- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse ve herkes bana çocuk bakmak çok zor,uykusuz kalicaksin,bla,bla,bla hiç susmuolar.Ben de bı gün patladım verdim herkesin ağzının payını .Uykusuzluk bana koymaz ben 10 yıldır siz bayramda,seyranda,haftasonunda,yılbaşında,hatta sıradan günlerde gece 2 de ailenizle uyurken ben o saatte kalkıp iki dirhem bir çekirdek hazırlanıp uçuşa gidiorum dedim.Ben hostesim 10 yıldır.Ve evet herkes evinde sıcacık yatağında İstanbul'un soğuğunda uyurken ben kalkıp 18 saatlik mesailere dünyanın öbür ucuna uçuyorum.Bi çocuğa bakmak üstelik de kendi evimde sıcacık yatağımda uyanıp yine sıcacık evimde bakmak mi zor gelicekBence aldırmayın bu laflara.Ayrica çalışan anne olmak daha keyifli olucak bence.Birbirimizi ozlicez,kavuşmayı beklicez,yapışık olmicaz bence avantajliyiz
![]()
Ahahaha işe gitmek ile bebek bakmayi kiyasliyorsun. En basiti sabah erken kalktiğinda yine kesintisiz uyumuş oluyorsun o noktaya kadar. Her 2 saatte uyanmak (eğer şansliysan), şansizsan tüm gece uykusuz kalmak, gögüslerin arada patlamasi (süt ile), hormonlarin halay çekmesi,. Yorgunluk nedir sen 40 saat uçuş yapsan bile anlamazsin. Bebe yorgunluğu hepsini kolaylikla ezip geçer.
O bebek arabasini aldin ya, instamom gibi gezeceksin demi. Ha işte, hiç haberin varmi bebek ile evden çikmanin zorluğunu? Yok bezi, islak bezi, battaniyesi, ekstra kiyafet, biberon,.. ile çik. Ondan sonra bebeği giydirdin, tam gitmeden kusuyor. Kiyafet tekrar değiştir. Haa sonra bi baktin altina etmiş, bez değiştir. Sonunda çiktiniz nihayet. Bu defa 10 dakika sonrada "beni burdan çikartiiin" diye ağlar.
Haa ne diyoduk doğru ev sicacik bebe sicacik falan kizim