- 1 Mart 2016
- 137
- 67
- 98
- Konu Sahibi Gamzecikkk
-
Siz arasında seçim yapmıyorsunuz. Siz bebeğinizin geleceğine yatırım yapıyorsunuz.1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
Çocuklar elbette çok önemli ama sonuçta çalışmamızın en büyük sebebi onlara güzel bir gelecek hazırlamak,inanın bir dağın başında iki çocuğumla yalnız doğu görevimi yapıyorum,eşim yanımda değil malesef,aile bireylerinden de kimse yok,istifa etsem eşim bana bakmaz mi.? Elbette bir şekilde geciniriz ama dünyanın bin bir türlü hâli var,boşanma,ölüm insanın başına her şey gelebiliyor.en azından diyorum ki elimde mesleğim,isim var,yarın öbür gün eşim olmasa bile çocuklarıma sahip çıkıp ayakta durabilirim,siz de bu bakış acisiyla bakarsanız daha güzel,vicdan yapmayın1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
Şirket elemanı olarak kpss olmadan nerde yoksaMerak ettim nasıl hiç ummadığun anda kamuda iş buldun ? Kpss gerekmiyormu ? Hayır bizim karşımıza hiç kamuda bi anda iş çıkmıyorda.
Yok malesefKız kardeşiniz falan var mı ya da kayınvalidenize teklif edin hatta eşiniz söylesin bir şansınızı deneyin para olmadan çocuk büyütmek zor oldu artık
bende onu söyleyecektim para vermeyi teklif ederse kesin kabul eder bence. :)Yok malesefteyzem falan da yok.. Eşim konuşacak bakalım gerekirse para teklifi eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?