Çocuk hayalinden boşanmaya …

Allah sizi öyle bir şekilde korumuş ki dua edin hamile kalmadan bu aileden de eşten de kurtuluyorsunuz gerçekten dua edin

Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benim kaynanamda böyledir. Tatlı dille herşeye karışır. Karışmıyorum der, seçenek sunmazsa patlar. Koltuk takımı bakıyorum kendi evime birlikte yaşıyoruz. İstediğin neyse onu al annem der. Yeni modellerde çekyat özelliği yok. Onlardan istiyorum dedim. Onlarda misafir nasıl yatacak diyor. Her şey hakkında bi fikir sahibi. Bu tipler çok daha fena oluyor. En azından kötü birisiyle tartışabiliyorsunuz. Ben annesinden rahatsız olunca eşim annesinin tarafını tutuyor hep. Dışardan bakınca anlayışlı biri gibi duruyor. Ama işte herşeyde bi fikri vardır. Çocuğum oldu doya doya sevemiyorum öpünce huysuz olur diyor. Valla keşke kötü biri olsaydı da kavga etseydim en azından evleri de ayırırdım.

Anlamıyorum sizin gibileri. İğrenç bir aile hayatınız var ve çözüm aramak yerine çocuk yapalım düzeliriz diyorsunuz. Şu durumda dünyaya bir insan getirmeye ne hakkınız vardı? Neyse ucuz kurtulmuşsunuz. Eşiniz de gitsin anasıyla yaşasın. Sizi bu kadar ezdiren bir adamdan hayır gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…