• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk evliliği etkiler mi

Yaram derindir🤭
Bu çocuk aşkı içime konmasaydi ben evlilik denen kurumun yanından gecermiydim.
Hayatımda aldığım en büyük risktir evlilik.
Ben gibi karaktere bu kararı aldıracak en önemli şey çocuktu.
Düşünün bir de olmasaydı riske gel🙃
Evlilik zaten zor kurum bir de çocuk tabiki de etkiliyor.
Saglam evliliği sarsar kötü evliliği bitirir.
Bu çok doğru bir söz.
Çocuk eğitiminde davranışında hep eşinle aynı kafada olman lazim.
Bu mesela çok zor bir durum her konuda anlaşsan bu konuda anlasamayabilirsin vs vs.
Ama benim şuan hayattaki yaşam enerjim çocuğum.
Dünyaya yeniden gelsem yine çocuk isterim.
Bugün de piknikte anamı ağlattı agzima bir lokma koyamadim 😅
Şuan sizdi yorgunluktan 😅
Ayaktayken uyusun dinleneyim uyuyunca kalksın göreyim istiyorum 🤗
Çok süper bir duygu benim için.
Sarsılan evliliği de sallamam hicbirseyi de🤭
Yeterki o saglikli olsun.

Cocuksuz zamana donmez. Ama şekil değiştiriyor ,o şekilde de keyifli oluyor ama farklı tabi. Nasilkinilk sevgililik zamanlari enngüzel duygular oluyor ilişkinin de her asamasi farkli

Hahahaha ikimizin de genlerinde var ikizlik. Hep ikiz çocuğum olacak gibi hissederim. Hayırlısı 😂
Bu platformda ikiz bebekle ilgili sözlerinize dikkat edin😃 ikizlerime supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendigim günden tam 2 hafta once bu minvalde bir yorum yapmistim bir konuya.Su anda 2 buçuk yaşındalar.Bu yorumumu cikartmistim odalarina cerceveleticektim ama firsat bulamadim :) Nasıl içten ettiysem duayı 14 günde sonuç vermişti 🤣🤣🤣 dikkat edin yani hisler,dilekler cikiyor

Eklentiler

• 20220521_222649.webp
    20220521_222649.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 75
Merhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
Bence şuan anne olmayın
Ruhsal olarak gerçekten hazır olmak gerekir
Dünyaya bir canlı getiriyorsunuz ve her konuda size muhtaç
Hayatınız tamamen değişiyor
Benim evliliğim olumsuz etkilenmedi tabi çifte göre değişir ama benim hayatım elbette ki çok değişti 🙃
Değer mi değer ama zamanı gelince 💕

Yaram derindir🤭
Bu çocuk aşkı içime konmasaydi ben evlilik denen kurumun yanından gecermiydim.
Hayatımda aldığım en büyük risktir evlilik.
Ben gibi karaktere bu kararı aldıracak en önemli şey çocuktu.
Düşünün bir de olmasaydı riske gel🙃
Evlilik zaten zor kurum bir de çocuk tabiki de etkiliyor.
Saglam evliliği sarsar kötü evliliği bitirir.
Bu çok doğru bir söz.
Çocuk eğitiminde davranışında hep eşinle aynı kafada olman lazim.
Bu mesela çok zor bir durum her konuda anlaşsan bu konuda anlasamayabilirsin vs vs.
Ama benim şuan hayattaki yaşam enerjim çocuğum.
Dünyaya yeniden gelsem yine çocuk isterim.
Bugün de piknikte anamı ağlattı agzima bir lokma koyamadim 😅
Şuan sizdi yorgunluktan 😅
Ayaktayken uyusun dinleneyim uyuyunca kalksın göreyim istiyorum 🤗
Çok süper bir duygu benim için.
Sarsılan evliliği de sallamam hicbirseyi de🤭
Yeterki o saglikli olsun.
Al benden de o kadar. Derlerdi ama insan yaşamadan bilemiyor. Evlat sevgisi bambaşka bir şeymiş. İçinden çıkıyor, içine sokasın geliyor. Şimdi benim bütün hayallerim kızımla alakalı. “Ah bir büyüsn. Konuşmaya başlasın. Okula gitsin. Beraber gezelim.” Adam olsa da olur, olmasa da 🙂 Yani ana-kız bize eşlik edecekse ne ala. Çokta aramam yani. 🤷🏻‍♀️

Bende yaklaşık 10 aylık evliyim yaş 31 esimle evliliğimizin ilk aylarini çok güzel gecirdik hala öyleyiz işe gittiginde beni sık sık arar mutfakta yemek yaparken yanimda olur.
Cevrede inanilmaz çocuk baskısı yapıyor esimin ailesi benim annem
Ben cocuklari oldum olasi sevemiyom🤷‍♀️
Cocuk düşünmeye basladik
Ben kendimi aslinda hala hazir hissetmiyorum
Ve asla hissetmicem bunun farkindayim
Ama yaşımdan dolayı biraz kaygılanıyorum
Eşim bana göre çocukları daha çok sever ilgilenir.
Ertelesem ne kadar ertelerim
Hic olmasın desem ilerde pisman olurmuyum
Çok karışık bir durum
İnsanlar nasil 3 4 tane çocuk yapabiliyor bilmiyorum 😳
10 ayda düşünmemekte haklı olabilirsiniz. Bence kesinlikle hazır hissetmeden planlamayın. Başkaları istediği kadar baskı yapsın o çocuğu siz büyüteceksiniz.

