Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuk bakımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
tşkler inş hayırlısı olur. bütün gün yanlızım banada arkadaş olur çok tatlı zaten küçük poyraz:emir_bebek:

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben ev hanımıyım aynı binada oturduğumuz bir komşumuzun 22 aylık bir oğlu var bana abla ben çalışmak istiyorum oğluma bakarmısın dedi bende çocuğu çok seviyorum bakarım dedim. para konusunu sonra konuşuruz dedi ve şimdi iş bulmuş bu gün bana geldi ne kadar istersin dedi bende samimi olduğumuz için bir şey diyemedim o ise 250 tl düşündüğünü söyledi çok şaşırdım bir şey diyemedim başka misafirlerimde vardı yarın konuşuruz dedim . ama bana çok az geldi sabah 7 de alcam mesaiyede kalacakmış 9 a kadar bu paraya okadar saat bakılırmı bi fikir verin kütfen üstelik evde bakacağim benimdoğalgaz parama yetmez ben normalde evde yanlızım o yüzden öğleden sonra ancak yakıyorum işlerim bitince onuda kırmak istemiyorum ne olur bir fikir verin ne diyeyim nasıl söyleyeyim kırılırmı acaba :50:

mrb bende bakıcıma 250 veriyorum ama 5 saat için ve burası küçük bir ilçe. saatlerine bakarak azmış en az 400 olmalı bence

bence miktar çok az.çünkü evde çocuk var birincisi doğal gazı çokca yakmak gerekecek.ikincisi çocuk helali hoş olsun ama kendin geçiştirdiğin gibi geçiştiremiceksin yemeğini falan.sonra eşin ne dicek mesela çocukla ilgilenirken eşini ihmal edersen evini ihmal ettiğini düşünürse eşinle aran açılmasın.birde kendi çocuğun gibi olmaz eşin belki ağlamasını onunla ilgilenmeni falan hoş karşılayamaz.annsinin mesai saatleri çok az buz değil 15 saat sende kalcak çocuk sadece gece uykusunda annesiyle olcak.eskisi gibi markete pazara çıkamıcaksın istediğin gibi kışın soğukta çocukla tüm akraba ilişkilerin günlerin toplantıların aksayabilir evine misafirin gelceği zman zor olur.kış mevsimi birde bi yere götürmek olmaz çocuğu üşicek die. hasta olsa üşüse senden bilcek belkide annesi.ama bu paraya ihtiyacım var diyosan onun yerine dışarda haftada bir gün çalışsan ayda 4 günle bu parayı kazanırsın zaten istedikten sonra..bilmiyorum ama sadece benim fikrim bu

bence miktar çok az.çünkü evde çocuk var birincisi doğal gazı çokca yakmak gerekecek.ikincisi çocuk helali hoş olsun ama kendin geçiştirdiğin gibi geçiştiremiceksin yemeğini falan.sonra eşin ne dicek mesela çocukla ilgilenirken eşini ihmal edersen evini ihmal ettiğini düşünürse eşinle aran açılmasın.birde kendi çocuğun gibi olmaz eşin belki ağlamasını onunla ilgilenmeni falan hoş karşılayamaz.annsinin mesai saatleri çok az buz değil 15 saat sende kalcak çocuk sadece gece uykusunda annesiyle olcak.eskisi gibi markete pazara çıkamıcaksın istediğin gibi kışın soğukta çocukla tüm akraba ilişkilerin günlerin toplantıların aksayabilir evine misafirin gelceği zman zor olur.kış mevsimi birde bi yere götürmek olmaz çocuğu üşicek die. hasta olsa üşüse senden bilcek belkide annesi.ama bu paraya ihtiyacım var diyosan onun yerine dışarda haftada bir gün çalışsan ayda 4 günle bu parayı kazanırsın zaten istedikten sonra..bilmiyorum ama sadece benim fikrim bu

valla canım dediğin herşey doğru birde benimçocuklarım büyüdü artık 17 ve 22 yaşında iki oğlum var yani uzun zamandır örgür geziyordum :1: şimdi beni bağlayacak ama aslında hatır için bakıyorum benim bakmamı çok istiyor paraya ihtiycım olduğundan bakmıyorum bende sigortamı ödüyorum aralıkta kısmetse emekli olacağım çok şükür maddi durumumuzda iyi ama tabi bakmışkende emeğimin karşılığı olsun dedim şimdilik marta kadar bakacağım kayınvalidesi de emkliolcak o zaman o bakacak ama çalışmaya devam ederse fiatı tekrar konuşacağız ama inş emekli olur torununa bakar yoksa yine bana kalır :1::1::1::1:

