Yok kastettigim bu degil ıvır zıvır renkli tabaklar,sepetler,süsler bi çay bi patlamiş mısırı bile fiyonklu falan hale getirenler var .tabi herksin zevki kişiliği ama yinede bana abarti geliyorBazıları abartıyormuş galiba valla benim instagramım yok millet ne yapıyor fikrimde yok benim kendi kumaş peçetelerim peçete tutucum tabakların altına kumaş adını unuttum şuan pardon normal peçete de koyuyorum bardak çatal bıçak Sos koyuyorum masaya güzel renkli salata yaparım 2 şer bardak biri su biri meşrubat tamam yani yaptığım bu
Hayatta öyle bir insan olmadım ya olamam da cidden aşırı o konuda size hak veriyorumYok kastettigim bu degil ıvır zıvır renkli tabaklar,sepetler,süsler bi çay bi patlamiş mısırı bile fiyonklu falan hale getirenler var .tabi herksin zevki kişiliği ama yinede bana abarti geliyor
:) sen o zaman duzenini bozma kur sofrani güle oynaya yiyin yemeğinizi.kaşik mevzusu da açilirsa bi an sinirlendim hem dişe sert vuruşlar yapmak çok zarar veriyor iyiligin için dedim dersinHayatta öyle bir insan olmadım ya olamam da cidden aşırı o konuda size hak veriyorum
Geberik gelinler diye bi site varya ay neler neler. Klozet kapagini susleyen bile var. Benim ivir zivir seylerden ruhum daralir.Demekki yanlis düşünmüşümsofra duzeni guzel bisey masa ortusu,tabak ,bardak duzgun olmali ama instagrama bakinca bazi seyler çok yapay geliyor
hahaa vallahi mi bi bakayım biraz önce youtubede bir kanal gördüm kızın instagramına bakıyım dedim ya aman allahım neydi öyle üfff valla ben mi acayıp durumdayım onlar mı acaba her yer pembeydi yemin ederim aaaaaGeberik gelinler diye bi site varya ay neler neler. Klozet kapagini susleyen bile var. Benim ivir zivir seylerden ruhum daralir.
:) evet onlari kastediyorum .büskiviye kurdela baglayanlar ,küçük sandalyelere abur cubur yerlestirenler v.s vs....çok abarti bazen de gülünç nerde kaldi yemekten keyif almak nerde kaldi dogallikGeberik gelinler diye bi site varya ay neler neler. Klozet kapagini susleyen bile var. Benim ivir zivir seylerden ruhum daralir.
Pembeler ivir zivirlar çok iç daralticihahaa vallahi mi bi bakayım biraz önce youtubede bir kanal gördüm kızın instagramına bakıyım dedim ya aman allahım neydi öyle üfff valla ben mi acayıp durumdayım onlar mı acaba her yer pembeydi yemin ederim aaaaa
sabah nasıldı pekiBu akşam nasıl davranmam lazım kararsızım
hahaa vallahi mi bi bakayım biraz önce youtubede bir kanal gördüm kızın instagramına bakıyım dedim ya aman allahım neydi öyle üfff valla ben mi acayıp durumdayım onlar mı acaba her yer pembeydi yemin ederim aaaaa
Bi ornekhahaa vallahi mi bi bakayım biraz önce youtubede bir kanal gördüm kızın instagramına bakıyım dedim ya aman allahım neydi öyle üfff valla ben mi acayıp durumdayım onlar mı acaba her yer pembeydi yemin ederim aaaaa
tamamen skandall tamamen pesss yani insanda ne yürek var allah aşkına bana baygınlık gelirBi ornek
Tosta gelin basi yapmiis saabah sabah :)tamamen skandall tamamen pesss yani insanda ne yürek var allah aşkına bana baygınlık gelir
sabah ben kalkmadım gece uyumamıştım zaten zorla kendimi uyuttum desem yeridir . sabah o uyandı tatlı yemiş akşam yaptıklarımdan. giyinmiş geldi öptü birkaç kere ben gidiyorum aşk dedi benden ses yok aygın baygın uyuyorum yüzüme filan dokundu hastayım filan sandı herhalde . neyse o gitti arabayı bana bırakmış aradan 1 dk geçti msj geldi açmadan ekranda gördüm kapıyı tam kapanmış mı kontrol edermisin aşk sana zahmet yazmış (kapımız bozuk sert kapatmak gerekiyor biraz) bende msjı açmadım bu saat oldu whatsappa girmedim öylesabah nasıldı peki
bende ya sabahları midem bulanarak uyanıyorum genelde sıcaktan bunlar neyin kafasındalar acabaTosta gelin basi yapmiis saabah sabah :)
Ben yuzumu zor yikiyorum
bunda bozulacak ne var allah aşkına ya evliyiz biz 10 sene sevgili kaldık neredeyse allah aşkına o kadar samimiyet yok mu aramızda ? o bana yapma dese inan yapmam bozulmam da masadan ilk ben kalktım sinirlenmiştim ağlayacaktım nedense sonra o kalktı bir daha oturmadıBence haklısın ya kaşığı dişe vurmak nedir ya birde üstüne masayı terk etmiş bu sebepden benim de eşim ağzını sapidadir ve sinir oluyorum milletin yanında yapmaz benim yanımda yapar yapma şunu dedikçe her defasında aynı aynı olayı bizde yaşadık sofrada yapma dedikçe yapıyorsun yapma dedim masadan kalktı ama ben senin gbi yapmadım bende kalktım ertesi gün eve gelene kdr sofrayı kaldirmadim sonra geldi kaldırdı o günün yemeğini yaptı beni çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?