duş meselesine takılmadım takılsam takıldım derdim zaten ama neden yazdım bilmiyorum k.bakmayın . yemekten kalkmış olması bana psikolojik baskı sonuçta beni cezalandırıyorİsten gelmis bir adamin dusa girmeden masaya oturmasi verilmesi gereken bir ayrinti degil bence. Buna da takildiginiz belli. Disine de vurur yani kimse durup dururken kasigi disine vurmaz heralde. Ne var bunda?
Esinizin yemege kusmeside bana cok sacma geliyor. Bende cagirirdim tekrar ama gelmiyorsa gelmez. Herkes kendi icin yiyor sonucta. Siz cezalanmis olmuyorsunuz.
bizde mi bir tuhaflık vardı aceba?İşte bunlar hep yeni evli olmaktan,sonra geçiyor.
Ben ac diye uzulurum ama kocaman insan nihayetinde. Siz baski hissetmeyin hic. Yaotiniz koydunuz yemedi. Kendi bilir. Ama sizde kucuk seyleri dile getirmeyin bence. Zaten gun icinde yorgun oluyor isten donen insan. Tahammulu bitmis olabilir.duş meselesine takılmadım takılsam takıldım derdim zaten ama neden yazdım bilmiyorum k.bakmayın . yemekten kalkmış olması bana psikolojik baskı sonuçta beni cezalandırıyor
hahahaa çok teşekkür canımAvatarınızdan yorumlara odaklanamadım bu arada..
Üye adınız "evli evlioğlu evlenmişgil" olsa şaşırmazdım.
Şaka bi yana evlilik kriterlerini düşür bence sevgili konu sahibi.
Bu şekilde ikiniz de yıpranırsınız.
Eviniz sizin huzur bulduğunuz yer olmalı.
Az kasıntı çok mutlu günler dilerim.
Sevgiler :))
Haklısınız teşekkür ediyorum şimdi sizce ne yapmak gerekEve yeni gelen , üstelik aç olan birine uyarı yapılmaz. Çok rahatsız oluyorsanız bile sonraya saklamalısınız.
Ikinci olarak yemeğe küsülmez. Ne olursa olsun konu kapatılır ve yemeğe devam edilir.. Siz böyle yaparsanız başka zaman o da yapar.
Eşler birbirinin aynasıdır. Ve gerçekten huylar kapılıyor.
Hoslanmadiginiz hiçbir şeyi karşı tarafa yapmayın.
Diğer konu , peşinden yemek götürmeniz. Haksız bile olsanız bunu yapmayın.
Elinden tutup sofraya cagirabilirsinzi en kötü ihtimal.
Istediginiz kadar süslenip püslenin , huzur vermedikten sonra bu yaptıklarınız görünmez.
Rahat olun, rahat olsun.
hahahaa çok teşekkür canım
Haklısınız teşekkür ediyorum şimdi sizce ne yapmak gerek
Çok teşekkür ediyorumGeldi mi eve ? Yemeğinizi yapın. Soframızı kurun yine.
Tatlı tatlı sohbet etmeye çalışın..
Konuyu unutmuş gibi davranın. O açarsa , " arada böyle atışmalar normal. Önemli olan bu krizi nasıl yonettigimizdir.
"Ben yemekten kalkmayı hatalı buldum kendimde. Bunu hiçbir zaman yapmayalım.
Birbirimizi kırmadan sevmediklerimizi soyleyebilmeliyiz.. Rahat olmalıyız.
Bir sözüme bu kadar tepki vermemelisin v.s şeklinde kapatıcı bir konuşma yapabilirsiniz.
Film izleyin. Mısır falan patlatın. :)
...
Herkesin evinde basit meseleler yüzünden tartışmalar çıkabiliyor.
Uzatmamak lazım.
Ya ne yapayım allah aşkına tüm gün evdeyim ve bu şehirde 1 tane bile tanıdık akraba arkadaş yok yok sonra iş bakıyorum bir tane iş yok. Yemeğe işe veriyorum kendimi ne yapayımRica ederim tatlım.
Sende kendimi gördüm.
Biblo gibi süslenir açık büfe gibi sofralar kurardım ilk zamanlar.
Baktımki herüf hödöhödö yeyip donuyka tv karşısında göbeğini kaşıyo..
Peehh..ben ne kasıyom dedim..
Ogün bugün ikimiz de saldık.
Böyle mutluyuz pirelerimiz ve son anda yaptığım uyduruk yemeklerle.
Sen de kasma.
Sadece şirin kariş (kocişin avrat versiyonu) olmayı unutma.
İki kikirde.
Koy önüne makarnayı.
Oh mis.
Herkes çalışıyor herkes alt üst ilişkisinde bende 1 ay önceye kadar çalışıyordum olayı bu kadar abartmanın alemi yok bence rahatsız oluyorum yapmasın bu kadar basitAdam stresli yeri bırakmış gelmiş, ast üst ilişkisi bitmiş evinde karısıyla huzur bulacak. Güzel bir masada yemek yiyecek ama kontrol deliliği evde de devam etmiş. Ben de olsam bırakır yemezdim. Siz şu obsesyonlarınızı törpüleyin bence. Benim eşim de böyle. Sayesinde çayı höpürdetmedem içmeyi, sigarayı üflerken ses çıkarmamayı öğrendim. Sizin gibi laf sokarak eğitti beni. Bugün yanında dondurma yerken şapırdatmamak için ekstra çaba harcadım, pozisyon değiştirdim, telefon yere düştü. Ehh dedim yeter yav.
Akşam eve gelir, farkında olmadan çıkardığım tüm sesleri takip eder. Bence bi sakinleştirici kullanın ikiniz de. Bu saatten sonra takıntıları bırakmak zor.
Ya da ben arsızlaşayım ses çıkarmaya devam edeyim. Öyle daha iyi. Sizle uğraşılmaz.
Siz biraz anlayış gösterseniz? En azından akşam yemeğinde duymazdan gelseniz? Ne bileyim kırıcı uyarılar bunlar. Her yemek yediğinde dikkat etmesi gerek bu da gerginlik yapar, rahat yiyemez huzuru kaçar.Herkes çalışıyor herkes alt üst ilişkisinde bende 1 ay önceye kadar çalışıyordum olayı bu kadar abartmanın alemi yok bence rahatsız oluyorum yapmasın bu kadar basit
Benimde huzurum kaçıyor işte yapacak birşey yok özür diledim kaç kere masaya çağırdım yatağa yemek götürdüm ne yapabilirimSiz biraz anlayış gösterseniz? En azından akşam yemeğinde duymazdan gelseniz? Ne bileyim kırıcı uyarılar bunlar. Her yemek yediğinde dikkat etmesi gerek bu da gerginlik yapar, rahat yiyemez huzuru kaçar.
Allah mutluluğunuzu huzurunuz arttırsın. Allah nazardan korusunValla az önce yazdığım mesajı eşime okuttum ''sana söz veriyorum bir daha seni uyarmıcam lütfen rahat ol'' dedi. ''Rahatsız oluyorum yapma, bu kadar basit'' dese çemkirirdim. Bi tanecik kocişimhemen anlar hatasını haha.
Bunlar sonraki telafi yolları. Ben biraz anlayış gösterseniz en azından akşam yemeklerinde demiştim. Mesaj yanlış anlaşıldı galiba.Benimde huzurum kaçıyor işte yapacak birşey yok özür diledim kaç kere masaya çağırdım yatağa yemek götürdüm ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?