- 20 Eylül 2013
- 7.541
- 16.412
- 448
- 41
- Konu Sahibi booksmoney
Tabii ki zor.Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim bir süre daha çocuk düşünmüyorum. Ama çocuk yapmaktan beni korkutan şey bakması. Yeni çocuğu olan arkadaşlarım var ve çalışmadıkları halde o kadar çok zorluğundan bahsediyorlar ki zaten olmayan hevesim daha çok kaçtı. Ben hem çalışıp hemde çocukla nasıl ilgilenirim diye düşünüyorum. Annem bakmak istiyor kısmet olursa ama ya daha sonrası sanırım hiç hazır değilim ve olamayacağım gibi...
Bir yandan da düşünüyorum 26 yaşına gireceğim çocuk istiyorsam en fazla 2 sene daha geciktirebilirim gibi geliyor. Hem çalışıp hem anne olmak zor mu?
Cok zor.
Aslında sinirlerin yıpranmamışsa kolay,
Bebek bakımını, çocuğa karşı takınılacak doğru davranışları tutumları biliyorsan kolay.
Çok kolay.
Tabii ki pratik, kitaplarda yazdığı gibi kolay olmuyor da yine de ruh halim sağlam olsaydi, cocuk da daha sağlıklı olurdu gibime geliyor.
4 kardeşiz, hep şükrederiz, hataları olsa da annem babam bizleri huy karakter ahlak olarak cok iyi yetistirmis diye.
Ama buna ragmen çalışma hayatinda cocuk yapmış olsaydim annemin bakmasını istemezdim, yaptığı hataları cocuguma da yapması hoşuma gitmezdi (bakici cok mu iyi denebilir de kosullar uygunsa bakiciya da yanasmaz kendim buyuturdum cocugu).
Neyse konuyu dagitmayayim, fikrim bu.
Bİ de toplumda evlenip sinirleri saglam kalan kadın cok nadir olduğu icin cocukla ilgilenmek ugrasmak zorlasiyor
Son düzenleme: