Çocuk gibi

duş meselesine takılmadım takılsam takıldım derdim zaten ama neden yazdım bilmiyorum k.bakmayın . yemekten kalkmış olması bana psikolojik baskı sonuçta beni cezalandırıyor

İşte bunlar hep yeni evli olmaktan,sonra geçiyor.
bizde mi bir tuhaflık vardı aceba?
yeni evliyken eşim kaşığı dişine vursa
ayy canım dişine bişey olur dikkat et ne olur derdim heralde
yeni evlilikte böyle şeylerin sorun edilmesi büyütülmesi çok tuhaf geliyor bana
konu sahibi madem yeni evlisiniz işi gücü bırakın birbirinize odaklanin.
ilerde çoluk çocuk olunca istesenizde yapamayacaginiz şeyleri yapın.
çocuklardan fırsat bulup sohbet edemeyeceğiniz zamanlar olacak.

öpüşün barışın böyle şeyler için kalp kırmaya kırılmaya değmez.

duş meselesine takılmadım takılsam takıldım derdim zaten ama neden yazdım bilmiyorum k.bakmayın . yemekten kalkmış olması bana psikolojik baskı sonuçta beni cezalandırıyor
Ben ac diye uzulurum ama kocaman insan nihayetinde. Siz baski hissetmeyin hic. Yaotiniz koydunuz yemedi. Kendi bilir. Ama sizde kucuk seyleri dile getirmeyin bence. Zaten gun icinde yorgun oluyor isten donen insan. Tahammulu bitmis olabilir.

Avatarınızdan yorumlara odaklanamadım bu arada..
Üye adınız "evli evlioğlu evlenmişgil" olsa şaşırmazdım.
Şaka bi yana evlilik kriterlerini düşür bence sevgili konu sahibi.
Bu şekilde ikiniz de yıpranırsınız.
Eviniz sizin huzur bulduğunuz yer olmalı.
Az kasıntı çok mutlu günler dilerim.
Sevgiler :))

hahahaa çok teşekkür canım

Eve yeni gelen , üstelik aç olan birine uyarı yapılmaz. Çok rahatsız oluyorsanız bile sonraya saklamalısınız.

Ikinci olarak yemeğe küsülmez. Ne olursa olsun konu kapatılır ve yemeğe devam edilir.. Siz böyle yaparsanız başka zaman o da yapar.
Eşler birbirinin aynasıdır. Ve gerçekten huylar kapılıyor.
Hoslanmadiginiz hiçbir şeyi karşı tarafa yapmayın.

Diğer konu , peşinden yemek götürmeniz. Haksız bile olsanız bunu yapmayın.
Elinden tutup sofraya cagirabilirsinzi en kötü ihtimal.

Istediginiz kadar süslenip püslenin , huzur vermedikten sonra bu yaptıklarınız görünmez.

Rahat olun, rahat olsun.

Haklısınız teşekkür ediyorum şimdi sizce ne yapmak gerek

hahahaa çok teşekkür canım

Rica ederim tatlım.
Sende kendimi gördüm.
Biblo gibi süslenir açık büfe gibi sofralar kurardım ilk zamanlar.
Baktımki herüf hödöhödö yeyip donuyka tv karşısında göbeğini kaşıyo..
Peehh..ben ne kasıyom dedim..
Ogün bugün ikimiz de saldık.
Böyle mutluyuz pirelerimiz ve son anda yaptığım uyduruk yemeklerle.
Sen de kasma.
Sadece şirin kariş (kocişin avrat versiyonu) olmayı unutma.
İki kikirde.
Koy önüne makarnayı.
Oh mis.

Haklısınız teşekkür ediyorum şimdi sizce ne yapmak gerek

Geldi mi eve ? Yemeğinizi yapın. Soframızı kurun yine.
Tatlı tatlı sohbet etmeye çalışın..
Konuyu unutmuş gibi davranın. O açarsa , " arada böyle atışmalar normal. Önemli olan bu krizi nasıl yonettigimizdir.

