- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.972
- 798
Biz melemen, karpuz, peynir yedik, ustelik butun ogleden sonra evdeydim elimde telefon yattim öyle :)
Siz fazla ozenmis beklentinizi yukseltmissiniz, esiniz tersinden kalkmis fazla tiriviri etmiş, el birligiyle gecenizi mahvetmissiniz.
Bi de size kucuk bir oneri, ikiniz de ne olursa olursan (annemin degimiyle) yemege küsmeyin. O masadan artislik yapip kaliyorsa ac kalmayi goze almis demektir, elinde tabakla cocugunun pesinden kosturan anneler gibi yemegi ayagina goturmeyin, cok pis bir aliskanligi kendi ellerinizle kazandirmayin.
bilmiyorum ama bugün sadece yemek yaptım birde yatağı kapattım birde böyle deneyeceğim hiç birşey yapmadan durucamEvin icinde aksama kadar kosturup yoruldugundan esine mi yansitiyosun farkinda olmadan? Her sey yemek, temizlik, duzen degil cunku.. Yeni evlisiniz sanirim, alisma surecleri, biraz daha relax olmayi dene bence..
haklısın annen haklı yani ilk kalkan ben oldum bir an kendimi kötü hissettim ağlayacaktımBiz melemen, karpuz, peynir yedik, ustelik butun ogleden sonra evdeydim elimde telefon yattim öyle :)
Siz fazla ozenmis beklentinizi yukseltmissiniz, esiniz tersinden kalkmis fazla tiriviri etmiş, el birligiyle gecenizi mahvetmissiniz.
Bi de size kucuk bir oneri, ikiniz de ne olursa olursan (annemin degimiyle) yemege küsmeyin. O masadan artislik yapip kaliyorsa ac kalmayi goze almis demektir, elinde tabakla cocugunun pesinden kosturan anneler gibi yemegi ayagina goturmeyin, cok pis bir aliskanligi kendi ellerinizle kazandirmayin.
Annenize selamlar
haklısın annen haklı yani ilk kalkan ben oldum bir an kendimi kötü hissettim ağlayacaktım
kalkmakla hata ettim evetBizim evde yemege kusulmez :)
Kusen ac kalmayi goze aldi demektir.
Ne yalan soyleyeyim ben de küsüp masadan kalkana sinir olurum.
Herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyor olmanız önemli değil ,bir insan sevdigi insan tarafından kaşığı disine vurma şeklinde uyariliyorsa isterse önüne bal baklava koyun gözü görmez ama canım ya şunu dişine vurunca içim bir tuhaf oluyor yapma gözünü seveyim tarzında Sempatikce uyarınca da mesaj ilgili yere gider ki burda en önemli şey uyarırken takındığınız üslupbilmiyorum ama bugün sadece yemek yaptım birde yatağı kapattım birde böyle deneyeceğim hiç birşey yapmadan durucam
Merhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi
yemeği yatağa çok isteyerek götürdüm özür dilemek için içime sinmediği için şimdi markete gitti normalde olsa bensiz asla gitmezdiTatlın eksik olsaydı da tatlı dilin tam olaydı işte. . Olay o..
Yine de çocukluk etmiş bence de şımarmış.
amin canım inşallah bende ceza konusunda katılıyorum sana ama işte ne olurdu kalkıp gelse gelirse yemeği dökermiş bu kadar büyük birşey yapmadımBen evli değilim ama evlilikte sanki bazı şeylere çok takılmamak takıntıları azaltmaya çalışmak lazımmış gibi geliyor(annem ve babamı düşünürsem) mesela sizin üslubunuzda önemli uyarırken ben de sürekli uyarılmaktan hiç hoşlanmam kendimi eşinizin yerine koydum da bi , bilmeden yapmıştır unutmuştur yanlışlıkta olmuştur vs. bence eşinizi yemek hazırlamamakla yada başka şeylerle cezalandırmayın da susarak yada tebessümünüzle mutlu edin uzatmayın derim yanlışım varsa kusura bakmayın huzurunuz bol olsun
kalkmakla hata ettim evet
bilmiyorum farkıda mı değilmi ama bende şimdi koltukta oturup kahve içmeyi isterdim onunlaOlur oyle ilk zamanlar, kucuk seyleri buyutup guzel anlari mahvetmemeyi yavas yavas ogrenirsiniz ikiniz de. Bunlarin hepsi ders iste, bak simdi yemeginizi yiyip kahve keyfi yapmak dururken halinize, sen zaten ozelestirini yapiyorsun da esin de hatasının farkindadir umarim.
amin canım inşallah bende ceza konusunda katılıyorum sana ama işte ne olurdu kalkıp gelse gelirse yemeği dökermiş bu kadar büyük birşey yapmadım
işte böyle böyle güzel zamanlarda uçup gidiyor sonra bebe oluyor ağlamasından masada bi yemek bile yiyemiyorsunİşte bunlar hep yeni evli olmaktan,sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?