaşında iken başladınız işe ve kim bakıyor nasıl idare ediyorsunuz kafam çok karıştı. Eşim kreşe karşı çıkıyor güvenmiyor. Tek çare babaanne ama o da yetemiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin.
MuhasebeNe iş yapıyorsunuz?
Merhabalar, 1 hafta önce işe başladım şartları gayet iyi durumda. 3 yaşında kızım var evime 15 dk mesafede olan babaanne ve halaya bırakıyoruz. Maddi durumum iyi çok şükür ama çalışsam da fena olmaz. Görümcem kızımı bırakıp çalıştığım için eşimle bana sitem eder gibi. Anneye ihtiyacı var neden çalışıyorsun otur çocuguna bak diyor. Kayınvalidem bakmasına bakıyor ama yemek yedirmede ve oyalama konusunda pek ilgilenmediği için aynı apartmanda olan kızına yani görümcem götürüyor. Görümcem inde 2 çocugu var biri büyük üniversiteye hazırlanıyor diğeri daha küçük. Böyle olunca konusulunca görümcem ve eşi tarafından eşim sinirlendi. Çalışmamı istemiyor otur kışın çocugunla ilgilen diyor. Sizin çocuklarınız kaç yaşında iken başladınız işe ve kim bakıyor nasıl idare ediyorsunuz kafam çok karıştı. Eşim kreşe karşı çıkıyor güvenmiyor. Tek çare babaanne ama o da yetemiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin.
Çocuğum yok.Merhabalar, 1 hafta önce işe başladım şartları gayet iyi durumda. 3 yaşında kızım var evime 15 dk mesafede olan babaanne ve halaya bırakıyoruz. Maddi durumum iyi çok şükür ama çalışsam da fena olmaz. Görümcem kızımı bırakıp çalıştığım için eşimle bana sitem eder gibi. Anneye ihtiyacı var neden çalışıyorsun otur çocuguna bak diyor. Kayınvalidem bakmasına bakıyor ama yemek yedirmede ve oyalama konusunda pek ilgilenmediği için aynı apartmanda olan kızına yani görümcem götürüyor. Görümcem inde 2 çocugu var biri büyük üniversiteye hazırlanıyor diğeri daha küçük. Böyle olunca konusulunca görümcem ve eşi tarafından eşim sinirlendi. Çalışmamı istemiyor otur kışın çocugunla ilgilen diyor. Sizin çocuklarınız kaç yaşında iken başladınız işe ve kim bakıyor nasıl idare ediyorsunuz kafam çok karıştı. Eşim kreşe karşı çıkıyor güvenmiyor. Tek çare babaanne ama o da yetemiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin.
2 taraflı şöyle olabilir bana söylenen bakmaktan şikayetçi değiller kızımın sabah uyanıp uykusunun bölünmesine ve anne sevgisinden mahrum kalmasına üzüldüklerini söylüyorlar. Kötü niyetliler diyemem.Hala bana göre sizin çalışmanızdan değil çocuğa bakmış olmaktan şikayetçi. İşiniz nasıl? Geleceği olan kendinizi geliştirebileceğiniz, tecrübe ile önünüzün açılacağı bir işse kulak ardı edin. Eşinizi bi şekilde kreşe ikna etmeye çalışın. Ya da çocuğunuzun halaya gitmesine engel olun. Sonuçta 3 yaşında bir müddet sonra halaya gitmeyi unutur. Babaanne biraz oyalayacak sadece. Belki de halaya gitmesi onun da işine geliyor. 2 taraflı istememezlik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?