Ya dert değil de kafama taktım işte her nedense. :/Bunu mu dert ettin:)
konu sahibi ben değilimHer düşündüğünün peşine üzülürsen ,işin var kardeş senin
O an neden demedim bilmiyrm. Aklıma gelen şey sorun olduğu falan olmadı ilk. Konu kapansın diye tamam dedim. Ama kafam sonrasında dank etti. Nolduysa artık boşluğuma mı geldi nedir. Sizce birdaha çocuk konusu açılırsa ne demeliyim ki bu imajı silmeliyimEvet sizde bir problem oldugunu düsünüyordur.
Neden demediniz, doktorluk is yok anne biz istemiyoruz diye?
Birdahaki sefere söyleyin.
O an düzgün cevap veremediğime üzüldüm aslında. Kafam sonra dank etti.Ben 6 aylık evliyken kv Dr gidelim kızım ayıp bişey değil çocuk olmaması dedi Dedim ki bi sorun OLDUĞUNU nerden çıkardın ben ve eşim çocuk istemiyoruz diyince Hım öylemi dedi hamile kaldıktan sonra dedim ki ben çocuk istemiyordum ama dedikodular çocuğun olmuyor Dr götüreyim diyenler için kaldım ki sussunlar diye kocam ve kv yanında söyledim eşimde kım dedi ki dedi bende annen dedim sende ağzının payını ver yoksa kafana takar üzülürsün
Haklısınız. Bir daha konu açılırsa böyle diyeceğim. Çünkü o anda veremediğim cevap içimde kaldı.kendi oğullarına toz konduramazlar el kızının da bir ana kuzusu olduğunu hiç düşünmeden böyle terbiyesizce laf çarpıtırlar..
arkadaşım kaynanan sende çok net bir sorun olduğunu düşünüyor.. ben senin yerinde olsam bu konu bir daha açıldığında: "anne sen geçen gün de böyle bir şey demiştin.. bende bir sorun olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun.. biz henüz çocuk istemiyoruz ve her seferinde bu konunun açılmasından çok rahatsızım.. lütfen bu meseleye bir daha girmeyelim" derdim..
kimsenin size laf söylemesine izin vermeyin.. kibarca cevaplarını verin.. iki gün sonra dedikodunuzu yaparlar bir de daha çok sinirlenirsiniz..
Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Benim ve eşimin iknci evliligi eşimin 1 tane kızı var ilk eşinden, yaklasık 1 senelik evliyken doktora gidelim dedi kv tamam anne gidelim dedim gününü ayarladık şu gün gidelim diye neyse gittik, doktorun odasına ben girerken kendiside hemen girdi doktor tahliller falan istedi yapıldı her gittiğimde kv benimle giriyordu odaya doktor kv nin yanında dedi hiç bi sorun yok olur dedi herşey normal dedi, geçenlerde de samimi komşusu soruyo gelinin bebegi yokmu diye yok dedi hastaneye götürdünmü neden olmuyormuş falan dedi kv de götürdüm bi sorun çıkmadı dedi hiç bişeyi yok dedi doktor dedi, benim kv nin içinde bi kötülük oldugunu sanmıyorum oda çok heyecanlıydı benim gibi , herkesin sormasından oda üzülüyor eminimKızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?