Çocuk istemiyorum

Beğenilmeyen şey tam tersi olduğu halde hormonları bozduğunu iddaa etmeniz. Su tutulumu yaptığı doğrudur buna da kilo aldırma demeniz. Burada bir çok adet göremeyen veya düzensiz adet gören geç kızlar da var be geneline bu haplar öneriliyor hormonları düzenlesin diye. Ergenlikte dış görünüş ne kadar önemlidir bilirsiniz. Şu yorumunuzla tedaviyi reddedebilcek binlerce genç kız var.

Ayrıca allah sizinle evlenenlere yardım etsin falan nasıl içi boş laflar… düzgün bir argümanınız olsun önce. Kendi kendinize analiz etmiş teşhis koymuşsunuz kesin bu sebeple diye.. sonra da tanımadığınız insanların eşlerine sabır dileyerek kendinizce karşınızdaki kadının ne kadar kötü sinsi bir kadın olduğunu vurgulamışsınız. Ayıp.

Engelli çocuklar doğurup kendinize de çocuğa da eziyet etmeyin.

Akraba evliliğinden sağlıklı çocuk doğmazzz! Doğdu sanarsınız ergenlikte sorun çıkar, yaşlılıkta sorun çıkar. Çok zor sağlıklı çocuk doğurmanız. Zaten normal hamile kalacak kadar cahil olmayın. Sizin kuzeninizden çocuk doğurmada tek şansınız tüp bebekle bir sürü hastalığa baktırıp tedaviyle gebe kalmanız ki onda bile bakmadıkları hastalıkların denk gelmesi çok yüksek çünkü akrabasınız.

Lütfen doğal hamile kalmayın lütfen doğum kontrol hapı için. Hiçbir yerde çıkmaz doktor bile sana sorar korunuyor musun diye o da anlamaz söylemezsen. Korunmuyorum de geç önemli bir ameliyat falan olmayacaksan söylemek zorunda değilsin hap kullandığını.

Sevmiyorsan da boşan çocuk yapmanız çok riskli

Ay cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez
Bunu büyük bir gurur örneği olarak söylemen ,bu durumdan hoşlanmam hatta beni çok kıskanıyor imajı ile gurur duyman beni burda
' yaşa ve gör '
Sonunu her gün gazetelerin 3. Sayfasından yada haberlerde görüyoruz.Siz akillanmazsiniz

2 çocuksunuz 3 çocuk olursunuz. Sevgi yok, saygı yok mutsuz evlilik ama çocuk olmalı? Ablacım kaç kurtar kendini.

Son cümleniz ×1000

Kim ne derse desin çocuğu önce kadın isteyecek.
9 ay karnında taşıması, yan etkileri, doğumu, lohusalığı, emzirmesi, bakımı hepsi kadında.
Hele ki sunanda varsa o iş yaş.
Eşinin çocuğu değilsin ki o şeb-i yönlendirsin. İstemiyorum ve korunuyorum sebeplerim var deyip konuyu kapatacaksın. Ne gerek var yalana dolana

Al doğum kontrol hapı düzenli kullan.
Düzenli kullanmazsan hamile kalırsın.
Anlaşılmaz sen söylemediğin sürece.
Şu aşamada iyi korunman önemli.
Bir şekilde korun.

İkiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz, ama çocuk istiyor. Vajinismus olmanız bence sevmediğini ve baskı için evlendiginiz için olmuş.

Kısır kadın için hiç korunmaz adam. Bir de kuma getiririm falan der. Hap içecek ya da spiral taktıracak ikisinden başka çözüm yok.

Ben de aşırı şişmandim adet olamadigim için , doğum kontrol hapiyla adetim de düzene girdi çok da güzel zayıfladım , çocuk da doğurdum. Bu hap için bu uydurmayi kim çıkardı çok merak ediyorum. Bu doktorlar niye 7yil+uzmanlik okuyor o zaman?

Ben üniversite okumuş çalışmak isteyen birinin aile baskısıyla kuzeniyle evleneceğine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum. İnşallah konu fakedir. Değilse de Allah yardımcın olsun okumak sana hiçbir şey katmamış eltinle gezmeye devam.

22 yaş çocuk için çok erken bir yaş zaten, daha önünüzde sınav varmış, işiniz net değil napıcaksınız bu yaşta cocuk sahibi olmayı. Bir kadın doğumcuya gidin, o size uygun korunma yöntemlerini anlatacaktır. Aile istiyor diye çocuk mu yapılır ya, bu nasıl bir bilinçsizlik?

kuzeninizle mi evlendiniz??? her türlü genetik hastalık olabilir, sma vs vs gibi , ne kadar ciddi bir sıkıntınız var farkında mısınız? Evliliğiniz nerden tutsanız elde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…