sen benım söyledıklerımı anlamıyorsun galiba,senınle polemiğe girip siteden ceza almak istemem,bak güzel kardeşim,ben evliliğim kurtulsun diye çocuk yapmadım,7 aylık hamileydim,eşimle kavga ettiğim için ve hamileliğin verdiği bunalımla aklıma bu soru geldi acaba evlilik değişir mi anlamında sordum ,ayrıca eşimi seviyorum yuvamda gözüm var,eşimde cocuk olmasını benden daha cok isteyen birisiydi, o an aklıma bu soru geldi ve sordum ne var bunda ,sanki ben meleğimi buna alet etmişim gibi konuşma,o aşkımızın meyvesi en az babasınıda onun kadar seviyorum,şuan eşimden ayrılsam ailemin maddi gücü hem bana hem yavruma bakar
beni dışardan görenler hangi ünidesin diyorlar,evli olduğuma şasıranlar var yanı demek istediğim çirkin bir kadında değilim,kendi ayaklarım üzerindede durabilirim bu gücü yavrumdan alıyorum,dünya yalnızca eşim etrafında dönmüyor,önce yavrum gelir,eşimde bu sorumluluğu yerine getirdiği için babalığı hakediyor,sizce mutsuz olsam neden 2.cocuğu yapayım ,annelık kolay mı,bir bebek daha büyümeden dünyanın emeğini istiyor kalmış ki eğitimi geleceği topluma nasıl bır evlat olacağıda önemli,bazıları bunu ima etmiş,tüm günümü ona adadım eline kalem verıyorum,boyama kıtabı tutuşturuyorum ,netten nota çıkartıp bebeğime bezden piyona aldık babasıyla bırlıkte öğretmeye çalışıyoruz daha 1 yaşında bile değil
biz onun için emek veriyoruz ..beni diğer annelerle karıştırmayın doğurup kendi oyunlarıma nasıl alet edeyim,bu suçlamayı anne olan söylemezdi zaten
tabıkıde her erkek bir değil,sizde haklısınız ,cocuk olduktan sonra evınden uzaklaşan sorumluluktan sıkılan erkeklerde vardır,bebekler dünyanın en güzel en anlamlı en değerli en masum yavruları,Allahım inşallah bana tekrardan ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin
ha şunuda söylemek isterim ki bu site benim hayatımı çok değiştirdi,burada ki kadınlardan yaşanmışlıklardan çok şey öğrendim,herkese ve bu siteyi kurana teşekkürler.