çocuk erkeği eve bağlar mı

kendine pay çıkarmasan iyi olur benipek, çünkü düşündüğün gibi değil hiçbirşey....

evet kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim hiç çocuğu olmayan yada hamile bayanlara ; öncelikle cocuk erkeği eve cok ciddi anlamda bağlıyor sonucta aşkınızın meyvesi, hamileyken erkekler bayanlar kadar pek hevesli olmuyor, hamileyken bu tür düşüncelere kapılmak normal hemen hemen her bayanın aklına gelmiştir acaba benım kadar sevmiyecek mi diye,hani bir söz varya kadın ilk karnına düştüğü an anne olduğunu anlar babalık ise kucağına aldığı zaman zamanla öğrenilir gercekten doğru bir söz...hamileyken eşim her gece onunla konuşuyordu karnımı öpüyodu kokluyodu ama kavga edince beni soğuttun kendinden herşeyden cocuktan bile demişti ben üzülmüştüm, en ufak şeyde soğuyacak demek ki demiştim...bu tür düşüncelere kapılmıştım hamilelik ruh haliyle ama ben doğumdayken eşim hep ağlamış biz çıkana kadar ,dışarda sürprızler hazırlmış şimdi onları yazmıcam detayıyla şuan ki durumu yazayım;
çocuğum ağlasa iğne vurunsa canı yansa eşimde ağlıyo,evet ben eşimi ağlarken şimdiye kadar hiç görmemiştim yalnızca bebğine ağlıyor,kayınvalidemler kız çocuk olduğu için sevmez dediler, eşim ikinci çocuğumda kız olsun diyor:1: şimdi,öyle değiştiki evine erken saatte geliyor,kızını öpmeden beni öpmeden evden dışarı çıkmaz ,kısacası böyle,ben şuan ikinci bebişi düşünüyorum kızım 1 yaşına girmek üzere,maaşallah :nazar:Allahım herkese bu duyguyu tatırsın amin

Erkekler bağlılıkla alışkanlığı birbirine karıştırırlar edasum. Alışkanlıkları bir süre sonra rutine biner ve "nasıl olsa evde, gidince severim" mantığına bürünür. Senin karıştırdığın şey şu; eşin sana/evine bağlanmamış cocuğuna bağlanmış. Haa bu gecici durum seni mutlu ediyorsa bir düzine de cocuk yapabilirsin.

arkadaşım kocasının eve bağlannması için hemen çocuk yaptı. kocası kızıyla hiç ilgilenmedi

belki oğlum olursa sever diyip bir de erkek doğurdu

sonuç mu? arkadaşım şu an annesinin evinde, evlilikte sadece kağıt üzerinde

çocukları kurtarıcınız olarak görmeyin...

1 sene sonra hortlayan konu...
Neyse...
Hayır, cocuk sizi kocanıza yaklaştıran büyü, oyuncak, kullanılacak malzeme değildir.
O bir candir. Ona kendi emellerinizi yukleyip yazık etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben baglayacagini sanmiyorum... Baglansa bile cocuk icin baglanacak senin icin degil.. Bu ne kadar sürebilir ki??
Ben sahsen böyle ilgisiz bir erkekten cocuk yapmazdim.. Önce degisecek, degistigini bana isbat edecek anca öyle cocuk yapardim..
Ama su durumda konusmak bos bence, zaten 7 aylik hamilesin, hicbirsey degistiremessin.. Beklemekten ve dua etmekten baska caren yok.. İnsallah gönlünce olur hersey..

Böyle de olabilir, uzaklaşabilir de.. :26: Allah gönlünüze göre versin.. :31:

ya zaten evine eşine bağlı olmayan bi aadam çocuk için bağlanacaksa hiç bağlanmasın çok kötü bi durum..

2,5 yıllık evlı 1,5 yıllık anneyım,ve cevap; adam ilgisizse ilgisizdir,çocuk hıc birşeyi değiştirmez,ailesidnen ne gördüyse adam odur :)

senın bağlayamadığın kocayı el kadar çocuk mu bağlayacak? çok acizsin.böyleleri anne olmasın.

senın bağlayamadığın kocayı el kadar çocuk mu bağlayacak? çok acizsin.böyleleri anne olmasın.

sende çok komıksın,burada tecrube konuşuyor,evet çokta güzel bağlanıyorlar,ben ikinci çocuğu düşünüyorum haberin yok senin:1:

kızım 1 yaşına girecek bu konuyu açalı bayağı oldu,benım evliliğim 180 derece değişti,çocuklu bır evle cocuksuz bır ev arasında dağlar kadar fark var,ben kendı eşim adına konusuyorum ,cocuğu olupta boşanan yok mu sanki var tabıkıde,benım evliliğim değişti acizsin kelimesi benim için değil mlkctk :34:

bu arada evlat dünyanın en güzel hediyesi,onun için canımı bile veririm onu o kadar cok sevıyorum ki,ikinci cocuğu evliliğim için değil kendim için istiyorum annelık cok güzel duygu ben cok sevdim,Allahıma binlerce kez şükürler olsun:nazar::emir_bebek: tabiki eşimde babalığı hakediyor ,çünkü bize gereken değer ve önemi veriyor Allah ondan razı olsun:29::38:

valla inşallah öyle olur..
erkekler çocukları biraz dillenip sevgi gösterileri yapmaya başladımı daha çok bağlanırlarmış..
iş yerimdeki arkadaşlarım anlatıyo bazen çocuklarını "koşa koşa eve gidiyorum akşam zor oluyo valla eskiden takılırdım akşamları eve girmezdim şimdi herşey değişti" diyolar...

