- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
SaçmalamayinMüge Anlı programından bir kesit sanki. Neyse ben daha fazla okuyamayacagim. Elendim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ters tepip nasılsa kısırsın diye, korunmasız yaklaşırsa hepKonu sahibesi eşi kandırsan bu durumda, doktora göründüm bana kısırsın çocuğun olmaz dedi desen mesela? Böyle feodal kafalarda çocuğu olmayan kadınlar direkt çöpe gidiyor, belki adma boşar sen de kurtulursun bu vesileyle.
Öyle birşey yok. Zorlan evlendim demedim. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende evet dedim. Baskı diyince zorlan demek değil. Söyledileri şeyler bana biraz baskı oldu bu kadar.Kuzeniymiş zorla evlendirmisler
Sevmediğin biriyle nasıl yendin vajinusmusu saka gibi. Soğut kendinden ne dersin? Yemek yapma ağzının disinin arasına bir şeyler serpiştir. Kıllarını alma yatağa kıllı girin yada kötü yemek yapın. Bi şekilde senden kadın olmaz diyip kendi bitirir.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
E sevmiyorum da demişsiniz aileniz yüzünden evlenmişsiniz. Öyle sanmıştım. Hayatınızda başarılar o zaman.Eşimden ayrılmak istemiyorum sadece çocuk istemiyorum dedim
Doğum hapları ile boşuna hormonlarını bozma çok şişmanlarsın,
Açık açık belirt önce iş sonra bebek de.
Böyle kandırarak bi yere varamazsın senin görüşlerine saygı göstermek zorunda
Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Sevmediğiniz bir eş ile nasıl devam edeceksiniz. Üstelik o da sizi sevmiyor. Söylediklerinizde çelişiyorsunuzEşimden ayrılmak istemiyorum sadece çocuk istemiyorum dedim
Nasıl bişey ki. İlk defa duydum bunuKola takılan spraller var. Onlardan taktır.
Teşekkür ederimDoğum kontrol hapı hormon düzenini bozmaz. Binlerce insanın okuduğu bir forumda doğru düzgün araştırmadan yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.
Yeni evliyim. Belki zamanla alışıriz birbirimizeSevmediğiniz bir eş ile nasıl devam edeceksiniz. Üstelik o da sizi sevmiyor. Söylediklerinizde çelişiyorsunuz
Bazilari kaderlerini yaşamak zorunda, daha korunmasina izin vermeyen adamdan ayrilmak istemiyorum diyor. Saka gibi ve komik değilEşimden ayrılmak istemiyorum sadece çocuk istemiyorum dedim
Kontrol halkası ne. Belli olur muKimseye haber vermedne çık git tek başına. D kontrol hapına başka alternatifler de var, hormon halkası var mesela kolun altına konuyor ya da aylık iğneler var.
Havlu atıyom artık bende, içim daralıyor okudukçaMüge Anlı programından bir kesit sanki. Neyse ben daha fazla okuyamayacagim. Elendim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Nasıl bişey ki. İlk defa duydum bunu
Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Evlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorumBazilari kaderlerini yaşamak zorunda, daha korunmasina izin vermeyen adamdan ayrilmak istemiyorum diyor. Saka gibi ve komik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?