anladım ablacım sende tam rahata ermişsin çocukların büyütmüşsün yakında torunların olcak enerjini torunlarına sakla bence keyfine bak abla.tamam seversinde madem ihtiyacın yok tatlı canını güzel sevgini emeğini torunlarına sakla derim ben.yinede kolay gelsin öptüm bebeği

bu gün başladım bakmaya ilk günümüz çok güzeldi sorun çıkarmadı hiç yanlızca yemek yemesi zaten anneside zor yediriyor çok az yiyen bir çocuk annesi almaya geldi giderkende zor götürdü gitmek istemedi oğlumun yanına oturmuş gitmiyor:1::1::1: inş her günümüz böyle geçer :34:

Hayırlı olsun başlamışsın bugün bebeğe bakmaya :emir_bebek:
Bir kaç ay bu fiyata çalışırsın sonradan uygun olursa arttırmasını istersin
Zaten günler ilerledikçe götürüsünün getirisinden fazla olduğunu gördüğünde sende fiyatı arttırmak isyeceksin bence :112:

dediği miktar az gerçekten çok fazla bilgim olmamasına rağmen bu konuda yan dairede oturan bayan bakıcıya 650 lira veriyormuş gerçi bebekleri 15 aylık ve ikiz bu fiyatı etkiler mi bilemiyorum

Bu fiyat çok az hele ki ikiz bebekler için
Bizim karşı komşumuzun ikiz torunlarına bakan kişi 800 alıyordu.

Benim ablamda yatılı bakacak 5 yaşında kız çocuğuna
Çocuk gündüz kreşe gidecek evde olmayacak.Hafta sonu tatili yok , hafta içi tatili olacak .
Aylık 1000 tl uygun mu ?

Son düzenleme:
Zaten günler ilerledikçe götürüsünün getirisinden fazla olduğunu gördüğünde sende fiyatı arttırmak isyeceksin bence :112:

Çocuk gündüz kreşe gidecek evde olmayacak.Hafta sonu tatili yok , hafta içi tatili olacak .
Aylık 1000 tl uygun mu ?
tşk ederim canım zaten marta kadar bakacağım devam edersem arttıracağımı söyledim anneye tamam dedi.

850 maaş alcakmış artı mesaiside olcak onun evinde bakmam zor biraz eşi vardiyalı çalışıyor gündüz uyuyor oluyor evde o yüzden evimde bakmam lazım

biraz önce indim konuştum arkadaşlar aslında 400 den aşağı düşünmüyordum ama diyemedim 300 olsun en azından dedim durumu anlatım tamam dedi . aslında oda farkında az olduğunun ama dedim yabancı değiliz çocuğuda çok sevdiğim için bakıyorum anlayış gösterdi bakalım artık hayırlısı olsun haftaya pazartesi işe başlayacak çocuklarımı büyütmüşken tekrar küçük çocuk bakmaya başlayacağım inş. zorlamaz beni küçük afacan :9:

bu gün başladım bakmaya ilk günümüz çok güzeldi sorun çıkarmadı hiç yanlızca yemek yemesi zaten anneside zor yediriyor çok az yiyen bir çocuk annesi almaya geldi giderkende zor götürdü gitmek istemedi oğlumun yanına oturmuş gitmiyor:1::1::1: inş her günümüz böyle geçer :34:
maşallah yaa ısızn gıbı ınsanlar var demek hala hayatta tebrık ederım sızıınsanıyetınızdne ötürü sonucta kımının parası kımının duası demısler .tamam para az ama sızde zorla bakmıycaksınız yanı hem cocugu sevıyosunuz hemde komsunuzu o yuzden sorun cıkacagını sanmıyorum su an ıcın gecıcı bı süreymıs zaten o sürede duruma gor ehareket edersınız .benımde oglum 18 aylık son 1 aya kadar ablam baktı saolsun hıc gözüm arkada deildi ama bende ablama para verıyodum sız everılenden de baya fazlaydı ama ıcım rahattı yanı sımdı bıraktı ve oğlum krese baslamak zorunda kaldı:43: kresten memnunuz ama baslar baslamaz hasta oldu antıbıyotık kullandı cok üzülüyorum daha cok küçük diye ama bı yerde mecburuz ıste calsıan kadınalrın halı zor valla allah herkesın yardımcısı olsun ne dıyım sızden de allah razı olsun

Aylık 1000 tl uygun mu ?

