Çocuk istemiyorum

Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of of.

22 yaşinda cok guzel hayatini yakmişsin.

Evlenmeden önce dedim. Bakarız dedi ama şimdi zorluyor

Valla sağlık ocağına gidip durumu anlat konu sahibesi, kol altı hormon halkası var ondan yerleştirsinler ellerinde varsa yoksa arıtk ne varsa.

Devlete sığınma imkanın var mı, şu adamın okula gitmene izin vereceğini hiç sanmıyorum

Canım kuzen evliliği ise mutlaka korunmak zorundasınız. Öyle bu evlilikte çocuk ha diye olmaz. Önce doktora gidin. Tarama testleri yaptırın.

Ay arkadaşim da aynı durumda, ama o boşanmaya çalısıyor. Aile evine gitmeyecek, kendi ayakları üzerinde duracak inşallah. Sakın çocuk yapma, bir de kuzeninmiş of o

Canım kuzen evliliği ise mutlaka korunmak zorundasınız. Öyle bu evlilikte çocuk ha diye olmaz. Önce doktora gidin. Tarama testleri yaptırın.
Yaptık cmm tarama falan bir sorun yok çok şükür

Kafayi yicem ya. Çocuk iki tarafında isteğiyle yapılması gereken bir şey. Sizin isteginizi yok saymamasi gerekiyor. Ayrıca aile baskısıyla çocuk mu yapilir. Kime ne. Şuan istemiyorum hazır değilim diyemiyorsaniz sizi baya baskilamis demektir. Buna izin vermeyin.

Ay cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez

Okudum simdi, olaylar farklıymış.
Cahil ailelere kurban giden gencler bunlar.
Yazik cok yazik.
Bosanmaz, boşanamaz da.
Bir sure sonra aldatmalar/siddet baslar
Cocuklar gelir sirasiyla
Bosuna yasanan bir hayat daha.
Zorlan değil arkadaşlar. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende kandım

Kızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorum

Çok erken bir yaşta çocuk zor olur niye eşin bu kadar ısrarcı çok saçma karşılıklı karar verilir bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…