"Ben yemekten kalkmayı hatalı buldum kendimde. Bunu hiçbir zaman yapmayalım.
Birbirimizi kırmadan sevmediklerimizi soyleyebilmeliyiz.. Rahat olmalıyız.
Bir sözüme bu kadar tepki vermemelisin v.s şeklinde kapatıcı bir konuşma yapabilirsiniz.

Film izleyin. Mısır falan patlatın. :)
...
Herkesin evinde basit meseleler yüzünden tartışmalar çıkabiliyor.
Uzatmamak lazım.

Çok teşekkür ediyorum

Ya ne yapayım allah aşkına tüm gün evdeyim ve bu şehirde 1 tane bile tanıdık akraba arkadaş yok yok sonra iş bakıyorum bir tane iş yok. Yemeğe işe veriyorum kendimi ne yapayım

Adam stresli yeri bırakmış gelmiş, ast üst ilişkisi bitmiş evinde karısıyla huzur bulacak. Güzel bir masada yemek yiyecek ama kontrol deliliği evde de devam etmiş. Ben de olsam bırakır yemezdim. Siz şu obsesyonlarınızı törpüleyin bence. Benim eşim de böyle. Sayesinde çayı höpürdetmedem içmeyi, sigarayı üflerken ses çıkarmamayı öğrendim. Sizin gibi laf sokarak eğitti beni. Bugün yanında dondurma yerken şapırdatmamak için ekstra çaba harcadım, pozisyon değiştirdim, telefon yere düştü. Ehh dedim yeter yav.

Akşam eve gelir, farkında olmadan çıkardığım tüm sesleri takip eder. Bence bi sakinleştirici kullanın ikiniz de. Bu saatten sonra takıntıları bırakmak zor.
Ya da ben arsızlaşayım ses çıkarmaya devam edeyim. Öyle daha iyi. Sizle uğraşılmaz.

Herkes çalışıyor herkes alt üst ilişkisinde bende 1 ay önceye kadar çalışıyordum olayı bu kadar abartmanın alemi yok bence rahatsız oluyorum yapmasın bu kadar basit

Herkes çalışıyor herkes alt üst ilişkisinde bende 1 ay önceye kadar çalışıyordum olayı bu kadar abartmanın alemi yok bence rahatsız oluyorum yapmasın bu kadar basit
Siz biraz anlayış gösterseniz? En azından akşam yemeğinde duymazdan gelseniz? Ne bileyim kırıcı uyarılar bunlar. Her yemek yediğinde dikkat etmesi gerek bu da gerginlik yapar, rahat yiyemez huzuru kaçar.

Valla az önce yazdığım mesajı eşime okuttum ''sana söz veriyorum bir daha seni uyarmıcam lütfen rahat ol'' dedi. ''Rahatsız oluyorum yapma, bu kadar basit'' dese çemkirirdim. Bi tanecik kocişim hemen anlar hatasını haha.

Siz biraz anlayış gösterseniz? En azından akşam yemeğinde duymazdan gelseniz? Ne bileyim kırıcı uyarılar bunlar. Her yemek yediğinde dikkat etmesi gerek bu da gerginlik yapar, rahat yiyemez huzuru kaçar.
Benimde huzurum kaçıyor işte yapacak birşey yok özür diledim kaç kere masaya çağırdım yatağa yemek götürdüm ne yapabilirim

Allah mutluluğunuzu huzurunuz arttırsın. Allah nazardan korusun

Kaşığı dişine vurması,istemeden olmuştur.
İnsanlık hali,olabilir.
Onu, çocuk gibi uyarmanız hoş olmamış.
Sanırım bu durum eşinizin zoruna gitmiş.
Mükemmel olmaktan daha önemli şeyler istiyor evlilik maalesef,anlayışlı olmak mesela...

Bazen eşim işten aşırı yorgun gelir,yemeği yerken kaşığı dişler resmen ben çığlık çığlığa tabi.Hayatta katlanamam o sese.Hiç birzaman bu konuda birşey dememiştir.Afedersin unuttun kusura bakma dalgınlığıma yorgunluğuma ver der ve afiyetle bitiririz yemeğimizi.
Evlilikte alttan almak kırmamak üzmemek çok önemli her iki taraf içinde geçerli bu.En kısa zamanda arayı bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…