Çocuk meselesi ve kayınvalidem

Benim kyınvalide sürekli çocuk çocuk derdi ilk başlarda eşime söyledim konuştu sonra biraz duruldu.
Neyse geçen beni arıyıo napıyon flan cuma günü okullar tatile giriyo haberin var mı diyo.
Sanki ben öğrenciyim öğretmenim bananeyse tatilden. Ben neyi ima ettiğini anladım tabi benim çocuğum mu var banane tatilden dedim hiç sesini çıkaramadı . Sonra e tabi yok diyor. Artık açık açık diyemiyor.Anlıycağınız bu çocuk muhabbeti bitmez takmayın kafanıza istemiyorum şu an deyin geçin.

Evet

Ben olsam gittik biz anne sorun oglundaymis ilac kullaniyo der bir guzel tutustururdum kadini.
Ona neyse, sanki kendi bakicak dogunca

ona ne olur mu, onlarin her ama her şeye karisma haklari var; oglan anası ya hani!
bu tipler azicik daha firsat bulsun, afedersin, esinle ozel iliskine bile karisir..

Hep zaten sorun gelinde dir. Yakıştıramazlar yiğit mert dalyan gibi oğullarına. Biz de 3 yıl sonra yaptık. Kadın nedense beğenirsiniz sen spora gittin ya o sayede oldu . Üstelik ben tüm testlerimi yaptırdım eşimde sorun vardı 2. Test istediler ama 2. Testin yapılmasına 2 3 gün kala hamilelik haberini aldık. Işin ilginç yanı biz kimseye çocuk düşünüyoruz doktora gidiyoruz falan da demedik.

Ana bak şimdi aklıma kurt düştü yıllar sonra yoksa kocam anasına çıtlattımı. Akşam bi çekeyim kulağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…