Oğlum yokkende aynı maaşla geçiniyordum.Oğlum varkende aynı maaşla geçiniyorum.Hiçbirşeyden kısmadan.Gerçekten Allah'ım rızkını veriyor.Ben hemen çocuk yapılmasına karşıyım.Eşinle başbaşa olmanın tadını çıkarmak lazım.Ama anne olmak o kadar güzel bir şey ki inan hiç pişman olmayacaksın.
çevremizde okadar hamile varki anlatamam ya bu sene herkeste bir çocuk patlaması :)
belkide çok etkilendik çok güzel bir duygu ya benziyor , gerçekten istiyorum ama bakalım bu döneme nasıl gireceğim
Arkadaslar bebeklerınızı cınsıyetı ne
Yanlıs anlamayın nolur yazmasamda alttakı zıyaretcı benımdır hep takıp edıyorum okdugumdan az cok tanıyorum sızı
Meraktan soruyorum ınanın
Bu arada saglıklıca alırsınız kucagınıza ınsallah
sağolun amin inş.
erkek :)
çevremizde okadar hamile varki anlatamam ya bu sene herkeste bir çocuk patlaması :)
belkide çok etkilendik çok güzel bir duygu ya benziyor , gerçekten istiyorum ama bakalım bu döneme nasıl gireceğim
amiiiiiiiiiiiiiiinInsallah hayırlı evlat olsun ömrü uzun bahtı guzel olsun
Rabbım olmayanlar da versın kımsenın kucagını bos bırakmasın
ben 25 yaşındayım 15 aylık evliyim abartıyor muyum bilmiyorum ama
bebeğim olmasını çok istiyorum hatta o kadar korkuyor ve üzülüyorum ki hiç olmayacak diye..
bende de kist var yaklaşık 1 sene korunmadık ama olmadı.
tedavi olmaya çalışıyorum şimdi bu düşünceyle yatıp kalkıyorum..
kesinlikle erteleme çocuk fikrini hem eşinde söylemiş çocuk rızkıyla gelir..
anne olduktan sonrada pekala kariyer yaparsın..
Ben 2. çocuğu düşünmüyorum ama ben bile etkileniyorum hamile yada yeni doğan bebek gördüğümde.
Sonra diyorum ki aman o da büyüyecek o büyüdü diye yine mi çocuk yapcam deyip vazgeçiriyorum kendimi :))
Hayallerini 2-3 sene erteleyebilirsin ama gençken çocuk bakmak daha kolay yaş geçtikçe insanın kafası kaldırmıyor.Eşininde yaşı geçiyor.
bu bakış açısı da güzel gençken dirençliyken bakabilirim dimi, birde ben hep arkadaş gibi büyümek istemişimdir, ben çalışırım yine annemde bakmak istiyor zaten yap diyor ama bakalım kısmet
Canım yaşın gerçekten genç daha sen bilirsin ama madem pcos'lusun 25 yaşında çocuk için bir karar al istersen hani belki 1 yıl tedavi sürecin olur belki de hiç belli olmaz Allahın işi bu ilk denemede kalırsın bu işler hiç belli olmaz..
Borçtan korkma bende hamile kaldığımda 3 yıllık evliydim kariyer uğruna erteledikçe erteledim,yaşım 31 çok şükür ilk denemede kaldım ve 7 yıl ev kredisi borcumuz 3 yıl da başka kredilerimiz var,tam güzel bir işe geçecekken hamileydim ve şu an oğlum 10 aylık ona bakıyorum evdeyim,kısmet diyelim,çalışıp biriktireyim derken,evimde oğlumla vakit geçiriyorum çok şükür Allah rızkını gerçekten veriyor oğlum hiç maddi sıkıntı yaşamadı çok şükür o yüzden biraz kısmet işi bunlar akışına bırak ama tedbiri elden bırakma yine de..
Allah gönlüne göre versin canım..
oo çok sevindim Allah rızkını veriyor mutlaka, yinede tedbirli olmakta fayda var tabi ama bu işler ertele ertele de olmuyor bunu anladım tecrübeli arkadaşların yazılarından.
şunuda sizlere sormak istiyorum. çocuk düşündüğü zaman bir çiftin gidip tüm kan değerlerine baktırıp testleri yaptırmaları gerkeiyormuş Allah korusun bir sıkıntı varsa değer düşüklüğü vs onların dengelenmesi için. bunun için dahiliyeye mi gitmemiz gerekiyor, bilmiyorumda.
Ama bence bi çocuğa en az 3 yaşına kadar annesinin bakması taraftarıyım.Mesela ben ev hanımıyım çocuğuma kendim bakıyorum arkadaşım çalışıyor akşamdan akşama çocuğunu görüyor.Benim oğlumla aramdaki bağ kadar güçlü bağları yok.Her düştüğünde her ağladığında yani her dakikasında yanında ben varım.Ama arkadaşım öyle değil o sadece akşam 3-4 saat beraber olabiliyor.Bi de cocuk erken uyuyorsa süre daha azalıyor.Aradaki farkı tam anlatamadım ama insallah anlamışsındır.Bunu yazdığım için tepki de alabilirim çalışan annelerden ama düşüncem bu.Tabi maddi bakımdan çalışmak zorundaysa o ayrı.
oo çok sevindim Allah rızkını veriyor mutlaka, yinede tedbirli olmakta fayda var tabi ama bu işler ertele ertele de olmuyor bunu anladım tecrübeli arkadaşların yazılarından.
şunuda sizlere sormak istiyorum. çocuk düşündüğü zaman bir çiftin gidip tüm kan değerlerine baktırıp testleri yaptırmaları gerkeiyormuş Allah korusun bir sıkıntı varsa değer düşüklüğü vs onların dengelenmesi için. bunun için dahiliyeye mi gitmemiz gerekiyor, bilmiyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?