bence herkes haddini bilsin.. o cocugun tum sorumlulugu derdi tasasi bi omur sende olacagindan, en uygun hissettigin zaman onemli, onlarin talebi degil.. bu kadar ozelinize dahil ettirmeyin yav..Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Kesinlikle öyle demiş.ah benim kaynanaciğim hiç bişey söylemedi bende sorun var diye biliyorlardı üstelik ki vardıda yıllar sonra sorunun en büyüğü eşimde oldugunu öğrendik.hiç demedi ama öncesındefln çok şükğr durumumuz var yaptırırz yüp bebek dedi ve yaptırdıfa sağılsun ama eşimin bbabaannesi bana hep laf sokardınona söylemedik tüp bbebk olayını fln eşinde sorun oldugunuda söylemedik tüm sülale eşinin köyü duyar diyeKızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Ben olsamkendi oğullarına toz konduramazlar el kızının da bir ana kuzusu olduğunu hiç düşünmeden böyle terbiyesizce laf çarpıtırlar..
arkadaşım kaynanan sende çok net bir sorun olduğunu düşünüyor.. ben senin yerinde olsam bu konu bir daha açıldığında: "anne sen geçen gün de böyle bir şey demiştin.. bende bir sorun olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun.. biz henüz çocuk istemiyoruz ve her seferinde bu konunun açılmasından çok rahatsızım.. lütfen bu meseleye bir daha girmeyelim" derdim..
kimsenin size laf söylemesine izin vermeyin.. kibarca cevaplarını verin.. iki gün sonra dedikodunuzu yaparlar bir de daha çok sinirlenirsiniz..
Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Bu tür bel altı konularda hiç kaynanan ile muhatap olma .Kocana söyle annene düşmez yüzüme yüzüme bu kadar ağır konuşmak uyar derdim .Kocan da ağır bir adamsa zaten müsade etmez bu uyarıdan sonra .Yok diyemem derse de bilemiyorum .Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Dedi canım demezmi? daha 4 aylıkken doktora götürmeye kalktı beni ben ölürüm de gitmem o ne öyle damızlık mıyım ben dedim gitmedim... geçen ay rutin kontrole gittim kist çıktı rahimde 3cm büyklüğünde sende git bi rutin kontrol yaptır bence canım...Kızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Hiiiççç cevaba laf çarpmaya uzatmaya şuna buna gerek yok.İnsanların bir problem var da ondan mı olmuyor diye düşünmeleri normal.Çokta kötü birşey dememiş.Doktora görünmeni önermiş.Hamile kalma sounlarında ilk önce kadın gider doktora görülür.Sonra gerekirse erkek çağırılır.Kadın sizin çocuk düşünmediğinizi bilmediği için kendince konuşmuş.Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Kaynanamın bunu kast ettiğinden adım gibi emin oldum artık. Bir daha konu açılırsa diyeceklerim var. Bu sefer cevabımı önceden hazırlayıp vereceğim. Çok sağolun.
Canım konunu okudum. Allah yardımcın olsun. Benim kayınvalidem çocuk ister ama çocuk olduktan sonra zaten hiç bir yardımı olacağını sanmıyorum. Kendi öz kızı bile doğum yaptığında gelip bakamadı. Ve kızının yanında kimse yoktu. Benim kaynanam sadece çevre baskısından etraftaki konuşmalardan etkilenip çocuk istiyor. Bunu zaten biliyordum o yüzden takmıyordum. Ama işte o gün kafam başka bir şeye gitti ve hiç adam akıllı anlasam evet demeyeceğim şeye evet tamam deyiverdim. Sorun burdan çıktı. Zaten başkasının lafına uyup çocuk yapmam da sadece konu kapansın diye he he diyip geçiştiriyordum. Artık daha kesin ve kati konuşacağımBenim kayınvalidemde yap yap diyordu az önce konu açtım geldiğimiz nokta diye okunamı isterim.
yani diyeceğim boşver siz nezaman isterseniz ozaman yapın..
aynen ortada bir sorun olduğunu o sorununda senden kaynaklandığını düşünmüş teyzemiz tipik kaynana işteKızlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Konuya hemen gireyim. Biz eşimle 2 yıla yakın oldu evliyiz. Kayınvalidem ve görümcelerimle ne zaman görüşsem çocuk konusunu açıp duruyorlar. Ben ise onları kırmadan hayırlısı, nasip vs gibi yuvarlak kelimelerle cevap veriyordum ve bu konuyu açmalarını pek takmıyordum. Ama geçenlerde kayınvalidem sizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sen de bir doktora git dedi. Ben de saf gibi tamam anne falan dedim konu kapandı. Sonra aklıma takıldı bu. Sizce kayınvalidem bende bir sorun olduğunu düşüdüğü için mi böyle demiştir? Yani doktora git diye
Hahhahabenim kaynana ilk evlendiğim hafta eline iki bebek yastığı almış havada sallıyo bunlar dolsun istiyorum tamam mı diyor benden el cevap gecikmiyor,eyvallah anne becerebiliyosan doldur o yastıkları benden sana helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?