çocuk erkeği eve bağlar mı

Çocuk, bir insan için; dünyanın en ciddi ve en büyük sorumluluğudur.

Çocuktan önceki sorumluluklarını yerine getiremeyen bir erkek, böylesi bir sorumluluğu ne derece hakkıyla yerine getirebilir? şeklinde bir soru geliyor insanın aklına.

Bağlanmak açısından; evlilik yaparken zaten ömür boyu diye düşünülerek ve oldukça sağlam bir bağla hayat arkadaşlığı yapmak üzere yola çıktığımıza göre, zaten var olan böylesine kuvvetli ve sağlam bir bağı tahrip eden ve hiçe sayan veya koparıp atan bir erkeğin, çocuk sayesine gerçekleşen bağlılığı sanki pamuk ipliğiyle bağlanmak gibi bir bağ olmaz mı? Ve ne derecede kuvvetli veya dayanıklı olur bu bağ?

Tabi ki herşeyin istisnaları vardır, ancak benim kişisel görüşüm böyle.

Haa.. eğer erkek zaten bir önceki aşamada sorumluluk bakımından olması gerektiği gibiyse veya o bağı sağlam tutuyorsa, işte o zaman çocuk bir sağlam bağ daha ekler ve bağ daha da güçlenmiş olur, böyle bir fikre katılabilirim.

Yoksa çocuk tek başına, sorumsuz bir erkeği eve bağlamak açısından asla yeterli değildir bence, ki zaten o dünyanın en kıymetlileri sözkonusu olduğunda, varlıklarının bu açıdan düşünülmesi ve bu hususta telaffuz edilebilmelerini bile onlara karşı yapılan büyük haksızlık ve çok üzücü bir durum olarak görürüm.

arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı? bu arada 7 aylık hamileyim!

valla canım başlıkta sorduğun soru evlilikten evliliğe çok değişir
ama senin durumunda malesef olumlu cevap veremicem, tabii benim fikrim umarım yanılırım
hatta bebeğin ağlamasından gazından sıkılıp eski rutininden hiç ödün vermeyebilir, sağlıcakla al bebeğini kucağına bu arada

enaaamm üzerine dükkan kirası veren kocası olan ve kaynanası tarafından dolandırılan edasumm değil mi? yine küllerinden doğmuş demek, ee noldu kocişin kurtarabildi mi parayı:1:

yaw banlana banlana bir hal oldun hala uslanmıyorsun kendi mutsuzluğunu unutup başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olmaya çalışıyorsun sanalda...

gerçekten komiksin...

Son düzenleme:
kendi kocanla benımkini karıştırmasan iyi olur,konularına mesaj gelmiş bir bak istersen bir iki şey öğrenirsin,benim evliliğim yolunda sen kendi derdine yan beni düşünme tatlım:32: boşanma aşamasında olduğuna göre ikinci evliliği düşünen sensin,ben değilim :kkk:

arkadaş konusundan bir çok ders çıkartıyor ama sen açtığın konudan ders çıkartmamışsın ki ikinci çocuğu düşünüyorsun birinci kurtarmadı sanırım evliliğini bir de ikinciyi denemek istiyorsun. ayrıca kocanın değiştiğinede inanmıyorum... boşa sallıyosun yerseee... ama sana inanıp çocuğun evliliği kurtardığını zannedenler olacak ve olan masum çocuklara olacak buna bir aydınlık getirde olan masum bebişlere olmasın....

arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı? bu arada 7 aylık hamileyim!

Evine daha cok ugrayabilir ama sana karsi daha ilgili olmayabilir
Cocuk olunca hersey duzelecek gibi sartlanma
Cunku uykusuz gecelr daginik bir ev eskisi kadar bakimli olamayan bir kadin olacak hayatinda
Insallah olumlu orneklerden biri olur esin
Insallah
Benim esim bana karsi hep ilgiliydi ama golum dogunca ev islerine de cok yardimci olmaya basladi

Biz kadınların belli bir duruşu, düşüncelerimizi savunurken bile saygın bir üslubu olması gerekir...

Back
X