Bu yorum neden beğenmedim almış doğum haplarını alma dediği için mi
Beğenilmeyen şey tam tersi olduğu halde hormonları bozduğunu iddaa etmeniz. Su tutulumu yaptığı doğrudur buna da kilo aldırma demeniz. Burada bir çok adet göremeyen veya düzensiz adet gören geç kızlar da var be geneline bu haplar öneriliyor hormonları düzenlesin diye. Ergenlikte dış görünüş ne kadar önemlidir bilirsiniz. Şu yorumunuzla tedaviyi reddedebilcek binlerce genç kız var.Buna beğenmedim atanlar çok garipsiniz, nereye kadar kandıracak kocasını sürekli içine boşalacak o da doğum kontrol hapı mı alacak? Bi süre sonra doktora çocuğumuz olmuyor diye götürecek?
Yalan üzerine bi evlilik ne kadar sürebilir? Allah sizinle evlenenlere yardım etsin
Bunu büyük bir gurur örneği olarak söylemen ,bu durumdan hoşlanmam hatta beni çok kıskanıyor imajı ile gurur duyman beni burdaAy cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez
2 çocuksunuz 3 çocuk olursunuz. Sevgi yok, saygı yok mutsuz evlilik ama çocuk olmalı? Ablacım kaç kurtar kendini.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Son cümleniz ×1000Buna beğenmedim atanlar çok garipsiniz, nereye kadar kandıracak kocasını sürekli içine boşalacak o da doğum kontrol hapı mı alacak? Bi süre sonra doktora çocuğumuz olmuyor diye götürecek?
Yalan üzerine bi evlilik ne kadar sürebilir? Allah sizinle evlenenlere yardım etsin
Kızlar eşim okuluma karışmıyor. Ben mezunum bu arada sadece kpss hazırlanıyorum
Al doğum kontrol hapı düzenli kullan.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Seni hastaneye tek göndermeyen adam okula ise nasıl gönderecek ?Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
İkiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz, ama çocuk istiyor. Vajinismus olmanız bence sevmediğini ve baskı için evlendiginiz için olmuş.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Kısır kadın için hiç korunmaz adam. Bir de kuma getiririm falan der. Hap içecek ya da spiral taktıracak ikisinden başka çözüm yok.Konu sahibesi eşi kandırsan bu durumda, doktora göründüm bana kısırsın çocuğun olmaz dedi desen mesela? Böyle feodal kafalarda çocuğu olmayan kadınlar direkt çöpe gidiyor, belki adma boşar sen de kurtulursun bu vesileyle.
Koldan takilani anlar. Dışardan dokununca hissediliyor o apart. Çip gibi deri altına yerleştiriliyor.Nasıl bişey ki. İlk defa duydum bunu
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Ben de aşırı şişmandim adet olamadigim için , doğum kontrol hapiyla adetim de düzene girdi çok da güzel zayıfladım , çocuk da doğurdum. Bu hap için bu uydurmayi kim çıkardı çok merak ediyorum. Bu doktorlar niye 7yil+uzmanlik okuyor o zaman?Beğenilmeyen şey tam tersi olduğu halde hormonları bozduğunu iddaa etmeniz. Su tutulumu yaptığı doğrudur buna da kilo aldırma demeniz. Burada bir çok adet göremeyen veya düzensiz adet gören geç kızlar da var be geneline bu haplar öneriliyor hormonları düzenlesin diye. Ergenlikte dış görünüş ne kadar önemlidir bilirsiniz. Şu yorumunuzla tedaviyi reddedebilcek binlerce genç kız var.
22 yaş çocuk için çok erken bir yaş zaten, daha önünüzde sınav varmış, işiniz net değil napıcaksınız bu yaşta cocuk sahibi olmayı. Bir kadın doğumcuya gidin, o size uygun korunma yöntemlerini anlatacaktır. Aile istiyor diye çocuk mu yapılır ya, bu nasıl bir bilinçsizlik?Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
siz kendi başınıza sokağa çıkamıyor musunuz? Kendi arkadaşlarınız yok mu, bir cafede eltisiz otura mıyor musunuz? Çocuktan önce cok cok ciddi sorunlarınız var, tek başınıza doktora bile gidemediğiniz bir evlilikte lütfen cocuk yapmayın!Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
kuzeninizle mi evlendiniz??? her türlü genetik hastalık olabilir, sma vs vs gibi , ne kadar ciddi bir sıkıntınız var farkında mısınız? Evliliğiniz nerden tutsanız elde kalıyorCanım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?