valla bana da bu fıyat ucuk geldı cocuga ksııtlı bı süre bakım ıcın zaten krese gıdıyormus cocuk demekkı daha ock ev ıslerıyle ılgılenılcek ama bence 1000 lırada cok fazla o kadar maas alan ınsan sayısı bıle cok fazla nası versın ama durumları cok cok ıyı olanlar ıcın bısey dıyemem tabii

Hayırlısı olsun canım inş hep böyle geçer evde otururken 250 tl iyi para ama saati uzunmuş mesala bende sabah 7de eveden çıkıyorum akşam 8de geliyorum hep bunu düşündüm aldığım maaş 1000 500 bakıcıya verirsem 500 tl için okadar çoocuğumdan ayrı kalmaya katlanamam ama çalışmakta isterim gerek kendim gerekse çoocuğuma daha iyi bir gelecek için ondan bu ay sonu işten ayırılıp devlet hastanesine taşören firmadan işe başlıcam allah nasip ederse 8-3 çalışıcam sırf yarın öbürgün çoocuk olduğunda zorlanmayım diye başlıcam 6,7 saatlik bir bakıcı bulabilirim ve 250 300 normal olur diye düşündüm.

Sanada şimdiden hayırlısı olsun canım

maşallah yaa ısızn gıbı ınsanlar var demek hala hayatta tebrık ederım sızıınsanıyetınızdne ötürü sonucta kımının parası kımının duası demısler .tamam para az ama sızde zorla bakmıycaksınız yanı hem cocugu sevıyosunuz hemde komsunuzu o yuzden sorun cıkacagını sanmıyorum su an ıcın gecıcı bı süreymıs zaten o sürede duruma gor ehareket edersınız .benımde oglum 18 aylık son 1 aya kadar ablam baktı saolsun hıc gözüm arkada deildi ama bende ablama para verıyodum sız everılenden de baya fazlaydı ama ıcım rahattı yanı sımdı bıraktı ve oğlum krese baslamak zorunda kaldı:43: kresten memnunuz ama baslar baslamaz hasta oldu antıbıyotık kullandı cok üzülüyorum daha cok küçük diye ama bı yerde mecburuz ıste calsıan kadınalrın halı zor valla allah herkesın yardımcısı olsun ne dıyım sızden de allah razı olsun

valla bana da bu fıyat ucuk geldı cocuga ksııtlı bı süre bakım ıcın zaten krese gıdıyormus cocuk demekkı daha ock ev ıslerıyle ılgılenılcek ama bence 1000 lırada cok fazla o kadar maas alan ınsan sayısı bıle cok fazla nası versın ama durumları cok cok ıyı olanlar ıcın bısey dıyemem tabii

tşk ederim canım severek bakıyorum tamam para az ama her şey para değil çocuk ve annesini seviyorum samimiyetiz var ben bakmazsam çalışmayacağını söyledi kıyamadım:1: getir seninkinede bakayım benimkide 22 aylık arkadaş olurlar çok uysal bir çocuk :nazar::nazar::nazar: inş hep böyle giderallah sisede kolaylık versin çocuklu çalışan kadın olmak çok zor:19:

Hayırlısı olsun canım inş hep böyle geçer evde otururken 250 tl iyi para ama saati uzunmuş mesala bende sabah 7de eveden çıkıyorum akşam 8de geliyorum hep bunu düşündüm aldığım maaş 1000 500 bakıcıya verirsem 500 tl için okadar çoocuğumdan ayrı kalmaya katlanamam ama çalışmakta isterim gerek kendim gerekse çoocuğuma daha iyi bir gelecek için ondan bu ay sonu işten ayırılıp devlet hastanesine taşören firmadan işe başlıcam allah nasip ederse 8-3 çalışıcam sırf yarın öbürgün çoocuk olduğunda zorlanmayım diye başlıcam 6,7 saatlik bir bakıcı bulabilirim ve 250 300 normal olur diye düşündüm.

Sanada şimdiden hayırlısı olsun canım

saol canım 300 alıcam hiç yoktan iyidir saati uzun ama eşi vardiyalı çalışıyor mesala bu gün 12 de aldım kıyamadım erkek ne kadar bakabilirki 3 te işe gidiyor baba bu hafta tabi sabah gittiğinde 7 de alacağim

Ama ablamın tüm hayatını onlara adayacak
Birde çocukları zar zor olmuş üzerine titriyorlar
Özellikle her an bakımını aksatmadan üstlenecek birini istiyorlar.
Kadın diyor ki tatile bile gitsem benimle gelip çocuğuma bakacaksın
Bende istediğim gibi gezeyim tozayım

