Çocuk istemiyorum

asla ama asla çocuk yapma.
 
Öyle birşey yok. Zorlan evlendim demedim. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende evet dedim. Baskı diyince zorlan demek değil. Söyledileri şeyler bana biraz baskı oldu bu kadar.
Ne okudunuz merak ettim? Lisans mı önlisans mı? "ZorlaN" olmayan evliliğiniz ile ilgili kuzeninizi evlenmeden de tanıyordunuz heralde. Bence yapın gitsin. Zaten sizin için başka seçenek göremiyorum. Siz istemeseniz de zorla olacak belli ki. Hastaneye tek gitmemeyi vs. sorun etmiyorsunuz. Çalışsanız işe eltiyle gidemeyeceğinize göre demekki siz aslında çalışamayacaksınız.
 
Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Oyle seyler anlattin ki, insan olan nasil seni uyarmadan durur?
Etrafinda seni dusunen ailen dahil kimse yok ama biz burda gozunu acmaya çalışıyoruz.
Bosuna bir çaba, maalesef hayatta şanssiz olanlardansin dusunce yapisi olarak
 
Neden kabul ettin ..hayır deseydin.devlete sığınsaydın keşke.hayatini neden kararttin.sevmedigin insanla ömür geçer mi?şimdi kuzenin seni çocuk yaptırarak okumanı istemiyor büyük ihtimal eve kapatmaya calisiyor .Anlat o cocuga bakacak pisikiloji yok bende diye okumak istediğini soyle.cocuk iki kişi karar verir isterse olur.
 
Hastaneye neden tek göndermiyo buna nasıl izin veriyosun atansan çalışmana yine izin vermez bu adam. Başka yere tek çıkmana izin veriyor mu veriyosa oraya diye çık sağlık ocagina git orda anlatırlar sana aylık iğne falanda olabilirsin
 
Bu sadece eşinin istemesi ile olacak birşey değil maalesef canım aynı şekilde sen isyeseydin eşin istemeseydi yine de olmazdi çünkü biriniz anne biriniz baba olacaksiniz ikinizinde canı gonulden istemesi lazım eşini karşına alıp konuş daha genciz bende anne olmayı çok isterim elbette ama şu an için kendimi hazır hissetmiyorum diye . Gerçekten sınavlarla hamilelik çocuk bir arada çok zor olurr senin için yine de kendi karariniz
 
Eşin istiyosa olacak yani, öyle mi? Senin fikrinin, isteklerinin önemi yok mu? Üstelik sorumluluğun çoğu da sende olacakken?
Bu zihniyet yapısı çok fazla şeyi gösteriyor, bu evlilikteki yerini de gösteriyor. Emin misin devam edip çoluk çocuğa karışmak istediğine?
 
Neden konu fake havası alıyorum?
 
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
1. Mezun olmadan cocuk istiyor
2. Yalniz gonderiyor, eltiyi pesine takiyor
3. Kimbilir burada yazmadigin daha neler var
4. Update: neyyyyy, es 23 yasindaki kuzen mi??!???!? Bu Update ile asagida tum yazdiklarimi geri alip, sana Allah'tan akil sagligi ve dusunme yetisi diliyorum! "Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor"

Farkindaysan, cocuklarini dogurup buyutecek biri muamelesi yapiyor. Yerinde olsam meslegimi elime almadan, hayatimi duzene koymadan cocuk yapmazdim. Tek basima ayaklarimin uzerinde dururdum once. Burada hergun onlarca konu aciliyor, "cocuk var bosanmak istiyorum ama meslegim param yok". Ileride bosanican felaket senaryosu yazmiyorum, sadece ozgur birey olmadan hayatina cocuk gibi omur boyu sorumluluk alma diyorum
 
Öyle birşey yok. Zorlan evlendim demedim. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende evet dedim. Baskı diyince zorlan demek değil. Söyledileri şeyler bana biraz baskı oldu bu kadar.
Zorlan diye bir kelime yok zorla.

Sen evlenince ailenin başı göğe erdimi?

Sevmemişsin işte kocanı, oda sevmiyormuş seni niye çocuk istiyor?

Yavrum daha hastaneye tek başına gidemiyorsun, çocuk olunca nasıl gideceksin?

Bir eve 2 çocuk yeter, 3.ye gerek yok bence.
 
Bu yorum neden beğenmedim almış doğum haplarını alma dediği için mi
 
Yahu cocuk engelli doğar hic mi cekinmiyorsunuz? Doğsa sen bakacaksin sanki kendi bakacak gibi zorluyor bi de seni utanmaz
 

Buna beğenmedim atanlar çok garipsiniz, nereye kadar kandıracak kocasını sürekli içine boşalacak o da doğum kontrol hapı mı alacak? Bi süre sonra doktora çocuğumuz olmuyor diye götürecek?

Yalan üzerine bi evlilik ne kadar sürebilir? Allah sizinle evlenenlere yardım etsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…