Çocuk gibi

bende sizin gibi yaklasik 3 senedir tatlisida dahil hergun 3 cesit yemek yaparim hergun sacimi basimi yapip beklemem ama 3 sene icinde sadece 1 gun sinirlerim bozuktu sanirim agzini sapirdatma dedim ayni tepkileri verdi ki esim bana agzini acip tek soz soylemez normalde
erkekler masa yemek konusunda hassas sanirim yemegi zevkle yiyorlar ve ufacik birsey tatlarini kacirmaya yetiyor oyuzden yemege gecerken sinirden kafami duvarlara vuracak durumdada olsam ses cikarmiyorum ne soyleyecekseniz yemekten sonra soyleyin derim

rahatsız oluyorum ama yani evet çocuğum değil ama özen gösterse çok mu zor ki
O sesi çok iyi bilirim ve ben de dayanamam ..resmen insanın içi uyuşur ,içi çekilir çok garip olur .
Ben sizi haklı gördüm ,eşiniz biraz daha anlayışlı davranabilirmiş .

Bende öğreniyorum bunları işte yaşayarak filan teşekkür ediyorum

Hahahaha alemsiniz yA sizin ev hallerini daha çok merak ettim akşamları ne yapıyorsunuz bi anlatsana

Tv izliyoz yeni icat edilmiş gibi.
Gözümüzü dikiyoz.
Akşam oturduk karşısına.
Ben kaşıkla koca karpuzun çeyreğini bitirdim.
O da bi leğen üzüm yedi
Anam babam evi işte bizimki.
Romantizm aşk oyunları vs. OUT
hödöhödö kıro takılmak IN

O sesi çok iyi bilirim ve ben de dayanamam ..resmen insanın içi uyuşur ,içi çekilir çok garip olur .
Ben sizi haklı gördüm ,eşiniz biraz daha anlayışlı davranabilirmiş .
Bu akşam nasıl davranmam lazım kararsızım

en tatli evlilik sekli dimi cok eglenceli oluyor biz kavga etmeyiz ama ben gergin bir insanim bazen kizabiliyorum biseye sesimi yukseltmeden esim hic kusmez bende kusmem ayni sizin gibi whatsaptan biseyler yollar mutfaga yanima gelip hic yapmayacagi isleri yapmaya calisir gozumun icine bakar dahada olmadi cocuklar biseye kotu demek icin egg der ya bana egg der gider hayatimin en mutlu anlari gibi gelir banada allah basimdan eksik etmesin

Evlilik boyle olmali zaten romantizim aşk bi yere kadar yaşasin dogallik

Anaaa aynı biz ama tek fark ben bir bütün karpuzu tek başıma götürüyorum eşim de biraz Abur cubur yiyor

Hahahhaa ay çok güldüm şuan sabah sabah ya kaşıkl karpuz hahaha . Bak biz akşamları yemek yiyoruz akşam saat 6 bu sırada o sigarasını içerken ben masayı kaldırıyorum. O oturma odasına gidiyo bende peşine kanepeyi açıp yan yana yatıyoruz . O telefondan garip Videolar izlerken bende pc den dizi açıyorum . Tv hiç izlemiyoruz bazen hep mutfakta oturuyoruz diyorum ki bu tv yin oda takımını filan boşuna aldık. O çay içmiyor demliyorum 1 bardak kendim içerim tatlı varsa yeriz yoksa ABur cubur sonra yatağa gidiyoruz işte böyle. Bazen akşam markete iniyoruz az yürürüz puzzle ye başladık yapmıyoruz

Kasma .gerekirse sofra çok duzenli olmasin ama sen kapiyi güler yüzle aç
Sohbet et ne bileyim kusur arama işte
Tmm bu akşam bu yolu deneyeceğim . Normal bir sofra sonra Güler yüzlü olacağım

Bi de yeni evliler şu sunum işlerini falan çok abartiyorlar.ben erkeklerin nedense bu işlerden çok hoslanmadigini düşünüyorum.erkekler sofradan çok lezzete bakarlar ve çogu dikkatsiz hapur hupur yer onlar için mutluluk bu

canim zaten evlilik boyle bisey iste oyle hergun askli meskli gecmiyor zaten skiyorda biz balayindan donmustuk sabah kalktim esim yatakta yok beende saniyorum ki filmlerdeki gibi bana kahvalti hazirliyo baya bekledim ses yok kalkip bi bakayim dedim ki adam playstation oynuyo yan odada bi kac dakika anlamsiz anlamsiz bakmisim yuzune sonra gittim cayi koydum kahvaltiyi hazirladim beraber yedik romantizim falan hikayeymis :)))

Benim esim de ilk gorsele bakar. Ben de tam tersi "suslesem bile mideye gidecek ,zaman kaybi" diye dusunurum

Zaten romantizm diye bir şey yoktur ki hepsi uydurma...cicim ayları romantizm olurda sonrası delisaçması zaten

Benim eşim görsele bakıyor işte kendi de söylüyor zAten bak masayı böyle hazırlaman hoşuma gidiyo diye daha 2 gün evvel söylemişti neyse ben masaya sadece tabak bardak koyayım aradaki farkı görsün kıymeti anlasın

Seviyorsa basķa. o zaman yap.
Ama adami kasma daha elli gün olmuş kusurunu yüzüne vurma söylesende şakayla karışık söyle ilk gunlerinizin tadini çikar

Demekki yanlis düşünmüşüm sofra duzeni guzel bisey masa ortusu,tabak ,bardak duzgun olmali ama instagrama bakinca bazi seyler çok yapay geliyor
Bazıları abartıyormuş galiba valla benim instagramım yok millet ne yapıyor fikrimde yok benim kendi kumaş peçetelerim peçete tutucum tabakların altına kumaş adını unuttum şuan pardon normal peçete de koyuyorum bardak çatal bıçak Sos koyuyorum masaya güzel renkli salata yaparım 2 şer bardak biri su biri meşrubat tamam yani yaptığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…