hayır işte bugün sadece yemek yapıp yatağı topladım birde markete gittim yani asık suratlı değildim ciddenHerşeyi yapmaya çalışıp yorulup yorgun suratla karşılıyorsundur belkide adamı. Yemekler şahane ama kadın bitmiş.. benimde sinirim bozulur.. peynir ekmek daha cazip.
Ozaman şımarmış. Fazla yüz verme sen ona. Teşekkür edip başına koyacağına yaptığına bak.hayır işte bugün sadece yemek yapıp yatağı topladım birde markete gittim yani asık suratlı değildim cidden
şuan işsizim bakıyorum ama yok haliyle ev işine yemeğe sarıldım tüm gün onun gelmesini bekliyorum inan ki o gelmeden herşey tam olsun ben terli filan olmayayım diye uğraşıyorum keşke bende siziin gibi olabilsem ama inan yapamıyorum olmuyorOzaman şımarmış. Fazla yüz verme sen ona. Teşekkür edip başına koyacağına yaptığına bak.
Ben ev işi yemek vs yapmam eşim buna alışkın. Geçen gün evden çalıştık ikimizde ev boştu(kızım,bakıcı yoktu) kahvaltı hazırladım,adam ne yapacağını şaşırdı.. teşekkürler havada uçtu.. yapan mı yapmayan mı hangisi kıymetli ? Erkek milleti şımartmaya gelmiyor.
Isleri yap elbette ki ama kendini parcalayip gerilme yok yere.. Isler hallolur Allah in izniyle.. Muhim olan huzur..bilmiyorum ama bugün sadece yemek yaptım birde yatağı kapattım birde böyle deneyeceğim hiç birşey yapmadan durucam
teşekkür ediyorum canım ben adım attım masaya gelmedi yapacak birşey yokNolur bana kızmayın ama benimde sinir olduğum şeylerden biri yemek yerken onu yapma bunu etme olayı. Belki oda bilerek yapmıyodur.
Onun dışında uzatılacak bişey görmedim, kendini yormadan yapsan bütün işlerini daha iyi olur belkide..
Huzur diliyorum..
azarlamadım ama bilmiyorumAzarlar gibi söylediyseniz istemeden kırmışsınızdır ,
Bozulunca iştah kaçıyo tabi.
Biri beni masada böyle uyarsa bende onunla yemek yemem hayatta ağız şapıdatan yemek yerken ses çıkaran insandan haz etmezdim o sesi duyunca ortamdan kaçardım şimdi eşim aynen bunları yapan biri ama hoşuma gidiyor isterse döke saça elle yesin sesler çıkarsın asla onu masada kırmam aksine severim ne güzelsin sen çocuğum diye böyle yapın tabi sevgi varsaMerhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi
ne alakası var sevgiyle eğer sevmesem neden adamla evleneyim allah allah yaBiri beni masada böyle uyarsa bende onunla yemek yemem hayatta ağız şapıdatan yemek yerken ses çıkaran insandan haz etmezdim o sesi duyunca ortamdan kaçardım şimdi eşim aynen bunları yapan biri ama hoşuma gidiyor isterse döke saça elle yesin sesler çıkarsın asla onu masada kırmam aksine severim ne güzelsin sen çocuğum diye böyle yapın tabi sevgi varsa
Sevmek var sevmek var kötü yönlerini görmeyecek kadar sevin uyarmayın bırakın biraz da öyle yesin gerçekten kocaman insanları böyle uyarmak gurur kırıcıdır adam uyarı alacak bir şey yapmamış ki insanlık hali bu yani görmeyin duymayın huzurunuz kaçmasınne alakası var sevgiyle eğer sevmesem neden adamla evleneyim allah allah ya
Aynen eşim de böyle.. Evi kavga kıyamet götürür, o yine de masadan kalkmaz yemeğe devam eder. Bu da sinir bozucu ama ya.. Elinden gelse adamı bir kaşık suda boğacaksın, adam aldırış etmeden o gün koştur koştur yaptığın yemekleri yiyor.Biz melemen, karpuz, peynir yedik, ustelik butun ogleden sonra evdeydim elimde telefon yattim öyle :)
Siz fazla ozenmis beklentinizi yukseltmissiniz, esiniz tersinden kalkmis fazla tiriviri etmiş, el birligiyle gecenizi mahvetmissiniz.
Bi de size kucuk bir oneri, ikiniz de ne olursa olursan (annemin degimiyle) yemege küsmeyin. O masadan artislik yapip kaliyorsa ac kalmayi goze almis demektir, elinde tabakla cocugunun pesinden kosturan anneler gibi yemegi ayagina goturmeyin, cok pis bir aliskanligi kendi ellerinizle kazandirmayin.
Aynen eşim de böyle.. Evi kavga kıyamet götürür, o yine de masadan kalkmaz yemeğe devam eder. Bu da sinir bozucu ama ya.. Elinden gelse adamı bir kaşık suda boğacaksın, adam aldırış etmeden o gün koştur koştur yaptığın yemekleri yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?