Çocuk istemiyorum

Daha yaş 22, sınava hazırlanıyorsunuz bir işiniz yok, yeni vajinismus yenmişsiniz bu şartlar altında çocuk düşüncesi aşırı mantıksız. Gizli saklı iş yapmayın, eşinize sözünüzü geçirebiliyor olmanız lazım. Çocuk iki kişinin istemesiyle yapılır. Eşiniz işten gelince iki sevip sonra ağlayınca annesi seni istiyor diye kucağınıza bırakacak muhtemelen. Çocuk istemiyorum şu an benim için erken diyeceksiniz.

Ters tepip nasılsa kısırsın diye, korunmasız yaklaşırsa hep

Sevmediğin biriyle nasıl yendin vajinusmusu saka gibi. Soğut kendinden ne dersin? Yemek yapma ağzının disinin arasına bir şeyler serpiştir. Kıllarını alma yatağa kıllı girin yada kötü yemek yapın. Bi şekilde senden kadın olmaz diyip kendi bitirir.

22 yaşında ne çocuğu ya? İşsiz güçsüzmüşsünüz de. Galiba esiniz o çocuk kendi kendine büyüyor sanıyor. Eşiniz ne iş yapıyor?

Doğum kontrol hapı hormon düzenini bozmaz. Binlerce insanın okuduğu bir forumda doğru düzgün araştırmadan yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.

Eşimden ayrılmak istemiyorum sadece çocuk istemiyorum dedim
Sevmediğiniz bir eş ile nasıl devam edeceksiniz. Üstelik o da sizi sevmiyor. Söylediklerinizde çelişiyorsunuz

Zorla kuzenle evlilik, ikiside birbirini sevmiyor. Sevmeden kuzeninizle aynı yatağa giriyorsunuz üstüne bide çocuk baskısı.
Saglik ocağına hastayım diyerek git, eltin gelsin nasılsa doktorun yanına giremez. Ona anlat durumu mutlaka doğum kontrol hapı verirler, hemen sakla hapları.
Ayrılma gibi bisey olamaz mi ya. Böyle evlilik mi olur

Nasıl bişey ki. İlk defa duydum bunu

Konu sahibi yanlış anlama, kırmak için yazmayacağım. Kendi isteğinle evlenmişsin. Silah zoruyla evlenmemişsin. Ama daha doğum kontrol yöntemlerini bilmeden, olgun olmadan neden evlendin? Ve neden öğrenmeye çalışmıyorsun? Youtubeda bir sürü doktorun videosu var bu konularda.

Lütfen ciltaltı implantlarını araştır youtubedan.

adamı (?) sevmiyorsunuz
o da sizi sevmiyor
vajinismusu daha yeni yenmişsiniz
ve adam çocuk istiyor
ha bir de hastaneye tek başınıza gidemiyorsunuz

evlendiğiniz kişi bir kadın nasıl hiçe sayılır adlı çalışmasına başlamış.
çocuk istemiyorum diyeceksiniz yalana oyuna gerek yok
siz bir bireysiniz ve çocuk doğurma kararı ortak alınır
22 yaşında anne olmak nedir yahu arkadan atlı mı geliyor, hanedana acil şehzade mi lazım

atanırsanız çalıştıracak mı bu adam sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…