Çocuk gibi

Eşiniz çocukluk, siz ergenlik yapmışsınız. İstersen bir kuş süt eksik olsun hazırladığınız sofrada, ilk oturduğu anda, lokmayı boğazında bırakırsam, hiç bir kıymeti kalmaz o yemeğin.

Takıntılı olmayın. alışacaksınız birbirinize muhtemelen zaman içinde ama buNu düşünmek zor değil. Yeni evli olmak Mazeret değil. O sofrayı size anneniz de kursa, ve yemekte hemen siz eleştirse, bozulursunuz, sizin de tüm iştahınız gider.

Ben de zamanında sofrada çok mesele çözmeye çalışmış bir insan olarak, zaman içinde hatamı fark ettim. Eşime ilk geldiği bir saat içinde dokunmuyorum hiç. Gelir, duş alır, yemek yeriz, ilk çayını içer. Demlenir, sonra başlarız gündem yapmaya.

Ben çalışırken de böyleydİ. İlk eve geldiğimde, yalnızca huzur ve yemek arardım. Günün yorgunluğunu atar, eve adapte olur, sonra konuşmaya başlardım. Eşim bir şeyden şikayet edecek olursa, şimdi değil diye uyarırdım. Erkeklere özgü bir durum değil bence.

Kaşığı dişine vurması isteyerek olan bir şey değil ki adam acıkmış aceleyle değmiş. Her lokmada değecek değil ki uyarmana gerek yoktu. Sofrada geğirse bilerek tamam uyar ama kaşığı kim isteyerek dişine vurur ve kim istemeden olan bir şey için uyarılmak ister?

İlgiyi abartma. Sonra önemsizleşiyor yaptıkların. Farklı şeyler yapın beraber sizi birbirinize bağlar. Mesela biz eşimle online oyun oynarız, beraber iddaa oynarız bülteni takip ederiz, sırf eğlence amaçlı yatırım programı indirdik onu takip ediyoruz. Eşim kilo veriyor 105 kiloydu 85e indi. Daha devam ediyoruz kilo vermeye bu yüzden diyet proramlarına, yiyeceklerin besin değerlerine bakıyoruz, beraber araştırıyoruz. Altın arayıcıları diye bi program var onu takip ediyoruz, biz yapsak ne olur diye planlar yapıyoruz gibi gibi.. yoksa gel yemek ye, tv izle, uyu. İnsan hayattan bile soğuyor.

kaşığı dişine vurma dedim sesim yüksek değildi
biliyormusun uzmanlar cocuklarimiza bile me ma seklinde olumsuz(yapma etme gibi)kelimeler kullanmanin dogru olmadigini soyluyor.yapma istekleri daha artiyormus olumsuz birsey yapmada.esinizi kasigi disine vurma degil de sen kasigi disine vurdugunda bir tuhaf oluyorum askim rahatsiz oluyorum gibi bir yumusak edayla soyleseniz anlardi bence.

Neyi beceremiyorsunuz biliyor musun..
Kendine saygıyı.
Adamın her hatasında onun hatasını pekiştirirsen, yanına gidip, önüne serersen o da şımarmaya hak görür kendine.
Az öz güvenli ol. Kendini sev önce. Bu kadar şımartmayın şunları.
Temizlik yap, yemekler yap, giyin, süslen senin sevmediğin şeyi yapsın üstüne de trip atsın.
Yok ya başka?
O yemekleri alır başından aşağı dökerim.

Çingen sofranız ve mutluluğunuz daim olsun çok tatlısınız

bende biri ağzını şapırdatırken yemek yiyemem. başlarım öğürmeye o yüzden anladım derdinizi. uyarmanızda sıkıntı yokta masadan kalkıp gitmeniz olmamış.

bende biri ağzını şapırdatırken yemek yiyemem. başlarım öğürmeye o yüzden anladım derdinizi. uyarmanızda sıkıntı yokta masadan kalkıp gitmeniz olmamış.
Ya evet haklısın o konuda hata ettim gece o uyudu ben uyuyamadım dalamadım. Sabah kalkmadım öptü filan işe gitti çıkar çıkmaz msj attı kapıyı çekebildim mi sana zahmet bakar mısın diye kapımızda bir sorun varda o yüzden. Neyse bende cvp yazmadım bakmadım da . Akşam o gelince yemeği ısıtırım dün yemediklerini salata filan yapmak istemiyorum bugün koltuktan kalkmadan yatacağım akşama kadar. Aradaki farkı anlarsa belki yaptıklarım kıymetli olur

bence uzatma fazla. kavga edip araya soğukluk sokacak bir mesele değil çünkü. ha evde yemek varken zaten yapma yemek o ayrı. ama çokta tribe gerek yok.

Bilmiyorum haklısın sanki o yüzden bugün sabah kahvaltı için uyanmadım ayrıca o işten gelince dünkü yemekleri ısıtıcam salata filan yapmak istemiyorum aradaki farkı anlar kıymetli olur belki

bence uzatma fazla. kavga edip araya soğukluk sokacak bir mesele değil çünkü. ha evde yemek varken zaten yapma yemek o ayrı. ama çokta tribe gerek yok.
Çok basit birşey değil mi yA bana mı basit geliyor beni uyarsa cidden alınmazdım

Çok basit birşey değil mi yA bana mı basit geliyor beni uyarsa cidden alınmazdım
uyardığına değil kalkıp gitmene kızmıştır. biz<dede önemlidir akşam yemekleri. elimize telefon almaz sohbet ede ede yeriz. bazen bir müzik açarız vs. sofradan kalkıp gitmek saygısızlık geliyor bana.

insanın evinde aradığı şey huzurdur ;üç çeşit yemek yerine sandviç olsun ama huzurla gülerek eğlenerek yensin ,eşinizin rahatsız olduğunuz o davranışını" vur vurr hayatım iyice kırılsın o diş rahatlayalım "diye gülerek söyleyebilirdiniz,siz çocuk gibi azarlayınca o da çocuk gibi tepki vermiş

Bak hatalı olduğumu kabul ettim o konuda İnan çünkü özür diledim.ayrıca gerçekten özlüyorum eve gelmesini dört gözle bekliyorum dün gece sohbet edemedik hiç birşey yapamadık ya gece o uyurken öptüm o hatırlamaz zaten

tamam işte bugünde uzatma cevap vermemezlik etme. sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.

Çingen sofranız ve mutluluğunuz daim olsun çok tatlısınız

Çingen gibi iki de bi kavga edip barışıyoz aynı zamanda.
Ama kasmıyom kavgadövüş heryerde.
Ekşınımız artıyo işte.
Dün mesela önce dövüştük, sonra vatsaptan beğendiği wc fırçasının fotosunu atmış beğendiğsen alıyım diye
Bi de şalvar pantolon fotosu atmış mağazadaki kabinin içine girip
Bunu da alıyom efil efil giy işte diye...
Sevgi dilimiz biraz hanzoca

Bak daha öncede yaptı gülerek uyardım yapmasın yanı bir kere uyarılır artık sinirlerim gerildi gerçekten

Hahahaha alemsiniz yA sizin ev hallerini daha çok merak ettim akşamları ne yapıyorsunuz bi anlatsana

:)) ay benimkide öyle valla bazen ima mı ediyo diye düşünüyorum ama yok gayet samimi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…