Para konusuna gelince aylık aiadatı 300 tl olan bir sitede oturuyorlar
Aylık 1000 lirayı rahatlıkla verebilirler :D

Fiyat çok çok az. 600 veren kişiler tanıyorum. Bu konuyla ilgiliyseniz bana özelden yazın sizi yönlendirebilirim. ------------------- a da yazabiilrsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat çok çok az. 600 veren kişiler tanıyorum. Bu konuyla ilgiliyseniz bana özelden yazın sizi yönlendirebilirim. ---------- a da yazabiilrsiniz.

tşk ederim canım ben komşum olduğu için bakıyorum hatırını kıramadım . evimde bakıyorum eşim dışarda çalışmama izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
tşk ederim canım severek bakıyorum tamam para az ama her şey para değil çocuk ve annesini seviyorum samimiyetiz var ben bakmazsam çalışmayacağını söyledi kıyamadım:1: getir seninkinede bakayım benimkide 22 aylık arkadaş olurlar çok uysal bir çocuk :nazar::nazar::nazar: inş hep böyle giderallah sisede kolaylık versin çocuklu çalışan kadın olmak çok zor:19:

ay ne kadar içten bi insansınız en yakınımdan bu sözleri duymazken siz getiirn bakayaım cocuga dıyosunuz tekrar söylüyorum allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun eksık etmesın ve dedıgınız gıbı calısan cocuklu kaıdn olmak cok zor tam analmıyla hıc bıseye yetemıyosunuz eve cocuga eşe ama saglık olsun napalım benım esımde vardıyalı calısyor o yuzden o da evde bakıcı ıstemedı dısarda da guvenebılecegımız bırı yoktu zaten komsumuz bıle yok yani bu zamanda cok zor helekı cocugunu bırakacak güvenenılecek bırısı:19:

ay ne kadar içten bi insansınız en yakınımdan bu sözleri duymazken siz getiirn bakayaım cocuga dıyosunuz tekrar söylüyorum allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun eksık etmesın ve dedıgınız gıbı calısan cocuklu kaıdn olmak cok zor tam analmıyla hıc bıseye yetemıyosunuz eve cocuga eşe ama saglık olsun napalım benım esımde vardıyalı calısyor o yuzden o da evde bakıcı ıstemedı dısarda da guvenebılecegımız bırı yoktu zaten komsumuz bıle yok yani bu zamanda cok zor helekı cocugunu bırakacak güvenenılecek bırısı:19:

tşk ederim canım ne olacak ben çocukları çok seviyorum daha öncede çocuk bakmak çokistemiştim ama eşim izin vermedi başkasının evine gidip çocuk bakmamaı istemedi .tabi genellikle evlerinde baktırıyorlar evimde baksaydım karişmazdı bunada aynı binada olduğumuz için izin verdi evimde bakıyorum .ayrıca ben kadınların çalışmasından yanayım eşin eline bakmak çok zor bende çalıştım ama şimdi uzun süredir ev hanımıyım ama sigortamı ödüyorum aralıkta son primimi ödeyeceğim kısmetse emekli oluyorum:64::64::64: darısı başınıza çocukla çalışmak çok zor ama inş ilerde rahat edeceksiniz. allah herkesi vicdan ve merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın.

bende senin gibi çocukları çok seviyorum arkadaşım ama eşim çocuk bakmama izin vermiyordu şimdi bende aynı binada uzaktan akrabamızın çocuğuna bakıyorum 2 yaşında evimde olduğu için eşim bir şey diyemedi . zaten önce eşimle konuşturdum onları o da yüzlerine bir şey diyemedi . ama ben çok mutlu oldum onunla güzel vakit geçiriyorum önceden çok sıkılıyordum . bütün gün evde yanlızım banada arkadaş oluyor çok tatlı:24::24::24:

250 tl gerçekten çok az, ben yıllardır eğitim ve çocuk bakım işindeyim. Önce dayanamayıp hem gelir olsun hem karşıdakini kırmayım diye kabul edersiniz, amaaaaaaaaaaaaaa maalesef para kazandıran srmayeniz bir canlı, hele ki aile-sülanenin göz bebeği olunca, ufacık bir yeri çizilse, o aile hiç hatır gönül saymaz, sizi bin pişman eder. Yani çocuk bakım işi eğer parasına değmiyorsa hiç risk alıp da ağrısız başı ağrıtmaya değmez. Benden size 9 yılın tecrübesi üzerine tavsiye, daha sonra çocuk yüzünden kötü olmaktansa, şimdi para için kötü olmak daha iyidir. Hiç birşekilde kabul etmeyin

Back
X