Çocuk istemeyen eşini dinle lütfen

B
bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

bu durumda sanki en iyisi izne ayrilip bir sure cocugunuza kendiniz bakmaniz gibi gozukuyor.hem borclarinizda bitmis birikiminizi sonra yaparsaniz esinizin maasiylada idare edersiniz bir sure.yani evden biraz uzaklasmak rahatlatir insani tabiki ama bilirsinizki annelikte fedakarlik gerektiriyor.kendi rahatimizdan once o bebegin ihtiyaclari daha onemli suan..dilerim orta yolu bulursunuz.bebeginizi saglikla buyutmenizi dilerim..

Olan olmuş artık, size iyi dilekler harici bir şey diyemeyiz de, burayı okuyacak olan çocuksuz çiftlere örnek olur, başkasının lafıyla hareket etmeyin, iyi düşünün, dünyanın en zengin en rahat insanları bile artık 40 yaşına yakın çocuk düşünüyor. Çocuk yetiştirmek bu zamanda zor.
Bir de böyle başkasının hayatına müdahale eden insanlar hep boş insanlar oluyor, kadın doğum profesörü mü bu konuşanlar ne biliyorlar çocuğunuz olmaz diye? Böyle boş konuşan insanların laflarını duymazdan gelmeye alıştırın kendinizi, sonuçlarıyla siz yaşayacaksınız. Başkalarının mutluluk ve başarı kıstaslarıyla sizinki aynı olmak zorunda değil, hepimiz farklıyız, doğru zaman hepimiz için farklı.

Aminn çok teşekkür ederim
.Zaten ilk kararımız ücretsiz izindi ama ders programım üç gün yarım olunca kabul ettim. Yani çok az ders aldım.Eşimde tamam dedi. Onun dışında devamlı evdeyim bebeğimle ilgileniyorum.

Ço
çok haklısınız. Evet birazda bu tarz konulara rast geldim o yüzden paylaştım.

Yanlış anlama ama eşin sonuna kadar haklıymıs onca şeyinız varmış niye başkasının lafıyla çocuk yapma isteği duyuyosun elalem sırf sevmek için ister bakmaya gelince yoklar

esine sunu soyle hic canini sikmasin.hayirlisi boyleymis..esin cok bunaldigi zaman buradaki tup bebek ve infertilite bolumunu okusun insanlar evlat sahibi olmak icin ne kadar mucadele ediyor bazen her sey de bir hayir vardir.

Çevre baskısıyla çocuk yapanlara ders olsun bu konu.Yapana kadar konuşmayı biliyorlar ama bakın bakmaya gelince nasıl yalnızsınız.Yazık etmişsiniz diyecek bi şey yok

anlamadığım eşimi ikna ettim ve korunmayi bıraktık demişsin. Yani eşin korunmayi bıraktığınızda hamile kalabileceginizi ongorememis mi ki? Ayriyeten hamileliginizi de stres içinde geçirmenize neden olmuş. Ben esinize anlam veremedim. Pişman olmayın bence rızasını alsaydim keşke diye...

Geçmiş olsun. Bundan sonrasına bakın en iyisi. Bakıcı tutun. İkiniz de rahatlarsınız o bebeğe de yazık stresle boğuşan anne baba arasında kalmış. Bi kuaför tanıdığım vardı kadının Kv hamile kalmasinda hep nakli yapmış ben bakarım şöyle böyle diye bir dünya dil dökmüş çocuk doğduktan 2 hafta sonra memlekete kaçmış. Yıllar sonra 2. bebek için dil dökmüş yemin billah bakarım demiş bu sefer doğuma haftalar kala kaçmış . Sen de tecrübe etmiş oldun. Yabancı bir bakıcıya emanet edeceğime kendimiz bakarız diyorsun belki ama çocuğu o stresin içinde bırakmaktansa yabancı biri baksın daha iyi. En azından 1 ay deneyin kötü giderse yine kendiniz bakarsınız.

Olan olmuş tatlm, düşünme öyle şeyler. Her çocuk kısmetiyle gelir. Rabbim ol dedi ve oldu... Keşke si yok!!! Allah ömür versin inşallah...

Acil bakıcı araştırması yap, bulunduğun şehir çok mu ücra?
Öğrt. Arkadaşlarından, komşularından bu konuda yardım işte, bir araştırma yap, inşallah tez zamanda sorun çözülür de eşinle aran düzelir...

Size yapılan çocuk yapın baskısının bir adım öncesi hadi evlen evlen evlen evde kaldındır. Kadın baskıya uyar sevmediği adamla evlenir. Sonrası mutsuzluk. Bir adım sonraki baskı hadi çocuk yapın hadi çocuk yapındır. Bu baskıyı yapanlar çocuğa bakacaklarmış gibi vır vır beyninizi yer. Bir sonraki baskı aaa hadi ama ikinciyi yapın bu yalnız mı büyüyecektir. Son baskıya yenik düşmeseniz bari...

Ah su doldurusa gelipte mantikli insanlari dinlemeyenler...

Simdi geri yollayamayacaginiza gore ah vah demenin bir anlami yok. Allah yardim etsin.

Evinizi derleyip toparlayacak siz isteyken de çocuğunuza bakacak birini bulsanız eşinizde sizde rastlarsınız bence.

Dikkatimi cekti de esinizle ortak karariniza uymak yerine ,hala cevrenizin isteklerine ricalarina gore hareket ediyorsunuz? Mudur rica etti nasil biseymis? Bebek bu? Yuva bu? Huzur kactimi mudur falan hikaye olur!! Olan olmus da bence siz olan durumu en iyi sekilde toparlamaya bakin...

'Okula gidip bir nefes alıyorum' demeniz sizin de anneliğe çok hazır olmadığınız hissini uyandırdi bende. Benim oğlum da çok zor bir çocuktu. Kolik dediğiniz şeyi dibine kadar yaşadım. Ama ben ise giderken nefes alamıyordum, aglayarak gidiyordum, bana bu kadar ihtiyacı varken bırakıp gittiğim için. Bebek yaparken hazır olmak çok önemli. Neyse bu günlerde geçecek iyi ki yapmışım dediğiniz günler çok uzak değil.

Cocugunuza haftanin birnkac gunu ya da sadece yarim gun bakacak birini bulsaniz, hem siz ve esiniz biraz nefes alirsiniz hem de maasinizin tamamindann olmamis olursunuz diye dusunuyorum. Yani en azindan ben sizin durumunuzda olsaydim muhtemelen birinden destek alirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…