Çocuk gibi

Yok kastettigim bu degil ıvır zıvır renkli tabaklar,sepetler,süsler bi çay bi patlamiş mısırı bile fiyonklu falan hale getirenler var .tabi herksin zevki kişiliği ama yinede bana abarti geliyor

Yok kastettigim bu degil ıvır zıvır renkli tabaklar,sepetler,süsler bi çay bi patlamiş mısırı bile fiyonklu falan hale getirenler var .tabi herksin zevki kişiliği ama yinede bana abarti geliyor
Hayatta öyle bir insan olmadım ya olamam da cidden aşırı o konuda size hak veriyorum

Dört dörtlük sofradan çeşit çeşit yemekten önemli olan birşey var. Güleryüz tatlı dil hoşsohbet olmak. herseyi kusursuz yapıyım derken atladığınız bu galiba.

Hayatta öyle bir insan olmadım ya olamam da cidden aşırı o konuda size hak veriyorum
:) sen o zaman duzenini bozma kur sofrani güle oynaya yiyin yemeğinizi.kaşik mevzusu da açilirsa bi an sinirlendim hem dişe sert vuruşlar yapmak çok zarar veriyor iyiligin için dedim dersin
Küçük seyler huzurunuzu kacirmasin mutluluklar

Valla koskoca evlenmiş barklanmış insanlarsınız artık, ikinizinki de olmamış.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar, yeni evliler için bir seçenek daha var
Uzatılacak bir mesele değil.

Ha bana göre en büyük hata sende, sinir olsan bile ilk kaşıkta uyarı yapmamalıydın, biraz kendini sıkmalıydın. Misafirin aynını yapsa ne yapacaksın? Misafir kocandan daha mı önemli? Elbette uyar ama o an değil.

Evlilik meslek değildir ki mükemmel olsun. 3 çeşit yemek yapıp, süsleneceğinize samimice arkadaş olun. Mutfakta aşçı, yatakta .... olmaya gerek yok. Siz ona mükemmelce hizmet etmek, hazırlanmak için gelmediniz dünyaya. Evlilikten beklenti kendinizi göreve adamak olmamalı bence.
Kaşığı dişine vurmasını kaba bir hareket sayıp uyarıp onu düzeltiyorsunuz, yani onu beğenmiyorsunuz. O sizi beğensin diye mükemmel olmaya çalışıyorsunuz. İnsan eksik yanları ile de kabullenilmek ve en çok da evinde rahat etmek ister. Ödüllendiriyorum, yemek yapacağım, cezalandırıyorum yapmayacağım. Bu da yanlış, sonra yarın bir gün eve geç kalsanız, yorgun olup yemek yapmasanız hesap sorulur.
Mesaiye gider gibi 'ev kadını' olmayın, profiliniz bu olmamalı.
Erkeklerin aldatma eğilimi gösterdiği genel kadın profillerine bakın, hiçbiri kendisini beyine adamış mükemmel olmaya çalışan robotik tipler değildir.

Geberik gelinler diye bi site varya ay neler neler. Klozet kapagini susleyen bile var. Benim ivir zivir seylerden ruhum daralir.
hahaa vallahi mi bi bakayım biraz önce youtubede bir kanal gördüm kızın instagramına bakıyım dedim ya aman allahım neydi öyle üfff valla ben mi acayıp durumdayım onlar mı acaba her yer pembeydi yemin ederim aaaaa

Geberik gelinler diye bi site varya ay neler neler. Klozet kapagini susleyen bile var. Benim ivir zivir seylerden ruhum daralir.
:) evet onlari kastediyorum .büskiviye kurdela baglayanlar ,küçük sandalyelere abur cubur yerlestirenler v.s vs....çok abarti bazen de gülünç nerde kaldi yemekten keyif almak nerde kaldi dogallik

Guler yuzle karsilarsilarsaniz ki.bu. cok onemli...zaten kasigida disine kasten vurmamistir degilmi?yani hani ne yapmasi gerektigini soyler gibi degilde tatlilikla soyleseydiniz....ben ciddi insanlari cok seviyorum ama asik suratli olmak baska....tabi ki oda böyle soylemis... kuzum tatlilikla halledin ....yemek yaparsin fusunceli.davranirsin ama guler yuz ilk karsilasmada aksam geldiginde sabah uyandığında vs ..asil kilit nokta

Bence haklısın ya kaşığı dişe vurmak nedir ya birde üstüne masayı terk etmiş bu sebepden benim de eşim ağzını sapidadir ve sinir oluyorum milletin yanında yapmaz benim yanımda yapar yapma şunu dedikçe her defasında aynı aynı olayı bizde yaşadık sofrada yapma dedikçe yapıyorsun yapma dedim masadan kalktı ama ben senin gbi yapmadım bende kalktım ertesi gün eve gelene kdr sofrayı kaldirmadim sonra geldi kaldırdı o günün yemeğini yaptı beni çağırdı

Bi ornek

Eklentiler

• 20170817_130431.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 20170817_130431.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 48
sabah nasıldı peki
sabah ben kalkmadım gece uyumamıştım zaten zorla kendimi uyuttum desem yeridir . sabah o uyandı tatlı yemiş akşam yaptıklarımdan. giyinmiş geldi öptü birkaç kere ben gidiyorum aşk dedi benden ses yok aygın baygın uyuyorum yüzüme filan dokundu hastayım filan sandı herhalde . neyse o gitti arabayı bana bırakmış aradan 1 dk geçti msj geldi açmadan ekranda gördüm kapıyı tam kapanmış mı kontrol edermisin aşk sana zahmet yazmış (kapımız bozuk sert kapatmak gerekiyor biraz) bende msjı açmadım bu saat oldu whatsappa girmedim öyle

bunda bozulacak ne var allah aşkına ya evliyiz biz 10 sene sevgili kaldık neredeyse allah aşkına o kadar samimiyet yok mu aramızda ? o bana yapma dese inan yapmam bozulmam da masadan ilk ben kalktım sinirlenmiştim ağlayacaktım nedense sonra o kalktı bir daha oturmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…