üniversite okumuşsunuz size hiçbirşey katamadı mı okul? 22 yaşında neden sevip ısınamadığınız kuzeninizle evleniyorsunuz? işinizi oturtup belki karşınıza akrabanız olmayan seveceğiniz biri çıkacaktı neden kendi hayatınıza böyle balta vurdunuz ki? Aile baskı yapabilir ama okumuş birinin buna boyun eğmemesi gerekirdi, suçlu sizsinizKızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorum
Hay ağzına sağlık1. Mezun olmadan cocuk istiyor
2. Yalniz gonderiyor, eltiyi pesine takiyor
3. Kimbilir burada yazmadigin daha neler var
4. Update: neyyyyy, es 23 yasindaki kuzen mi??!???!? Bu Update ile asagida tum yazdiklarimi geri alip, sana Allah'tan akil sagligi ve dusunme yetisi diliyorum! "Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor"
Farkindaysan, cocuklarini dogurup buyutecek biri muamelesi yapiyor. Yerinde olsam meslegimi elime almadan, hayatimi duzene koymadan cocuk yapmazdim. Tek basima ayaklarimin uzerinde dururdum once. Burada hergun onlarca konu aciliyor, "cocuk var bosanmak istiyorum ama meslegim param yok". Ileride bosanican felaket senaryosu yazmiyorum, sadece ozgur birey olmadan hayatina cocuk gibi omur boyu sorumluluk alma diyorum
Şimdi eşinizle anlaşın, manlaşın diye edebiyat kasacak arkadaşlar biliyorum ama ben direkt cevap vereceğim.anlamaz.nereden anlayacak ? Doktora gidersiniz de doktor sorabilir, yanındaysa öğrenir, ama yanında değilse öğrenemez.Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Oyy oyy güzel ülkemin güzel insanları.eee madem sevmiyorsunuz seks de yapmayın yani ? Kim bilecek ? Sizinle mi yatıyor millet? Olmuyor deyin geçin.Yok eğer bir kadın bir erkeğiz aynı evde dayanamıyoruz diyorsanız da sevmiyoruz demeyin.demek ki bir çekim oluyor yine de.buralarda severek evlenen ama sevişmeyen çiftler var.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Birbirlerini sevmiyorlarmiş ne vakit geçirmesiEşine çocuk için daha genç olduğunuzu birkaç sene daha başbaşa vakit geçirmek istediğini söyleyeceksin dersim ama arada sevgi yoksa zaten bunları yemez.
Allah kolaylık versin. Gizli mi korunuyorsun napıyorsun bul bir yolunu. Yapacak bir şey yok atanana kadar.
Seni hastaneye bile tek başına göndermeyen adam çalıştıracak mi zannediyorsun?Bir de çok büyük marifetmiş gibi kuzenimle evlendim diyorsun,ben sana tavsiye,akıl falan veremem.İşe yaramaz çün
Maalesef cnm. İnsanlar bilip bilmeden konuşurAyrıca allah sizinle evlenenlere yardım etsin falan nasıl içi boş laflar… düzgün bir argümanınız olsun önce. Kendi kendinize analiz etmiş teşhis koymuşsunuz kesin bu sebeple diye.. sonra da tanımadığınız insanların eşlerine sabır dileyerek kendinizce karşınızdaki kadının ne kadar kötü sinsi bir kadın olduğunu vurgulamışsınız. Ayıp.
Kolun neresine yerleştiriyorlar?Koldan takilani anlar. Dışardan dokununca hissediliyor o apart. Çip gibi deri altına yerleştiriliyor.
Su tutulumu yaptığı doğrudur buna da kilo aldırma demeniz
Eee hiçbir sorun çıkmayıp, yine de çocuğu olmayan bir sürü insan var.doktora götürse de bir şeyi kanıtlayamaz ki.Buna beğenmedim atanlar çok garipsiniz, nereye kadar kandıracak kocasını sürekli içine boşalacak o da doğum kontrol hapı mı alacak? Bi süre sonra doktora çocuğumuz olmuyor diye götürecek?
Yalan üzerine bi evlilik ne kadar sürebilir? Allah sizinle evlenenlere yardım etsin
Değil de ödem olsa bile kullandığın süre boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kalıyorsun.haa kilo ha ödem.sıkıntısı aynı.Hmmm Su tulumu olmak kilolu olmak değil He, güzel bir kafanız var güle güle kullanın
Eee hiçbir sorun çıkmayıp, yine de çocuğu olmayan bir sürü insan var.doktora götürse de bir şeyi kanıtlayamaz ki.
Değil de ödem olsa bile kullandığın süre boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kalıyorsun.haa kilo ha ödem.sıkıntısı aynı.
Beğenilmeyen şey tam tersi olduğu halde hormonları bozduğunu iddaa etmeniz. Su tutulumu yaptığı doğrudur buna da kilo aldırma demeniz. Burada bir çok adet göremeyen veya düzensiz adet gören geç kızlar da var be geneline bu haplar öneriliyor hormonları düzenlesin diye. Ergenlikte dış görünüş ne kadar önemlidir bilirsiniz. Şu yorumunuzla tedaviyi reddedebilcek binlerce genç kız var.
Kişiden kişiye göre çok değişiyor yan etkileri.ben de kullanamıyorum.sözde düzene sokuyormuş adeti falan ama ben 1 ayın 20,25 günü kanıyordum.gerçi koca ay adetliyim düzene girmiş oluyor bir yerdeBir de gerçekten kullanmak zorunda kalan kızları örnek vererek ajitasyon yapmış :)
Sağlıklı bir insan durduk yere majezik içmesine de karşıyım ben
Maalesef cnm. İnsanlar bilip bilmeden konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?