evet kişilik meselesi ben bazen eşimi evden kovuyorum işe gitsene diye:1: dibimizden ayrılmaz oldu,hatta dışarı çıkarken bebişi dükkana bırakıyorum ,eşim akşama kadar bakıyor,onun için dükkana köşe bile hazırladı,bana olan sevgisi ve gözündeki değerimde arttı şükürler olsun Allahıma,çocuk olunca sorumluluk nedır onu öğrenıyorlar,maaşşalh binlerce kez:nazar:

darısı herrkesin başına

bu arada kızlar yavrumu çokkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum yüreğimi söküp veresim geliyor,anne olmak isteyenler hiç tereddüt etmesinler,ben anne olunca annemın kıymetını anladım,doğumdan çınkınca anamın ayaklarının altına sarıldım,eşimde baba olunca bambaşka bir adam oldu...:nazar:

bende hamileyim şu an bebeğimizle sanki varmış gibi konuşuyoruz falan .babası gelip seviyor böle böle oyunlar yapıyoruz .bilmiyorum bizde birbimize daha çok ısındık sanki .bebek aileye neşe katıyor cidden bide doğsa hemen doğsun istiyorum .

Hanımlar,
kavga etmeye gerek var mı, herkesin düşüncesine saygı duymalısınız.

Çocuk erkeği eve bağlar mı? Sorusuna cevabımsa:
Hayır, çocuk erkeği eve bağlamaz, çocuğa böyle bir misyon yüklenmeside hiç adil değil, bir erkek sorumluluk sahibi olacak kapasitedeyse zaten evlenince eş olmanın gerekliliklerini yapar, sorumsuz bir erkeğe düzinelerce çocuk doğursanızda hiçbir işe yaramaz. Çevrede çok örnekler gördüm yap bir tane daha eşin eve döner denildiğini ve malesef olanında yeni doğanında babasız hayata devam ettiğini.

Ayrıca çocuk yarın öbürgün bize baksın, arkamızdan dua eden olsun, ihtiyarlayınca çay çorba yapsın, x üniversitesinde okuyup konu komşuya caka satmama sebep yaratsın diyede dünyaya getirilmemeli, bir çocuk dünyaya getirmek, onu hakkıyla yetiştirmek zor zanaattır bilene...Sakın kimse yanlış anlamasın, bu benim şahsi düşüncemdir.

Çocuk erkeği eve bağlamaz.
Erkek yedisinde ne ise yetmişinde de odur ve öyle devam eder.
Bazı bayanlar ve özellikle yaşlılar çocuğun aileyi birbirine bağladıklarını söylerler
evet doğru ama bu doğru düzgün eşler için geçerli .
Anne baba sorunluysa , bu ailede doğan çocuk da artı sorunlu birey demektir.
Kaldı ki çocukların anne babalarını seçme hakları yok ,
Onun için çocuk yaparken iki kez düşünülmeli, bir kez karar verilmeli.

Son düzenleme:
sende çok komıksın,burada tecrube konuşuyor,evet çokta güzel bağlanıyorlar,ben ikinci çocuğu düşünüyorum haberin yok senin:1:

kızım 1 yaşına girecek bu konuyu açalı bayağı oldu,benım evliliğim 180 derece değişti,çocuklu bır evle cocuksuz bır ev arasında dağlar kadar fark var,ben kendı eşim adına konusuyorum ,cocuğu olupta boşanan yok mu sanki var tabıkıde,benım evliliğim değişti acizsin kelimesi benim için değil mlkctk :34:

bu arada evlat dünyanın en güzel hediyesi,onun için canımı bile veririm onu o kadar cok sevıyorum ki,ikinci cocuğu evliliğim için değil kendim için istiyorum annelık cok güzel duygu ben cok sevdim,Allahıma binlerce kez şükürler olsun:nazar::emir_bebek: tabiki eşimde babalığı hakediyor ,çünkü bize gereken değer ve önemi veriyor Allah ondan razı olsun:29::38:

Sizin adınıza sevindim.
Ama eşiniz bir istisna olabilir,çoğu evlilik için bu söylediğiniz geçerli değildir,lütfen genelleme yapmayın.
Çocuk doğduktan sonra evlilik hayatından uzaklaşan erkekler bile var.
Umarım mutluluğunuz daim olur,pişman olmazsınız.

Çocuk Erkeği Eve Bağlamaz.. :50:

Son düzenleme:
Back
X