Yok oluyor bir tanıdığım şuan böyle bir dava ile uğraşıyor.300 gün içinde Doğan cocuk eski eşin üzerine kayıt oluyor otomatikmen.Yok olmaz bir tanidığim evliyken başkasına kaçtı hamile kaldı boşanma davasına bile koca karnıyla gelmişti maalesef onun bile eski eşe olmadı neden olsun ki babası değil sonuçta
Bide adamda kabul eder mi ya elalemin çocuğunu çok saçma :)Evet canım doğum iddetren önce olacak sanarak yazmıştım. İddet süresinde doğum olmayınca sorun yok . Bebeksu sen nasılsın bea
Aşkım her konuda ilginç bir biçimde sen varsınYanlış anlaşılmisim
Anladım11 haziran 2025 net karar tarihi
Ben şuan 12 hafta 4 günlük hamileyim ilk bebeğim 40 ki içinde vefat etti için ben kıyamadım evladıma ama şuanda eski eşimde problemli bir insan inanın bana yaptıkları için 14 seneyle yargılanıyor
Çok yakınım bu dediğim olay o yuzden çok şey yapamiyorum kadın gitmiş başkasından çocuk yapmış nasıl adamın üstüne olucak adam bunu kabul eder mi yani herşeyi geçtim diyorum ya boşanma davasında kadın baya koca karnıyla gelmiştiYok oluyor bir tanıdığım şuan böyle bir dava ile uğraşıyor.300 gün içinde Doğan cocuk eski eşin üzerine kayıt oluyor otomatikmen.
Eski es soybagının reddi davası acıyor acmak isterse biyolojik baba acamıyor bile.
cidden böyle bir süre var da konu sahibi 1 ayla yırttı ben gibi 7 aylık doğum yapmazsa eğer :)Bide adamda kabul eder mi ya elalemin çocuğunu çok saçma :)
Ben valla çok iyiyim
Bazı üyeler bazı konulara mi yazabilir sadece anlamadım kiAşkım her konuda ilginç bir biçimde sen varsın
Kendisi 14 sene hapis cezası aldı bana yaptıkları için eski eşim onunla diyolok dahi kurmak istemiyorumBide adamda kabul eder mi ya elalemin çocuğunu çok saçma :)
Ben valla çok iyiyim
Kötü bir şey demedim sakin ol . Her konuda seni görüyorum belki de kullanıcı adın çok akılda kalıcı bilmiyorum.Bazı üyeler bazı konulara mi yazabilir sadece anlamadım ki
Neden böyle dediniz
Yazdığım mesajlarda yorumlarda bu konu özelinde bir terbiyesizlik konu dışı konuşma vs var mı
Mesela her konu derken kaç konuya ne yazmışım?!
Her konuya yazmadım ama teşekkür ederimKötü bir şey demedim sakin ol . Her konuda seni görüyorum belki de kullanıcı adın çok akılda kalıcı bilmiyorum.
Sen kendine çok dikkat et doğum tetikleyici her şeyden uzak dur, bu bebek erken doğarsa sana kötülük yapan adam soy bağı retti ile uğraşmaz.Kendisi 14 sene hapis cezası aldı bana yaptıkları için eski eşim onunla diyolok dahi kurmak istemiyorum
Ah bibi öyle olmuyor işte kadına takıntılı sorunlu biriyse çoçuğu ile ceza vermek istiyorlarBide adamda kabul eder mi ya elalemin çocuğunu çok saçma :)
Ben valla çok iyiyim
sizin dediğiniz durumda adam muhtemelen direkt soybağının reddi için de dava açmıştır, belki bebek doğmadan bile açmıştır zira zaten mahkemeleri varmış süren.Çok yakınım bu dediğim olay o yuzden çok şey yapamiyorum kadın gitmiş başkasından çocuk yapmış nasıl adamın üstüne olucak adam bunu kabul eder mi yani herşeyi geçtim diyorum ya boşanma davasında kadın baya koca karnıyla gelmişti
Eee ben 62 kg olarak şişko dicem demekki kendimeHer konuya yazmadım ama teşekkür ederim
Evet kullanıcı adını bilerek seçmiştim esprili olsun diye bu nicki seçtiğimde 60 kilo idim
Esprili ve yüzde gülümseme bırakan bir nick olsun istedim
Sorunlu bir eski eş olduğu için bebek benden diyebilir diye dava açarsa yazdım inşallah zamanında gelir bebeğinizAnlaşmalı olduğu için nafaka almıyorum dahası boşandıktan sonra ek bir tazminat veya nafaka davası açamaz anlaşma şartları var
Şuan siskoyum amaEee ben 62 kg olarak şişko dicem demekki kendimeşu 59 u göremedik 3 senedşr
inşallah doktorum aile dostumuz olmadı hastanede yatıcam bir şekilde olucak sadece iddet dolduktan sonrasında üstüne geçerse diye korkuyordumAh bibi öyle olmuyor işte kadına takıntılı sorunlu biriyse çoçuğu ile ceza vermek istiyorlar
Konu sahibi tekrardan dava açılamaz kararı koydurmuş inşallah erken doğmaz zamanında gelir bebeği
12 hafta 4 günlük hamileyimDogumunuza ne kadar kaldı tam olarak 5 aydir ayrisiniz şuan ne kadarlık hamilesin
150 gün geçmiş zaten
Süre sonunda doğan bebek eski eşin nüfusuna geçmiyor diye biliyoruminşallah doktorum aile dostumuz olmadı hastanede yatıcam bir şekilde olucak sadece iddet dolduktan sonrasında üstüne geçerse diye korkuyordum
KorkuyorumSüre sonunda doğan bebek eski eşin nüfusuna geçmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?