Arkadaşlar 2 yaşını geçmiş bir kızım var. Ailemden ayrı farklı bir ülkede yaşıyorum ve çook yalnızım. Kayınvalidem, görümcelerim ilgisizdirler. Arayıp sormazlar, gelmezler. Yani anlayacağınız herşeyle sadece ve sadece ben ilgileniyorum. Yemeği, bulaşığı, temizliği, çocuk bakımı.. Bir çok sorumluluğum var. Eşim bazı konularda yardım eder, ben çamaşırları yıkarım o asar vs. Böyle küçük konularda yardımı dokunur. Eşim bu aralar ikinci bir çocuk istemeye başladı. Bağırmak, bir çok şey söylemek geliyor içimden. Senin ailen birşeye yardım ediyor mu diye söylemek istiyorum. Bu kocaman ülkede yalnızım, üzerimde sorumlusu oldugum 2 yaşında bir kızım var, aslında istemiyor değilim.. Büyük bir ailem olsun, yalnızlığımda kurtuliyim istiyorum. Ama bu kadar sorumluluk içinde baş edebilir miyim bilmiyorum. Gerçi benden daha kötü durumda olan insanlar var, yani vardır bence. Onlar nasıl bakıyorsa bende baş edebilirim diye düşünüyorum.. Şimdilik sadece düşünüyorum. Sizce siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Şimdi canım kimse kimseye yardım etmiyor ki evet yalnızsın anlıyorum ama bu işleri bir çok kadın annesi çok yakınkende yalnız yapıyor ha kızın daha küçük erteleyebilirsin ama bence bu saydığın şeyleri herkes yapıyorArkadaşlar 2 yaşını geçmiş bir kızım var. Ailemden ayrı farklı bir ülkede yaşıyorum ve çook yalnızım. Kayınvalidem, görümcelerim ilgisizdirler. Arayıp sormazlar, gelmezler. Yani anlayacağınız herşeyle sadece ve sadece ben ilgileniyorum. Yemeği, bulaşığı, temizliği, çocuk bakımı.. Bir çok sorumluluğum var. Eşim bazı konularda yardım eder, ben çamaşırları yıkarım o asar vs. Böyle küçük konularda yardımı dokunur. Eşim bu aralar ikinci bir çocuk istemeye başladı. Bağırmak, bir çok şey söylemek geliyor içimden. Senin ailen birşeye yardım ediyor mu diye söylemek istiyorum. Bu kocaman ülkede yalnızım, üzerimde sorumlusu oldugum 2 yaşında bir kızım var, aslında istemiyor değilim.. Büyük bir ailem olsun, yalnızlığımda kurtuliyim istiyorum. Ama bu kadar sorumluluk içinde baş edebilir miyim bilmiyorum. Gerçi benden daha kötü durumda olan insanlar var, yani vardır bence. Onlar nasıl bakıyorsa bende baş edebilirim diye düşünüyorum.. Şimdilik sadece düşünüyorum. Sizce siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Bence siz çok yanlış anlamışsınız, yazım şeklinden anlayanı da ilk defa gördüm. Asla yardım etmekten gocunmam, yemek yapıp götürdüğüm zamanlar da oluyor ki bu hiç problem değil. Ben yanımda değiller derken manevi desteği kastettim.Ben çok şaşırıyorum ya, kaynanan senden yardım istese ortalığı yıkardın ben hizmetçi miyim diye, nerden mi anladım yazma şeklinden bana öyle geldi
Herşeye ortak olacak kişi eşin, ailesi değil
maşallahYemegide yapiyorum ,evimide temizliyorum çamaşılarimida yikayip asıpserip katliyorum, ,3 aylik cocugumada bakiyorum,yanı sıra ramazan hazırlığı yufkasiydi böreğiydi,ketesiydi herdeyimi yaptım ve tek başıma yapiyorum,ne anam yardim ediyo nede kaynanam ikiside yanimda deiller kısacası her işimi kendim yapiyorum,hiçte elime gocunmuyorum.
