Çocuk gibi

Ne kadar özen gösterirse göstersin bazen olabiliyor. Kaldı ki bunu bende hep yapıyorum...

Dudaklarıma, ağzıma bulaşmasın diye yemeye uğraşırken çatalı da dişime vuruyorum kaşığıda bu konuda suratsız bi şekilde eşim uyarsa kızarak. Bende kalkar giderim o sofradan...

Ne kadar süslensen de, 10 çeşit yemek yapsan da burnundan getiriyorsan huzur vermiyorsan kıymeti yok...

Herşeyi yapmaya çalışıp yorulup yorgun suratla karşılıyorsundur belkide adamı. Yemekler şahane ama kadın bitmiş.. benimde sinirim bozulur.. peynir ekmek daha cazip.

Herşeyi yapmaya çalışıp yorulup yorgun suratla karşılıyorsundur belkide adamı. Yemekler şahane ama kadın bitmiş.. benimde sinirim bozulur.. peynir ekmek daha cazip.
hayır işte bugün sadece yemek yapıp yatağı topladım birde markete gittim yani asık suratlı değildim cidden

hayır işte bugün sadece yemek yapıp yatağı topladım birde markete gittim yani asık suratlı değildim cidden
Ozaman şımarmış. Fazla yüz verme sen ona. Teşekkür edip başına koyacağına yaptığına bak.
Ben ev işi yemek vs yapmam eşim buna alışkın. Geçen gün evden çalıştık ikimizde ev boştu(kızım,bakıcı yoktu) kahvaltı hazırladım,adam ne yapacağını şaşırdı.. teşekkürler havada uçtu.. yapan mı yapmayan mı hangisi kıymetli ? Erkek milleti şımartmaya gelmiyor.

şuan işsizim bakıyorum ama yok haliyle ev işine yemeğe sarıldım tüm gün onun gelmesini bekliyorum inan ki o gelmeden herşey tam olsun ben terli filan olmayayım diye uğraşıyorum keşke bende siziin gibi olabilsem ama inan yapamıyorum olmuyor

Nolur bana kızmayın ama benimde sinir olduğum şeylerden biri yemek yerken onu yapma bunu etme olayı. Belki oda bilerek yapmıyodur.

Onun dışında uzatılacak bişey görmedim, kendini yormadan yapsan bütün işlerini daha iyi olur belkide..

Huzur diliyorum..

teşekkür ediyorum canım ben adım attım masaya gelmedi yapacak birşey yok

Azarlar gibi söylediyseniz istemeden kırmışsınızdır ,
Bozulunca iştah kaçıyo tabi.

Biri beni masada böyle uyarsa bende onunla yemek yemem hayatta ağız şapıdatan yemek yerken ses çıkaran insandan haz etmezdim o sesi duyunca ortamdan kaçardım şimdi eşim aynen bunları yapan biri ama hoşuma gidiyor isterse döke saça elle yesin sesler çıkarsın asla onu masada kırmam aksine severim ne güzelsin sen çocuğum diye böyle yapın tabi sevgi varsa

ne alakası var sevgiyle eğer sevmesem neden adamla evleneyim allah allah ya

ne alakası var sevgiyle eğer sevmesem neden adamla evleneyim allah allah ya
Sevmek var sevmek var kötü yönlerini görmeyecek kadar sevin uyarmayın bırakın biraz da öyle yesin gerçekten kocaman insanları böyle uyarmak gurur kırıcıdır adam uyarı alacak bir şey yapmamış ki insanlık hali bu yani görmeyin duymayın huzurunuz kaçmasın

Biz uyarırsak tü kaka
Onlar uyarınca haklı oluyorlar
Emin ol o hareketi sofrada sen yapmıs olsan mide bulandıran insan olursun Sadece uyarilmaz birde hakaret duyarsın
Ama onlar yapinca birde cocuk gibi kusup gidiyorlar. Ha kusme olayini da kadin yapinca trip atiyor oluyor onu da es gecmemek lazim
Yıldım bende bu ayrımcılıktan

Aynen eşim de böyle.. Evi kavga kıyamet götürür, o yine de masadan kalkmaz yemeğe devam eder. Bu da sinir bozucu ama ya.. Elinden gelse adamı bir kaşık suda boğacaksın, adam aldırış etmeden o gün koştur koştur yaptığın yemekleri yiyor.

Üslup probleminiz olabilir. Her insanın toplumda sempatik karşılanmayacak huyları/alışkanlıkları olabilir (ağız şapırdatma,kaşığı dişe vurma vs vs) evlilik bu özellikleri en yalın haliyle gördüğümüz yer neticede ama yanınızdaki kişiye yani eşinize iş/sınıf arkadaşı muamelesiyle uyarıda bulunursanız kısacası samimiyetsiz olursanız insan her şekilde anlar. Mesela benim kuzenimin eşi ağzını şapırdatırdı adamın elinde değil yani dikkat ediyor ama 3 sn içinde eski haline dönüyordu,kuzenim de artık espriye espri katarak uyarıyordu hooop bataklıkta yürümeye başladın gene aşkım ya da bebeğim sakızlı muhallebi mi yiyorsun yemek mi belli değil vs gibi ve herkes beraber gülüyordu . Demem o ki sizin aranızda hala bir resmiyet var gibi onu aşmalısınız

biz de yeriz, hatta kızım bazen bize kızar ağlaya ağlaya yer ama masadan kalkmaz, çünkü bilir ki o saat yemek saati ve o masa tekrar hazırlanmayacak :)
bi de yatmadan barışırız biz ailecek

Bir cesit yemek yanina salata yaparim :) ama icten sevgiyle hazirlarim masaya guler yuzle otururum. Hatta sofrayi esimle.beraber kurar kaldiririz arada şakalaşiriz. Yani demem.o ki 3 cesit 5 cesit onemli degil muhim olan aradaki muhabbet. Birlikte birseyler yapin mutfaga girin vakit gecirin. Her zaman guler yuzlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…