hmm tereddütlerinizde haklısınız. bence durumu biraz daha açık anlatın, yaşınızın yavaş yavaş geçtiğini ve zamanla çocuk sahibi olmanızın risklere girdiğini, bu yüzden artık bunu düşünmek istediğinizi söyleyin.
hem yaşınız erken de değil bence, doğurana kadar 29-30 olur zaten. eh bu da erken bir yaş sayılmaz. bu zamanda 35 yaşında bile menopoza giren o kadar çok kadın var ki... bence elinizi çabuk tutmakta fayda var =) siz eşinizi ikna etmeye çalışın....
Demir bile tavında dövülür demiş atalarımız.
Sen ne yap ne yap eşini ikna et olsun bir tane yavrunuz ben 36 yaşımda hamile kaldım geç evlendiğim için gerçekten yaşı büyükken hamile kalmak çok zormuş.
Sen bu konuda kayınvaldenden yardım al en iyisi.
Yaşın hiç küçük değil eşine deki oğlun askere giderken seni dedesi zannederler sonra.
sizi çok iyi anlayabiliyorum. ancak unutmayın ki çocuk sahibi olacaksanız bu sadece sizin değil eşinizin de çocuğu olacak. ikinizin de kendinizi hazır hissetmeniz hem bebeğiniz doğduktan sonra yaşayacaklarınız için birlikte uyumlu hareket etmeniz hemde bebeğinizin mutluluğu açısından daha önemli. herşeyden önce siz birbirinize destek olarak büyüteceksiniz onu. hem yaşınız geç değil acele etmeyin. eşinizle açıkça konuşup düşüncelerinizi paylaşın. ama ısrarcı da olmayın daha erken dediğine göre birkaç sene içerisinde o da isteyecektir eminim.
ilerki yaşlarda sıkıntılı olabileceğini söyle.
hem sağlık hem de sosyal sebeplerle.
ve ne kadar geç çocuk sahibi olursanız çocuğunuzun genç zamanlarında sizin yaşınız ilerlemiş olacak ve yaşlı olmasa da genç anne babalar olmayacağınızı söyle.
hem pat diye olmuyor zaten.
önce belki bi süre olmayacak bekliceksiniz
sonra hamilelik dönemi 9 ay
artı doğduktan sonra fiziksel olarak anne daha aktif olacak ve babanın rolü daha az olcak.
yani daha çoook var
bu kadar zaman hazırlanabileceğini hatta birlikte hazırlanabileceğinizi söyle.
bi an önce büyütmenin en doğrusu olduğunu söyle.
yavaştan alıştırmaya bak bu fikre.
dikkatini bebekler ve çocuklarla ilgili güzel şeylere çek.gerçekten önemli bi sebep olmadığı halde erteleyenlerin 'niye geç kaldık ki' pişmalığını az duymadım.
'karı-kocalık' , 'anne-babalık'la birleşmedikçe benim düşüncem aile hep eksik kalıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun.inş. kavuşursun istediğin bebeğe...
Eşiniz kaç yaşında.
Ve zaman olarak ne zaman düşünüyormuş?
Bence de 28 nefis bir yaş hamilelik için.
o kadar güzel yazmışsın ki gözlerim dolu dolu oldu valla...işte ben de hep bunları düşünüyorum. belki tedavi gerektirecek...çok teşekkür ederim yazın için canım...
Eşiniz çocuk istemiyor olabilir mi?
Grçekten erteleme sebebi ne? Mantıklı bir gerekçesi yok anladığım.
İdeal yaşlardasınız aslında
Hem bakalım gerçekten sorunsuz olabilecek mi hamileliğiniz. Zaman alacak sıkıntılar çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?