Bi sorun olduğu için mi çocuk yok,ya da düşünmüyormusunuz,ya da deniyorsunuz olmuyor mu?Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Evet, açık açık bir sorun var sanmış. Çok net!Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Bu tür durumlarda direk kadında aranır durum. Suç demek çok yanlış zaten ortada bir suç yok. Varsa varsa sağlık sorunu vardır. Ama eski kafalı kadınlar bunu suç gibi bile görebilir. Takılma derim.Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Her düşündüğünün peşine üzülürsen ,işin var kardeş senin'Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi' bu cümleden de anlaşıldığı üzere evet sende bir sorun olduğunu düşünüyor.
Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Bi sorun olduğu için mi çocuk yok,ya da düşünmüyormusunuz,ya da deniyorsunuz olmuyor mu?
konu sahibi ben değilimHer düşündüğünün peşine üzülürsen ,işin var kardeş senin
Zaten konu sahibine yazmışımkonu sahibi ben değilim
benim mesajımdan alıntı yapmışsınız o yüzden yazdımZaten konu sahibine yazmışım
Sizin mesajınızdan alıntı yapmadım.Dikkatli bakın.benim mesajımdan alıntı yapmışsınız o yüzden yazdım
Düşünmüyoruz henüz.Bi sorun olduğu için mi çocuk yok,ya da düşünmüyormusunuz,ya da deniyorsunuz olmuyor mu?
Canım o zaman anne biz henüz düşünmüyoruz de.Düşünmüyoruz henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?