Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of of.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
22 yaşinda cok guzel hayatini yakmişsin.
Evlenmeden önce dedim. Bakarız dedi ama şimdi zorluyorGizli gizli korunmaniza gerek yok!
Istemediginizi belirtip acikca korunacaksiniz!
Cocuk iki kisinin karariyla olabilcek bir sey.
Bir taraf istemiyorsa diger taraf zorlayamaz!
Tamamiyle istemiyor degilsiniz zaten, su an hazir değilsiniz, hic cocuk istemeyen birinin evlenmeden bu durumu soylemesini düşünüyorum çünkü.
Sizin durum farkli.
Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Kuzeniymiş zorla evlendirmislerAyrica nasil bir dağ seysiyle evlendiniz siz ya?
Zorla cocuk mu dogurtacak size?
Neyse sinirlendim, hayatta bol sanslar bebeğim.
Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of o
Yaptık cmm tarama falan bir sorun yok çok şükürCanım kuzen evliliği ise mutlaka korunmak zorundasınız. Öyle bu evlilikte çocuk ha diye olmaz. Önce doktora gidin. Tarama testleri yaptırın.
Okudum simdi, olaylar farklıymış.Kuzeniymiş zorla evlendirmisler
Konu sahibesi eşi kandırsan bu durumda, doktora göründüm bana kısırsın çocuğun olmaz dedi desen mesela? Böyle feodal kafalarda çocuğu olmayan kadınlar direkt çöpe gidiyor, belki adma boşar sen de kurtulursun bu vesileyle.
Zorlan değil arkadaşlar. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende kandımOkudum simdi, olaylar farklıymış.
Cahil ailelere kurban giden gencler bunlar.
Yazik cok yazik.
Bosanmaz, boşanamaz da.
Bir sure sonra aldatmalar/siddet baslar
Cocuklar gelir sirasiyla
Bosuna yasanan bir hayat daha.
Tövbe tövbe. Lütfen böyle birinden çocuk yapmayın. LutfenTek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Niye boşanmıyorsun hem sevmiyormussun daAy cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez
Senin için bu yazdiklarim degismeyecek yine de.Zorlan değil arkadaşlar. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende kandım
Kızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorumValla sağlık ocağına gidip durumu anlat konu sahibesi, kol altı hormon halkası var ondan yerleştirsinler ellerinde varsa yoksa arıtk ne varsa.
Devlete sığınma imkanın var mı, şu adamın okula gitmene izin vereceğini hiç sanmıyorum
Çok erken bir yaşta çocuk zor olur niye eşin bu kadar ısrarcı çok saçma karşılıklı karar verilir bu konuyaKızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Müge Anlı programından bir kesit sanki. Neyse ben daha fazla okuyamayacagim. Elendim. Yarışmacı arkadaşlara başarılarZorlan değil arkadaşlar. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende kandım
22 yaşında ne güzel yakmışsın kendiniTek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Var daha atanmadumNiye boşanmıyorsun hem sevmiyormussun damesleğin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?