ÇOCUK İSTEMİYORUM

Yo sizin olsun da lohusaları, anne olma acabası olanları tedirgin etmeyin burada. Bütün mesajlarınızdan gerginlik akıyor zaten.
Siz neden takıldınız, ben olacakları yazdım. Siz yapmışsınız çocuğunuzu zaten, size bir acabası olmaz.

istiyorsun aslında

Hiç istemiyor olsaydın bunları düşünmezdin olmazsa korkusu yaşamazdın.

İstiyorsun ama cesaretin yok şartlar seni kaygılı hale getiriyor.

Hem rahatım bozulur diye endişe ediyorsun hem de ya ilerde pişman olup eksik kalırsam diye

Bence yeni evli isen önce gerekli testleri yaptırın doğurganlık için sonrasında da kafanız eder zaten 1-2 sene beklersiniz baktınız bu hayatı sevdiniz hiç yapmazsınız.

Ben bekarken bile istiyordum
Bana sarılmış yumuş yumuş kolları olan bir canlıyı. İkinci büyüyünce Bi tane daha istedim eşim sacmalama dedi ama oldu. Şimdi üçüncü büyürken eşim dördüncü olsaydı diyor.
Dünya düzgün ve yasanacak bir yer olsa cocuk getirilir de işte dünya artık cocuk getirilecek yer değil.

valla böyle ne istediğini bilen insanlara özeniyorum

Bir siz pozitifsiniz zaten.

mevzu çocuk oldu mu genelde insanlar pozitif olur. Ben çocuk sevmem daha önce de dedim kimsenin çocuğunu sevmem öpmem mıncırmam. Ama kendi çocuğuma heyecanlanıyorum hayatımda çok sevdiğim çok fazla şeyden ödün vereceğimi bile bile.
siz aşırı gerginsiniz çocuk konusunda ama profil resminiz çocuğunuzun eli Bir tuhaflık yok mu?

Sizin kadar negatif değilim, ters cevap veren biri hiç değilim. Ayrıca bir tek çocuk siz çocuk büyütüyormuş gibi davranmak neden? Neyse sizinle daha fazla polemiğe girerek günümü rezil etmeyeceğim.
Ben kendimden örnek vermedim, söylemiştim. Siz anlamak istediğiniz gibi anladığınız için kendimi yormama gerek yok zaten.

Neden yazmayayım. Siz felaket tallalı gibi yazmışsınız. Ben de herkeste öyle olmayacağını belirttim.
Herkeste aynı olmadığını en başta belirttim zaten anlamadıysanız tekrar okuyun.

ben daha görmedim doğmadı annemi anlattım. Enerji meselesi bence. Ay çocuğum oldu hayatım bitti dersen biter.
Sizin de bitmez inşallah.
Bende annenizle birlikte sizi kastettim. Kendi yaşantınızı anlattınız sonuçta sizde duruma dahilsiniz. Enerji meselesi demek de çok basit kalıyor; herkesin çocuğu ve zorluk derecesi farklı. Dediğim gibi daha normal bir çocukla her şey yapılabilir; fazla zor bir çocukla karşı karşıyaysanız her şeyi yapmak pek mümkün olmuyor. Sizin çocuğunuz da sakin olur, her şeyi yapabilirsiniz umarım.

Ben kendimden örnek vermedim, çoğu kişinin genellemesini yaptım hanımefendi. İyi anne kötü anne oynamıyoruz burda. Burdaki herkes mükemmel anne havaları yaratmasın boşuna. Herkes anne, herkesin çocuğu kendine kıymetli, herkes çocuğu için fedakarlık yapıyor. Benim anneliğim söz konusu değil burda, siz kendi anneliğinize odaklanın. Doğmadan da büyük konuşmayın, başınıza gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…