- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
kendine pay çıkarmasan iyi olur benipek, çünkü düşündüğün gibi değil hiçbirşey....
evet kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim hiç çocuğu olmayan yada hamile bayanlara ; öncelikle cocuk erkeği eve cok ciddi anlamda bağlıyor sonucta aşkınızın meyvesi, hamileyken erkekler bayanlar kadar pek hevesli olmuyor, hamileyken bu tür düşüncelere kapılmak normal hemen hemen her bayanın aklına gelmiştir acaba benım kadar sevmiyecek mi diye,hani bir söz varya kadın ilk karnına düştüğü an anne olduğunu anlar babalık ise kucağına aldığı zaman zamanla öğrenilir gercekten doğru bir söz...hamileyken eşim her gece onunla konuşuyordu karnımı öpüyodu kokluyodu ama kavga edince beni soğuttun kendinden herşeyden cocuktan bile demişti ben üzülmüştüm, en ufak şeyde soğuyacak demek ki demiştim...bu tür düşüncelere kapılmıştım hamilelik ruh haliyle ama ben doğumdayken eşim hep ağlamış biz çıkana kadar ,dışarda sürprızler hazırlmış şimdi onları yazmıcam detayıyla şuan ki durumu yazayım;
çocuğum ağlasa iğne vurunsa canı yansa eşimde ağlıyo,evet ben eşimi ağlarken şimdiye kadar hiç görmemiştim yalnızca bebğine ağlıyor,kayınvalidemler kız çocuk olduğu için sevmez dediler, eşim ikinci çocuğumda kız olsun diyorşimdi,öyle değiştiki evine erken saatte geliyor,kızını öpmeden beni öpmeden evden dışarı çıkmaz ,kısacası böyle,ben şuan ikinci bebişi düşünüyorum kızım 1 yaşına girmek üzere,maaşallah
Allahım herkese bu duyguyu tatırsın amin
Erkekler bağlılıkla alışkanlığı birbirine karıştırırlar edasum. Alışkanlıkları bir süre sonra rutine biner ve "nasıl olsa evde, gidince severim" mantığına bürünür. Senin karıştırdığın şey şu; eşin sana/evine bağlanmamış cocuğuna bağlanmış. Haa bu gecici durum seni mutlu ediyorsa bir düzine de cocuk yapabilirsin.