Çocuk mu kariyer mi

Sıkıntı orda zaten yıllardığım başvurduğum işlerden cevap gelmedi yaşım gereği çocuk sahibi de olmam gerekiyordu artık..
Yani açıkcası bakıcıya emanet edemem gerçekten güvendiğim biri olmalı. O yüzden kayınvalidemle ciddi olarak konuşmamız gerek sanırım yoksa çalışmayı düşünmüyorum şu zamanda nasıl güvenirim yabancı birine

bende onu söyleyecektim para vermeyi teklif ederse kesin kabul eder bence. :)para

bende onu söyleyecektim para vermeyi teklif ederse kesin kabul eder bence. :)
Hiç parasını da düşünmüyorum bi yerden başlamam gerektiğini biliyorum sgk girişim bile yok en azından bi süre bakar.. Bida böle bi fırsatın geleceğini hiç sanmıyorum şu zamanda onca işsiz varken sadece çok fazla vicdan yapıyorum ama şu şartlara bakarsam çalışmam gerektiğini de biliyorum hayat gerçekten çok zor

Ben bu kadar küçük bir bebeği bırakıp işe başlamayı doğru bulmuyorum. Süt kuzusu daha, bol bol temas ve vakit geçirmeniz gereken zamanlar bunlar.

Ayrıca kv bakmaz diyorsunuz bakıcıya bu kadar küçük bir bebeği emanet etmek de büyük risk bence.

Her şey para değil, sonra da çalışabilirsiniz sonuçta.

Bebeğiniz çok ufakmış ya. Maddi olarak o kadar da zor durumda değilsiniz demek ki ortada böyle bir iş yokken çocuk işine girişmişsiniz. Ücretsiz izin hakkınız yok mu peki, başlayıp izne ayrılsanız?

Daha önce sgk m olmadıgı için böle bi hakkım var mı bilmiyorum onu araştırıyorum inş vardır onu kullanırım önemli olan bi yerden başlamam eşim rapor alırız diyor ama 1 ay anca verirler rapor ya sonrası

Çalışma saatleeiniz ve iZin olayı nasıl? Süt izni kullanmanıza izin verecekler mi?

Kusura bakmayın ama çok garip bir durum. Kaç yaşındasınız siz? Yaşım gereği dediğinize göre minimum 30 desek en erken 22 yaşında üniversite bitiyor ki siz önlisans mezunu olduğunuza göre daha erken bitti. 8 sene boyunca başvurduğunuz hiçbir işten mi cevap gelmedi? Sgk girişiniz bile yok, olabilecek en ters zamanda çalışma hayatına atılıyorsunuz. Umarım kayınvalideniz bakmayı kabul eder, 3 aylık bebeğe bakabilir mi peki?

Güvenilir bir bakıcı olduktan snra neden olmasın. Cocukların gelecegi için sonuçta çalışıyorsunuz. Süt izninizde olacaktır yasal olarak o yuzden gayet mantıklı bence fırsatı geri çevirmeyin derim..

Daha neler ya
O iş yeri sizi rapor alıp bebek baktığınızda tutacakmi sanıyorsunuz . Hele siyasi bir kurum ise kapıdan sokmazlar boşuna heveslenmeyin o secenege
Durumu açıklayıp sendika fln varsa haklarınızı bir sorun.
Yoksa 3 aylık bebek ile sıfırdan iş hayatına atılmak olmaz. Siz zaten hayatınıza bir yol acmissiniz önce onu bir yürüyün öğrenin.

bir diğer alternatif de şu dursun aklınızda, mesela bakıcı kv'nin evine gitsin ya da o size gelsin. hem bakıcı gözetimde olur. eve kamera da kurun ya da ucuz yollu setler var. ama ben olsam iş fırsatını kaçırmam. Ekonomi ortada, hem çocuğa katkı hem eve katkı olur. sigortan yatar. psikolojik açıdan sosyallik iyi gelir. hayırlısı olsun.

Ben hiç anlamadim. Sizin çalışma deneyiminiz yok, hiçbir seyiniz yok, başvuru da yapmadınız. Ama kamuya bağlı çok güzel bir yerden teklif geldi. Esin de diyor ki (seni aldığına şükretmek yerine) hele bir de sahte rapor alırsın, çalışıyor gibi devlet sana para öder.
O kadar mantıksız ki, sanirim idinin didisinin torpiliyle davet edildiniz. Ya da bir şeyin siyasi ayağıyla,bilmiyorum. Ben olsam haketmedigim bir işe girmek istemem. Hele girip sahte rapor almayı düşünmek bile istemem.
Çünkü o paranın benden çıkacağına inanırim. kamuya girmesi gerekirken,şartları varken giremeyen herkes 'kim torpille benim hakettigim yere oturuduysa hakkım haram olsun' diyor. Yani sizden çıkmazsa çocuğunuzdan çıkar, ben olsam risk almazdım.
Geçenlerde ilk defa biri benim biraz yüklü miktarda bir şeyimi ödedi. Ödeyen kisi sevgilimdi ve Euro kazanan biri,onun için kuş kadar paraydi belki. Ben de rahatsız oldum ama bir şey söylemedim,ödesin bu seferlik diye. Döndüm, kedim rahatsızlandı, o paranın 3 katını veterinere verdim, zavallı kedim de ameliyat oldu
Yani belki denk geldi ama ben buna yordum:) haketmedigim bir kamu işine girsem,hele sahte rapor alsam herhalde başıma gelen tüm aksilikleri hak ettiğime inanırdım.
O yuzden isin içinde refernaslar dayılar vs varsa Bence hiç bulaşma bile.
Niyetin güzel,memur olmak istiyorsan haizr evdesin hazırlanmaya çalış,online kurslarla falan..bu sene- sonraki sene-bir sonraki sene kazansan en azından çocuk biraz kendini ifade edebilecek hale gelir en azidnan

Merak ettim nasıl hiç ummadığun anda kamuda iş buldun ? Kpss gerekmiyormu ? Hayır bizim karşımıza hiç kamuda bi anda iş çıkmıyorda.
İştirak şirketlerinin personeli oluyorlar, benim eşimde öyle çalışıyor, belediye çalışanı olarak görünüyor ama haklarını şirketten alıyor, devlet işi ama memur olmuyorlar

Yemin ederim başıma o kadar çok geldi ki bu artık bir tarafım tutuşuyor böyle bir şey olunca Birkaç hafta önce kızım yerde 5 lira buldu. Yalvardım yakardım vermedi parayı birine verelim diye. Getirdi eve, alamadım elinden, yatarken bile sakladı sonra da babasıyla harcamış. Ben kızıyorum o parayı bir çocuğa verseydin , başka parayla alsaydın diye eşime, o da tutturdu bırakmadı parayı diyor. Birkaç gün geçti sabah kızı kreşe götüreceğim arabaya bindim araba çalışmıyor Çekiciydi tamirdi carttı curttu 1200₺ çıktık hiç sorunsuz araba için. Beni hiç es geçmiyor hiç, çocuğum bile yapsa es geçmiyor. Öyle haksız yere torpille falan işe girsem direk evim falan yanar herhalde,hiç şaşırmam.

Calısanlarda bebek bakıyor.Hemde kamu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…