Kimse sizin çocugunuzla ılgılenmek zorunda deıl.Bız dogurduysak bızım sorumlulugumuzdadır.Ha yaparlarsa allah razı olsun yapmazlarsa kendılerı bılırlerArkadaşlar 2 yaşını geçmiş bir kızım var. Ailemden ayrı farklı bir ülkede yaşıyorum ve çook yalnızım. Kayınvalidem, görümcelerim ilgisizdirler. Arayıp sormazlar, gelmezler. Yani anlayacağınız herşeyle sadece ve sadece ben ilgileniyorum. Yemeği, bulaşığı, temizliği, çocuk bakımı.. Bir çok sorumluluğum var. Eşim bazı konularda yardım eder, ben çamaşırları yıkarım o asar vs. Böyle küçük konularda yardımı dokunur. Eşim bu aralar ikinci bir çocuk istemeye başladı. Bağırmak, bir çok şey söylemek geliyor içimden. Senin ailen birşeye yardım ediyor mu diye söylemek istiyorum. Bu kocaman ülkede yalnızım, üzerimde sorumlusu oldugum 2 yaşında bir kızım var, aslında istemiyor değilim.. Büyük bir ailem olsun, yalnızlığımda kurtuliyim istiyorum. Ama bu kadar sorumluluk içinde baş edebilir miyim bilmiyorum. Gerçi benden daha kötü durumda olan insanlar var, yani vardır bence. Onlar nasıl bakıyorsa bende baş edebilirim diye düşünüyorum.. Şimdilik sadece düşünüyorum. Sizce siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
aynen katılıyorum kendimiz büyüttük kimsenin yardımı olmadan çocuğumuzu .planlamayı güzel yaparsak gayet te oluyor.Size yardım etmesi gereken eşiniz . Kv ya da görümce değil bunlara güvenerek çocuk yapılmaz sonuçta kendi ailenizi kurmanızın mantığı da bu
Öncelikle eşinizin ailesi size yardım etmek zorunda değil..yani bugün birçok bayan herşeyle kendi tek başına ilgileniyor..ikinci çocuğun sorumluluğunu alıp alamayacagina siz karar vereceksiniz..fakat şuanda yalnızlıktan ve desteğinizin olmamasından zaten sikayetciyken ikinci bir çocuğun sorumlugunu alamayabilirsiniz gibi geldiArkadaşlar 2 yaşını geçmiş bir kızım var. Ailemden ayrı farklı bir ülkede yaşıyorum ve çook yalnızım. Kayınvalidem, görümcelerim ilgisizdirler. Arayıp sormazlar, gelmezler. Yani anlayacağınız herşeyle sadece ve sadece ben ilgileniyorum. Yemeği, bulaşığı, temizliği, çocuk bakımı.. Bir çok sorumluluğum var. Eşim bazı konularda yardım eder, ben çamaşırları yıkarım o asar vs. Böyle küçük konularda yardımı dokunur. Eşim bu aralar ikinci bir çocuk istemeye başladı. Bağırmak, bir çok şey söylemek geliyor içimden. Senin ailen birşeye yardım ediyor mu diye söylemek istiyorum. Bu kocaman ülkede yalnızım, üzerimde sorumlusu oldugum 2 yaşında bir kızım var, aslında istemiyor değilim.. Büyük bir ailem olsun, yalnızlığımda kurtuliyim istiyorum. Ama bu kadar sorumluluk içinde baş edebilir miyim bilmiyorum. Gerçi benden daha kötü durumda olan insanlar var, yani vardır bence. Onlar nasıl bakıyorsa bende baş edebilirim diye düşünüyorum.. Şimdilik sadece düşünüyorum. Sizce siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Bence çok haklısınızEşiniz istiyor olabilir lakin ben sizin psikolojik olarak ikinci çocuğa hazır olduğunuzu düşünmüyorum. Biraz daha bekleyebilirsiniz gibime geliyor. Hem çocuğunuza, hem de doğacak olan çocuğunuza daha iyi bir ortam sunabilirsiniz böylelikle. Ve en önemlisi kendinize bu ortamı sunabilirsiniz... Henüz 22 yaşındasınız sanırım. Çook gençsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?