Çocuk istemiyorum

Kızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorum
üniversite okumuşsunuz size hiçbirşey katamadı mı okul? 22 yaşında neden sevip ısınamadığınız kuzeninizle evleniyorsunuz? işinizi oturtup belki karşınıza akrabanız olmayan seveceğiniz biri çıkacaktı neden kendi hayatınıza böyle balta vurdunuz ki? Aile baskı yapabilir ama okumuş birinin buna boyun eğmemesi gerekirdi, suçlu sizsiniz

Hay ağzına sağlık

Çocuğu kocanız taşıyıp doğuracaksa yapın. 22 yaşındasınız kendi kararlarınızı alabilecek yaştasınız. Size saygı göstermeyen adamdan akşamları 2 dk oyun babalığı dışında bir yardım görebileceğinizi sanmıyorum. Gizli gizli korunmak saçma. Ben çocuğa 4 yılda ikna oldum. 30 yaşımdayım hamileyim hala çok korkuyorum.

Eşine çocuk için daha genç olduğunuzu birkaç sene daha başbaşa vakit geçirmek istediğini söyleyeceksin dersim ama arada sevgi yoksa zaten bunları yemez.
Allah kolaylık versin. Gizli mi korunuyorsun napıyorsun bul bir yolunu. Yapacak bir şey yok atanana kadar.

Şimdi eşinizle anlaşın, manlaşın diye edebiyat kasacak arkadaşlar biliyorum ama ben direkt cevap vereceğim.anlamaz.nereden anlayacak ? Doktora gidersiniz de doktor sorabilir, yanındaysa öğrenir, ama yanında değilse öğrenemez.

Ayrılmam ben diyorsanız sma testi yaptırın . Bakın bu çok önemli

Oyy oyy güzel ülkemin güzel insanları.eee madem sevmiyorsunuz seks de yapmayın yani ? Kim bilecek ? Sizinle mi yatıyor millet? Olmuyor deyin geçin.Yok eğer bir kadın bir erkeğiz aynı evde dayanamıyoruz diyorsanız da sevmiyoruz demeyin.demek ki bir çekim oluyor yine de.buralarda severek evlenen ama sevişmeyen çiftler var.

Birbirlerini sevmiyorlarmiş ne vakit geçirmesi

Seni hastaneye bile tek başına göndermeyen adam çalıştıracak mi zannediyorsun?Bir de çok büyük marifetmiş gibi kuzenimle evlendim diyorsun,ben sana tavsiye,akıl falan veremem.İşe yaramaz çün

Maalesef cnm. İnsanlar bilip bilmeden konuşur

Eee hiçbir sorun çıkmayıp, yine de çocuğu olmayan bir sürü insan var.doktora götürse de bir şeyi kanıtlayamaz ki.

Değil de ödem olsa bile kullandığın süre boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kalıyorsun.haa kilo ha ödem.sıkıntısı aynı.

Bir de gerçekten kullanmak zorunda kalan kızları örnek vererek ajitasyon yapmış :)

Sağlıklı bir insan durduk yere majezik içmesine de karşıyım ben

Sağlıklı bir insanın hap içmesine karşıyım evet,

Burda bi kadın; kocam her gün istiyor başım ağrıyor numarası yapıyorum inanması için majezik içiyorum dese de içme derim.

Sapla samanı birbirine karıştırmışsınız durduk yere

Bir de gerçekten kullanmak zorunda kalan kızları örnek vererek ajitasyon yapmış :)

Sağlıklı bir insan durduk yere majezik içmesine de karşıyım ben
Kişiden kişiye göre çok değişiyor yan etkileri.ben de kullanamıyorum.sözde düzene sokuyormuş adeti falan ama ben 1 ayın 20,25 günü kanıyordum.gerçi koca ay adetliyim düzene girmiş oluyor bir yerde psikolojim öyle bozulmuştu ki intihar edecek seviyeye geldim.ağlamadan 5 dakika bile duramıyordum.alt karın ağrısından perişan olmuştum, iki büklüm geziyordum.gözlerim kan çanağına döndü.gören başına ne geldi diye telaşla üstüne atlıyordu.eee bazı kişilere bunları yapan hapları bu kadar kişi tavsiye ediyor ve insan biraz da gıcık oluyor açıkçası.ben de niye tutmadı bu iş diye.bence de arkadaşta biraz öyle olmuş.ama genele göre konuşulmalı yapacak birşey yok.

Maalesef cnm. İnsanlar bilip bilmeden konuşur

Kimse bana 2023 yılında evlilikte çaresizim numarası yapmasın ,

Dürüst ol rest Çek boşanırsan da iyi olur zaten akraba evlilikleri bir sürü hasta çocuğa gebe.

Arada aşk sevgi de yok. Kurban psikolojisinden çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…