arkadaşlar hepinize merhaba... haftalardır içimi kemiren bir sorunum var. kimseyle paylaşamadım.bilirim dertler paylaşıldıkça azalır...sizlerle dertleşmek geldi içimden....
ben 1 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım.yaş da geçmeden çocuk sahibi olmak istiyorum. geçen gün eşime açtım bu konuyu, sevinir zannettim. daa erken değil mi çocuk için, ben kendimi hazır hissetmiyorum demez mi!!! sanki kendisi 9 ay taşıyıp doğuracak!!! bütün ümitlerim yıkıldı!!!
sizce ne yapmalıyım? ne olur yardım edin; zaman geçiyor, çocuk özlemi büyüyor içimde...
Konu sahibi ilk mesajında ''sanki o mu 9 ay karnında taşıyacak'' gibi bir yorum yapmış.
F
Yok aklım bulanmaz. Aksine yol gösterici olur bu durum. Sağlık problemi olduğunu zannetmiyorum.Aramızda öyle sorun kavga vs olmaz pek. Aynı yerde çalışıyoruz. 24 saatimiz beraber geçer. Herşeyimizin şifresi aynıdır. Telefonlar ortak mal gibidir. İnternet hesapları aynen öyle.Para konusunda tek bir cüzdanımız var. Her alışverişi beraber yaparız. Birbirimizden habersiz sakız almayız. Ev işlerinde benden daha iyidir. Ütüden cam silmeye elektrik süpürgesinden halı yıkamaya herşeyi benden çok daha itinalı yapar.Bir hafta yemek yapmasam bişey demez. Ekmekarası yeriz bişeyler der. Hatta çocuğumuz olsa senden iyi bakarım der.Eminimki çok çok iyi bakar.Ama iş ciddiye binince yok işte. Annesi her yıl sorar. Millet doktora gittiniz mi diyor ya. O derece. Geçtiğimiz yıl ağustosta yaparız deyince ben de sazan gibi dünya para verip özel bir hastanede bütün tahlillerimi yaptırdım. Folik asit içtim iki ay. Ben de çabuk kanıyorum herhalde. Hani iş ciddiye binsin istedim. Hamilelik testleri aldım.Hatta bebiş patiği bile aldım özensin diye. Ama hala yok.
ne diyebilirimki.bebeğin hayatınızı olumsuz etkilemeyeceğini aksine evinize neşe saçacağını anlattınızmı bu şekilde onu ikna etmeye çalıştınızmı dicem ama eminim yapmışsınızdır.
bende tedaviyle yaptım oğlumu.dilerim ikincisi seninki gibi sürpriz olur.eğer olmazsa kendiliğinden eylülden sonra yine tedaviye başlıcam inşallah.
Özel mesaj gönderemiyorum.
Teşekkür ederim.Hepsini söyledim. Aslında söylememe gerek bile yok biliyor kendiside. Ben onu etkilemek istemiyorum aslında. Kendiliğinden gönlünden kendi rızasıyla istemesini bekliyorum.
sordum istemiyor musun, saygı duyarım eğer öyleyse dedim; yok canım istemez olur muyum hiç tabii ki istiyorum da evliliğe daha da alışalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?