Çocuk istemeyen eşini dinle lütfen

İkiniz de bi tuhafsınız.
Kocan "bak ben sana demiştim" demesiyle tuhaf, sen de "ah ah vah vah keşke kocamı dinleseydim" demenle tuhafsın.

Canım çocuk doğmuş artık olan olmuş :) bunları düşünüp günlerinizi zehir etmeye ne gerek var? Zamanı geri alabilseydiniz ikiniz de vazgeçebilir miydiniz kızınızdan? Hangi çocuk kolay büyüyor ki?

Küslük mevzusunu kapatın. Sen de bu suçluluk psikolojisinden çık.

Part time calisiyor bile sayilmazsiniz, bana o imkanlar sunulsa hic dusunmez ben de calisirim, zaten sizin yerinizi doldurabilecek bir baskasi da yokmus. Ama benim aklima takilan baska bir sey, esim cocuk istemiyordu demissiniz ama gercekten istemeyen adam korunur zaten, karisi ne derse ne desin. O yuzden esim cocuk istemiyordu diye dusunmeyin bence.

O çocuk olunca diğer zatlar neden ortada yok.
İnsanlar hayatlarımıza müdahale etmeyi cok seviyorlar. Bu size ders olsun bence.

Peki hiçmi cevreniz yok. Okuldan arkadaşlarınızın cevresinden bir bakıcı ayarlıyabilseniz keşke.

eşiniz çocuğu sevmiyor mu peki
olan olmuş lütfen ah vah etmeyin Allah ın gücüne gider
bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah :)

7 sayfa okuyamadım da

maddi sıkıntı yoksa bir yardımcı bulun eşiniz ve siz de başında durun

yani eşiniz çocuk ile oynasın bakıcı ev işi yapsın vs vs sonra bakıcı çocuğu yedirsin içirsin ya da işte ne gerekiyorsa biraz eşin biraz bakıcı yapsın

sen eve gidince de sen çocuğu alırsın yardımcı gider mesela ama evde iş olmadığı için rahatça eşin ve bebeğinle ilgilenirsin

bakıcıyı nasıl bulalım dersen de o ricacı olan müdüre gideceksin bul diyeceksin 3 gün sonra 5 ayrı kadın bulur sana sen de size uyanını seçersin

Bakıcıyı bulduk çok şükür 2.dönem için. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Sağolun cevap verdiğiniz için.

eşiniz çocuğu sevmiyor mu peki
olan olmuş lütfen ah vah etmeyin Allah ın gücüne gider
bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah :)
Amin inşallah sağolun. Hayır tabiki eşimde bende çok seviyoruz iyiki var bebeğimiz. Sadece eşim hazır hissetmiyordu. Ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum o yüzden ah vah diyorum yoksa kızım olduğu için değil. Rabbim bütün bebişlere ve kızıma sağlık huzur mutluluk versin onları hayatımızdan eksik etmesin

acımasızlık değil ama malesef eşinize çok hak verdim. o çocuk doğdu yapacak bir şey yok, bakıcı tutabilirsiniz mesela.

Esınız okadar mantıklı konuşmuş ki... Noldu şimdi cocuk oldu da? Para biriktirip gezıp, yapamadıgınız balayını yapıp, bir düzene gırınce cocugunuz olsaydı belki çook daha ıyı olacaktı. Cocuk olmaz dıye korkuyorduysan hormon testı vs yaptırabılırdın. Olmayacaksada olmaz. 30-40 yasında insanlar daha yenı evlenıyor. Ya olmazsa dıye herkes yolda tuttuguyla evlenmıyor veya ya olmazsa dıye evlendıgı gece cocuk yapmaya ugrasmıyor mıllet. Mantıklı mı yanı sımdı bu? Oluyor mu dıye denemek amaclı cocuk sahıbı mı olunur? Doğmuş artık illa ki büyür zorlugunuda cekeceksınız şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…