Evet nerden anladınız22 yaşında mısın konu sahibesi?
Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Evet nerden anladınız
Size bu durumda anlayış göstermesi gerekiyor. Hiç istemiyorsanız onu bilemem ama belirli bir müddet istemiyorsanız anlayış göstermesi lazım. Kaldı ki vajijismusu yendikten sonra 1 sene önermiyor dr hamile kalmayı.Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyorKocana, çocuk yapmayıp, bir süre rahatça karı koca hayatı yaşamak istediğini söyle. Çocuk olunca bak çok zor olur, önce birbirimizin tadını çıkartalım de. İkna et.
Hastaneye de kocanla gitme zaten tek git.
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Yaşın doğruysa kendin çocuksun daha , boşver 22 yaşında çocuğu ne yapacaksın ilerleyen yaşlarında hazır olduğunda o zaman istersin.
Yani yaşın doğruysa durum zaten abes, 22 yaşında bir kıza çocuk diye tutturmak acaip, eşin kaç yaşında, ne iş yapar? Her şeyden önce niye evlendiniz , keşke sınav işlerini okul işlerini halledip öyle evlenseydin konu sahibesi
Konuya cevap vereyim tabi ki sağlık ocağından doğum kontrol hapı al, ama her şeyden önce dürüstçe ve düzgünce konuş o adamla ben hiç hazır değilim, yaşım da genç okumak ve çalışmak da istiyorum, uzunca bir süre istemiyorum diceksin. Eşşek değilse anlar. Eşşekse de babaevine dönersin en kötü rahatça
Kola takılan spraller var. Onlardan taktır.Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Ne alaka? Çocuk musunuz? Niye tek göndermiyormuş?Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?