PesEvlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
asla ama asla çocuk yapma.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Sakın sakın bu adamdan çocuk yapma. Bencil herifTek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Ne okudunuz merak ettim? Lisans mı önlisans mı? "ZorlaN" olmayan evliliğiniz ile ilgili kuzeninizi evlenmeden de tanıyordunuz heralde. Bence yapın gitsin. Zaten sizin için başka seçenek göremiyorum. Siz istemeseniz de zorla olacak belli ki. Hastaneye tek gitmemeyi vs. sorun etmiyorsunuz. Çalışsanız işe eltiyle gidemeyeceğinize göre demekki siz aslında çalışamayacaksınız.Öyle birşey yok. Zorlan evlendim demedim. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende evet dedim. Baskı diyince zorlan demek değil. Söyledileri şeyler bana biraz baskı oldu bu kadar.
Oyle seyler anlattin ki, insan olan nasil seni uyarmadan durur?Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Neden kabul ettin ..hayır deseydin.devlete sığınsaydın keşke.hayatini neden kararttin.sevmedigin insanla ömür geçer mi?şimdi kuzenin seni çocuk yaptırarak okumanı istemiyor büyük ihtimal eve kapatmaya calisiyor .Anlat o cocuga bakacak pisikiloji yok bende diye okumak istediğini soyle.cocuk iki kişi karar verir isterse olur.Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Bu sadece eşinin istemesi ile olacak birşey değil maalesef canım aynı şekilde sen isyeseydin eşin istemeseydi yine de olmazdi çünkü biriniz anne biriniz baba olacaksiniz ikinizinde canı gonulden istemesi lazım eşini karşına alıp konuş daha genciz bende anne olmayı çok isterim elbette ama şu an için kendimi hazır hissetmiyorum diye . Gerçekten sınavlarla hamilelik çocuk bir arada çok zor olurr senin için yine de kendi kararinizKızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Eşin istiyosa olacak yani, öyle mi? Senin fikrinin, isteklerinin önemi yok mu? Üstelik sorumluluğun çoğu da sende olacakken?Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Neden konu fake havası alıyorum?Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
ben de buradan sonra elendim..Evlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
1. Mezun olmadan cocuk istiyorTek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Zorlan diye bir kelime yok zorla.Öyle birşey yok. Zorlan evlendim demedim. Sadece ailem çok iyi falan dedi bende evet dedim. Baskı diyince zorlan demek değil. Söyledileri şeyler bana biraz baskı oldu bu kadar.
Bu yorum neden beğenmedim almış doğum haplarını alma dediği için miDoğum hapları ile boşuna hormonlarını bozma çok şişmanlarsın,
Açık açık belirt önce iş sonra bebek de.
Böyle kandırarak bi yere varamazsın senin görüşlerine saygı göstermek zorunda
Yahu cocuk engelli doğarCanım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Doğum hapları ile boşuna hormonlarını bozma çok şişmanlarsın,
Açık açık belirt önce iş sonra bebek de.
Böyle kandırarak bi yere varamazsın senin görüşlerine saygı göstermek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?