Bu platformda ikiz bebekle ilgili sözlerinize dikkat edin😃 ikizlerime supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendigim günden tam 2 hafta once bu minvalde bir yorum yapmistim bir konuya.Su anda 2 buçuk yaşındalar.Bu yorumumu cikartmistim odalarina cerceveleticektim ama firsat bulamadim :) Nasıl içten ettiysem duayı 14 günde sonuç vermişti 🤣🤣🤣 dikkat edin yani hisler,dilekler cikiyor
Harika bir anı olmuş sizin için.🥹
Benim içinse hayırlısı diyorum sadece. Olursa size yazacağım hemen 😂😂

Merhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sevgi.dolu bir anne çıkarsa icinzden, aksine daha heyecanlı oluyor evlilik..ikisini de deli gibi seviyorsn, sürekli ağzını murnunu ye bitir valla öyle bir cilginlik seviyesi oluyor🤭🤭
1 yaşından sonra inanın o kadar daha keyifli ki, tabi babanın da rolü büyük burda. Eşim bu kadar anaç olmasa ben de bu kadar keyifli geçirmzdm bu süreci.o yüzde. Eşinize bir bakın bakalım bir süzün kendisini 🤭🤭

Eşimin tarafında o kadar ikiz var ki kadın tarafnda olması gerektiğini biliyorum ama yine de belki olur diye ilk hamillgmde çok istemiştim. Şimdi aman aman diye korku sarıyor içimi 🤭🤭

etkiler illaki ama ne getirip ne götürdüğüne buna degip degmeyecegine bakmak lazim

Yorumları okudum,imdattttt kurtarığnn beni. :KK53:
Bu kadar zorken,iki üç dört bebesi olan arkadaşlar nasıl yapıyor? Birisi çıksın bebek evliliği çok daha güzel hale getiriyor,korkma arkadaşım zor diiilll desin.
Dehşet içindeyim,geri dönesim vaaar.:110:

Zor evet ama evliliğin ne oldugunu cocuktan sonra anlıyorsunuz. 2.bebeğimi kucağıma aldim 3 ay önce cocuklarla ugrasmak yorucu ve tahammulu azaltan bir durum olsada bu durumdan memnunuz .eşim zaten bana yardim ediyor ve onlar uyurken bile fotograflarina videolarina bakıyoruz cunku evlat boyle bi duygu. Yasamadan anlasilmiyor. Evliliğimiz cocuktan sonra dahada rayina oturdu sorumluluk bilincimiz dahada gelisti ve gercekten bi aile olduğumuzu dusunuyorum.bizim açımızdan evliligimize olumlu etkileri oldu. Fakat esimle yalniz kalmayi iple çektiğim zamanlar olmuyormu derseniz oluyor.ama isteyince zaman yaratılıyor en azndan ben yaratabiliyorum insallah boylede.devam eder

Hangi evlilik :(( çocuktan sonra eşimle yasadigimiz sorunlarla ilgili bin Tane konum var burda. Ki biz çok severek, ruh esi oldugumuza inanarak, uzun yillar beraberlik sonrasi evlenmis bir cifttik. Esiniz rahatina düşkün, mizac olarak da biraz tembel bir insansa tüm sorumluluklar size yükleniyor kacinilmaz olarak ve bu da beraberinde bir sürü yipranma getiriyor. Cinselligin büyük sekteye ugramasi da kacinilmaz. En son ne zaman sevistik onu hatirlamaya çalışıyorum, galib geçen aydi :D

Yorumları okudum,imdattttt kurtarığnn beni. :KK53:
Bu kadar zorken,iki üç dört bebesi olan arkadaşlar nasıl yapıyor? Birisi çıksın bebek evliliği çok daha güzel hale getiriyor,korkma arkadaşım zor diiilll desin.
Dehşet içindeyim,geri dönesim vaaar.:110:
Tünelin ucu boktan ama inan b.ku bile seviliyor keratanın. Allah sağlıkla kavuştursun güzel telaşlar bunlar

Bende yaklaşık 10 aylık evliyim yaş 31 esimle evliliğimizin ilk aylarini çok güzel gecirdik hala öyleyiz işe gittiginde beni sık sık arar mutfakta yemek yaparken yanimda olur.
Cevrede inanilmaz çocuk baskısı yapıyor esimin ailesi benim annem
Ben cocuklari oldum olasi sevemiyom🤷‍♀️
Cocuk düşünmeye basladik
Ben kendimi aslinda hala hazir hissetmiyorum
Ve asla hissetmicem bunun farkindayim
Ama yaşımdan dolayı biraz kaygılanıyorum
Eşim bana göre çocukları daha çok sever ilgilenir.
Ertelesem ne kadar ertelerim
Hic olmasın desem ilerde pisman olurmuyum
Çok karışık bir durum
İnsanlar nasil 3 4 tane çocuk yapabiliyor bilmiyorum 😳
Daha cicimlerdesiniz biraz tadını çıkarın.

size bağlı. kötü etkilememesi için baya çaba sarfetmek lazım karşılıklı. bi de sizin yada eşinizin ailesiyle yakım yaşamanız ve çocuğa bakmaya gönüllü olmaları lazım. yok sadece siz işteyken değil, arada akşamlar da haftasonu. karı koca arada nefes alamazsanız işler bi yerden sonra çok bunaltıcı oluyor. piyuuu daha çocuğu olmayam ve olacak olanlara bol şans, yine iyiyim, moralim yerine geldi :))) hamile görünce üzülüyorum abov başına nelerr gelecek haberi yok diye

tabi ki evlat bi yandan çok tatlı dünyalara değişmezsin ama çok da yorucu ya destek şart

Merhabalar
Bizde umut yok çünkü bebeler ikiz 🤣🤣 bence tek olsa etkilemezdi diye düşünüyorum

Back
X