- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAllah bağışlasın, analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bu durumun eşinin istememesiyle ilgisi yok bence. Klasik bebekli aile kavgaları :) Yorgunluk, gerilim, sorumluluk.
Üstelik senin eşin bakım konusunda, isteyen çoğu babadan daha çok yardımcı olmuş.
Kimse de etki altında kalıp çocuk istemez. Durumu tersine çevirirsek, o zaman herkes etki altında kalıp çocuk sahibi oluyor diyebiliriz. Bu tür çevre baskıları herkese yapılıyor. Hem sen ilk ay hamile kalamayınca eşin de üzülmüş.
Bence artık bunları bir kenara bırak, kendini suçlama. Sakın ama sakın kavga anında eşine "sen istemedin" gibi sözler etme.
El ele verip güzelce büyütürsünüz yavrunuzu.
Aminn çok teşekkür ederimbu durumda sanki en iyisi izne ayrilip bir sure cocugunuza kendiniz bakmaniz gibi gozukuyor.hem borclarinizda bitmis birikiminizi sonra yaparsaniz esinizin maasiylada idare edersiniz bir sure.yani evden biraz uzaklasmak rahatlatir insani tabiki ama bilirsinizki annelikte fedakarlik gerektiriyor.kendi rahatimizdan once o bebegin ihtiyaclari daha onemli suan..dilerim orta yolu bulursunuz.bebeginizi saglikla buyutmenizi dilerim..
çok haklısınız. Evet birazda bu tarz konulara rast geldim o yüzden paylaştım.Olan olmuş artık, size iyi dilekler harici bir şey diyemeyiz de, burayı okuyacak olan çocuksuz çiftlere örnek olur, başkasının lafıyla hareket etmeyin, iyi düşünün, dünyanın en zengin en rahat insanları bile artık 40 yaşına yakın çocuk düşünüyor. Çocuk yetiştirmek bu zamanda zor.
Bir de böyle başkasının hayatına müdahale eden insanlar hep boş insanlar oluyor, kadın doğum profesörü mü bu konuşanlar ne biliyorlar çocuğunuz olmaz diye? Böyle boş konuşan insanların laflarını duymazdan gelmeye alıştırın kendinizi, sonuçlarıyla siz yaşayacaksınız. Başkalarının mutluluk ve başarı kıstaslarıyla sizinki aynı olmak zorunda değil, hepimiz farklıyız, doğru zaman hepimiz için farklı.
Yanlış anlama ama eşin sonuna kadar haklıymıs onca şeyinız varmış niye başkasının lafıyla çocuk yapma isteği duyuyosun elalem sırf sevmek için ister bakmaya gelince yoklarNasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum. Çok pişman ve mutsuzum. Eşimle 3,5 yıldır evliyiz ve toplamda 10 senedir birlikteyiz. Evliliğimizin 2. Senesi kv,kp başta olmak üzere çevre çok baskı yaptı neden çocuk yok diye. Haliyle çok etkilendim. Rüyalarımda çocuk görmeye çocuğa özlem duymaya başladım ve eşimle paylaştım. Eşim borçlarımızın yeni biteceğini ve yaza doğu görevi tayinimiz çıkacağını söyledi. İkimizde öğretmeniz bu arada. Balayına dahi gidemedik borçlar yüzünden. Tayinimiz belli olsun biraz para biriktirelim biraz gezelim sonra düşünürüz dedi. Ama yok çevre benim kafama yerleştirdi bir kere ya çocuğunuz olmuyorsa. Hiç denememiştik. Neyse eşimi ikna ettim ve korunmayı bıraktık ilk ay çocuk olmadı. Korktuk acaba bir sorun mu var diye tekrar denedik ve çok şükür hamile kaldım. Ve eşim başladı. Çocukla nasıl taşınacaz,tayinimiz nereye çıkacak vs. Hamileliğim çok stresli geçti. Bebeğim doğdu ve tabiki kolik. Bebeğim 3 aylıkken tayin çıktı taşınma stresi vs. Eşim eee şimdi bakıcıyı nerden bulacaz burda kimseyi tanımıyoruz ne yapacaz başladı yine. Ücretsiz izin alacaktım ama atandığım okula branşımdaki öğretmen hiç yok müdür ısrar etti ders programımız ayarlandı ve eşimle dönüşümlü baktık bu dönem. ( annem ve kv sağlık sorunları nedeniyle gelemediler) neyse sağolsun eşim baktı kızımıza ama haftanın 3-4 günü kavgalı ve küsüz. Şu anda da 4 gün oldu küsüz. Çünkü eşim çok yoruluyor uykusuz kalıyor bende öyleyim tabi ama ben istedim bebeği o yüzden bişe demeye hakkım yok. Yaa böyle nereye kadar. Ne yapacam ben. Bu durumdan o kadar sıkıldım ki. Off bir akıl verin lütfen. Keşke eşimin rızasını alsaydım yaa off...
Canın bademmi çekti diyesim geldi :))ya gene uzulmeyin de badem kp kv size testek cikamiyacaklardi ne diye cocuk icin baski yaptilar. kv ne gibi saglik sorunlari var
kv badem torun torun dedi geldin yardimci olsun size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?