Bu muhabbet oldukça içimi sikardi hamileyken doğunca görürsün vs gibi sözler çok sikici gelirdi bana ama üzgünüm çok haklilarmis bilmiorum benim bebeğim çok yaramaz bir çocuk belkide bundan ama solenenler çok doğru evet tamda bu şekilde hatta esimle bile özel hicbisiyimiz kalmadıMalum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Malum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Bu arada nasıl alıştırırsan öyle gider ve evhamlı olmazsan bişey olmaz vb söyleyenlerin ben ve benim gibilerin yerinde olmadıkları için böyle söylediğini varsayıyorum .doğar doğmaz ağlayan ve uyumayan bebeğe yapılabilecek herseyü yaptığımı takdir edersiniz 4yıl olmayınca olmuyor
50 gun uyumuş şükredin.nazar degmesin hep öyle gitsin uykusu.benimki 50 gundur yenı uyuyor:)ilki üç yaşında hala geceletı uyanır .biraz çocugun tabiatı biraz alıştırmak ...1,5 ay oldu doğuralı.
Yeri geldi deli gibi gezdim, rahat duş aldım, yemek yaptım, temizlik yaptım... Yeri geldi tuvalete bile gidemedim. Bir gün diğerini tutmuyor aslında. Misal 50 gündür uyuyan çocuğum 51. Gün uyumadı.
Genel olarak abartılacak bir şey yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?