Merhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi
rahatsız oluyorum ama yani evet çocuğum değil ama özen gösterse çok mu zor kiKaşığı dişine vurduğu için uyarmanıza bozulmuş/kırılmış olabilir mi?
Beni de kocam bu sebeple uyarsa ister parfümle yıkansın, ister beni takım elbise ile karşılasın, hiç kıymeti olmaz.
Kocalarınız sizin çocuklarınız değil. Böyle garip sebeplerle onları uyarmaya hakkınız yok.
hayatımda her zaman herşey dört dörtlük olsun istemişimdir okulda bile böyleydim çalışırkende aynı şekilde üzüldüm hemde çok yarın yemek yapmayacağım kahvaltı içinde kalkmıcam aradaki farklı anlar belkisiz her seyi mukemmel yapicam derken sempatikliginizi kaybediyorsunuzdur .
Her seyin dort dortluk olmasina gerek yok
Peynir ekmek yiyin ama huzur verin
yemeği tepsiye koyup yatağa götürdüm özür diledimO sese ben de sinir olurum yemek yiyemem içim bir tuhaf olur. Anlayış göstermesi lazımdı. Üstelik özür de dilemişsiniz.
huyum iğrenç işte ya elimde değil inan yarın kahvaltı hazırlamayacağım yemekte yapmıcam yapma dediValla eşim akşam geliyor hadi sipariş verelim diyip dışardan yiyoruz sofradan kalkınca da öpüp eline sağlık bugün de doyduk diyor oysa yemeği yapan ben değilim :))
Yani 4 4lük olmak her zaman iyi değildir. Yeni evlisin şimdiden alıştırma ki kıymetini bilsin.
yemeği tepsiye koyup yatağa götürdüm özür diledim
Aynen yapma. Uzat ayaklarını ondan bekle :)huyum iğrenç işte ya elimde değil inan yarın kahvaltı hazırlamayacağım yemekte yapmıcam yapma dedi
sorun o bulamıyorum ki bu şehirde iş yokKendine bir iş bul
bilmiyorum normal söyledim sesim filan yüksek değildiUyarma tarzınız da önemli bence nasıl uyardınız sert bir şekilde mi ben olsam illa ki gıcık oluyorsam şakayla karışık gülerek uyarırdım.
kaşığı dişine vurma dedim sesim yüksek değildiuyarırken kullandığınız kelimeler veya üslubunuz kırıcı olabilir mi?
Evin icinde aksama kadar kosturup yoruldugundan esine mi yansitiyosun farkinda olmadan? Her sey yemek, temizlik, duzen degil cunku.. Yeni evlisiniz sanirim, alisma surecleri, biraz daha relax olmayi dene bence..hayatımda her zaman herşey dört dörtlük olsun istemişimdir okulda bile böyleydim çalışırkende aynı şekilde üzüldüm hemde çok yarın yemek yapmayacağım kahvaltı içinde kalkmıcam aradaki farklı anlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?