Çocuk gibi

Annenize selamlar

Evin icinde aksama kadar kosturup yoruldugundan esine mi yansitiyosun farkinda olmadan? Her sey yemek, temizlik, duzen degil cunku.. Yeni evlisiniz sanirim, alisma surecleri, biraz daha relax olmayi dene bence..
bilmiyorum ama bugün sadece yemek yaptım birde yatağı kapattım birde böyle deneyeceğim hiç birşey yapmadan durucam

Kaşığı dişine vurma zora gidecek bir söz bence hele ki insan sevdiği kadından böyle bir söz duyarsa böyle tepkiler vermesi normal kelimeleri yada uyarıları kırıcı olmadan yapın adam az bile yapmış size

haklısın annen haklı yani ilk kalkan ben oldum bir an kendimi kötü hissettim ağlayacaktım

Bizim evde 2 çeşit yemek olunca, ohooooo. Çok ozenmissiniz belli. Öyle olunca beklenti yükseliyor ve netice de karsidakinin en ufak yaptığı göze batıyor.

bilmiyorum ama bugün sadece yemek yaptım birde yatağı kapattım birde böyle deneyeceğim hiç birşey yapmadan durucam
Herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyor olmanız önemli değil ,bir insan sevdigi insan tarafından kaşığı disine vurma şeklinde uyariliyorsa isterse önüne bal baklava koyun gözü görmez ama canım ya şunu dişine vurunca içim bir tuhaf oluyor yapma gözünü seveyim tarzında Sempatikce uyarınca da mesaj ilgili yere gider ki burda en önemli şey uyarırken takındığınız üslup

Ben evli değilim ama evlilikte sanki bazı şeylere çok takılmamak takıntıları azaltmaya çalışmak lazımmış gibi geliyor(annem ve babamı düşünürsem) mesela sizin üslubunuzda önemli uyarırken ben de sürekli uyarılmaktan hiç hoşlanmam kendimi eşinizin yerine koydum da bi , bilmeden yapmıştır unutmuştur yanlışlıkta olmuştur vs. bence eşinizi yemek hazırlamamakla yada başka şeylerle cezalandırmayın da susarak yada tebessümünüzle mutlu edin uzatmayın derim yanlışım varsa kusura bakmayın huzurunuz bol olsun

Tatlın eksik olsaydı da tatlı dilin tam olaydı işte. . Olay o..
Yine de çocukluk etmiş bence de şımarmış.
yemeği yatağa çok isteyerek götürdüm özür dilemek için içime sinmediği için şimdi markete gitti normalde olsa bensiz asla gitmezdi

amin canım inşallah bende ceza konusunda katılıyorum sana ama işte ne olurdu kalkıp gelse gelirse yemeği dökermiş bu kadar büyük birşey yapmadım

kalkmakla hata ettim evet

Olur oyle ilk zamanlar, kucuk seyleri buyutup guzel anlari mahvetmemeyi yavas yavas ogrenirsiniz ikiniz de. Bunlarin hepsi ders iste, bak simdi yemeginizi yiyip kahve keyfi yapmak dururken halinize, sen zaten ozelestirini yapiyorsun da esin de hatasının farkindadir umarim.

bilmiyorum farkıda mı değilmi ama bende şimdi koltukta oturup kahve içmeyi isterdim onunla

amin canım inşallah bende ceza konusunda katılıyorum sana ama işte ne olurdu kalkıp gelse gelirse yemeği dökermiş bu kadar büyük birşey yapmadım

Evet abimiz biraz abartmış sanırım belki yorgunduysa, normalden fazla ağrına gitmiştir siz bence kendi haline bırakın şimdilik

İsten gelmis bir adamin dusa girmeden masaya oturmasi verilmesi gereken bir ayrinti degil bence. Buna da takildiginiz belli. Disine de vurur yani kimse durup dururken kasigi disine vurmaz heralde. Ne var bunda?

Esinizin yemege kusmeside bana cok sacma geliyor. Bende cagirirdim tekrar ama gelmiyorsa gelmez. Herkes kendi icin yiyor sonucta. Siz cezalanmis olmuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…