çocuk odası var mi

ay bu arada aklıma geldi, bir tanıdığın çocuğu yanılmıyorsam 1,5 -2 yaşlarındaydı, herkesin yanında böyle kanepeyle hayali sevişiyormuş yani anlarsınız işte ritmik hareketler görenlerin ortak fikri şuydu "kesin bu çocuk bişeylere tanık olmuş"
travmatik bir durum riske atılmamalı

sizin söylediğiniz durum çocuğun kendiliğinden o hazzı hissetmesi ve keşfetmesi ile alakalı olbilir http://www.bebekhastanesi.com/makale_detay.asp?MakaleID=615

Oturma odasına beşiği getirsem salona TV yi alıp orda otursak tasinana kadar olur mu sizce
olur arkadaşım niye olmasın belli ki eşin ve kv den yüzünden zor durumdasın, en iyi çözüm bu illa ona ait oda olacak değil ya ,taşınınca odasına eşya da alırsınız inşallah.

Şimdi burdan ayır et demesi kolay herkesin eşiyle anlaşması farklı.

Benim eşim de yok dedi kv bile karıştı, sinir oldum baktım laftan anlamıyor eşimle küs olduğum bir gün ayırdım, görünce söylendi alışana kadar yanında yatarım dedim ki bir gece bile boşa yattım oğlum gayet güzel sorunsuz uyudu, uykuları düzene girdi , uykusu gelince beşiğinin fermuarını açıp yatıyordu :)

Sende eşine danışma bile emrivaki yap gitsin.

Bazı çocuklar keşfettiği için bu durumu(mastürbasyon) yapabilirler bizzat iki ayrı ailedeki kuzen çocuğundan biliyorum kanepe başına yatarak sürtünme ile haz alıyordu erkek çocuk ve uyarı olduğunda kızıyordu . Herkesin misafirin bile yanında yapabiliyor çocuklar bu da anne babanın utanmasına yol açabiliyor.Kız çocuk ise topu vardı onu yanından ayırmıyordu asla o an dokunamazdı annesi sinirlenirdi çocuk çünkü bu 2.5 yaşında bir çocuk yani.önemli olan suçlu psikolojine sokmak yerine dikkatini başka yöne çekmek gerektiğiymiş.

Beni anladiniz sagolun yarın ilk işim eşim işteyken beşiği ayırmak olucak.sormami danışmami isterler ama istediğimi de yaptirmazlar.

Beni anladiniz sagolun yarın ilk işim eşim işteyken beşiği ayırmak olucak.sormami danışmami isterler ama istediğimi de yaptirmazlar.
Kolay gelsin :) kararlı durun eşinizin karşısında, hiç öyle eveleyip gevelemeyin ayırdığınızı görünce.

Neden olmasın ki bu konuda uzmanların görüşü farklı birde bebeğin karakteriyle alakalı iki çocuğumda koynumda uyumayı tercih etmedi mesela, çok istemiştim :)

Cinselliği yanında yasamadıktan sonra aynı yatak oda olur bencede.

Bu arada hala daha Adem Güneş okuyucuları gelmedi mi?? Güvenli bağlanma, çocuk hazır oluncaya kadar beraber aynı oda da yatılmalı diyenler gelmedi mi?
Adem güneş okuyucusuyum sorun mu var ,isteyen istediğiniz okur istediği yöntemi uygular.

Bende doğar doğmaz 76 aylıkken ayrılmasını tasvip etmiyorum ama banane yapana karışma hakkım yok.

Adem güneşi bilmiyorum.
Ama böyle anne baba bebeği yapışık olmaya yönlendiriyorsa kendisine tatlış diye hitap edebilirim.
Şimdiye kadar konudaki en yapışkan ben varım sanki
Evet tatlis diyebilirsin tavsiye ederim kendisini.

Esinde bir problem varsa bu bil ki 5yasina kadar yaninda sevisildigindendir

Asla adem gunesi savundugumdan degil ama,o bile diyor ki tamam 2 yaşına kadar beraber yatin ama iliskiniz olacaksa siz veya cocuk baska odadayken olsun. O bile boyle diyor yani.
Doğrudur valla o kadarını bilemicem, bu 4 yaş olayını öğrendikten sonra kendisini takip etmeyi bıraktım.
İlişki aynı ortamda olmamalı gerçekten de, ama ilişki bu ne zaman nerde olacağı da belli olmaz yani, stres olur insan, çocuğun nerde olduğunu kollarken

Adem güneş okuyucusuyum sorun mu var ,isteyen istediğiniz okur istediği yöntemi uygular.

Bende doğar doğmaz 76 aylıkken ayrılmasını tasvip etmiyorum ama banane yapana karışma hakkım yok.

Muhafazakar bir adamın çocuğun anene babasıyla aynı odada kalmasını savunması üreme sisteminin konulardan çıkartılmasını isteyerek desteklemektedir.

Bence yanlış kişiyi takip ediyosunuz.

Muhafazakar bir adamın çocuğun anene babasıyla aynı odada kalmasını savunması üreme sisteminin konulardan çıkartılmasını isteyerek desteklemektedir.

Bence yanlış kişiyi takip ediyosunuz.
Doğru kişi olduğunu düşünüyorum, üreme tek bir oda da mı gerçekleşebiliyor sadece.

Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
valla canım ben 2 yaşındayken kardeşim doğdu çok iyi hatırlıyorum eve getirdiklerini konuştuklarımızı yanında yapmayın

Doğru kişi olduğunu düşünüyorum, üreme tek bir oda da mı gerçekleşebiliyor sadece.

Ben eve gelen gideni evde yaşayanları geçiyorum ama çocuk olan evde evin herhangi biyerinde girilen ilişki hiç sağlıklı değil.

Sperm illaki kalıcak çarşafı yokadınızda koltuğu halıyı vsyi kaynatma şansınız yok değil mi ?

Spermle temastan bulaşan nirsürü hastalık var.

Ya hadi diyelim ki cocuk kutuk gibi uyuyor gorme duyma ihtimali yok, ama siz ve diger savunanlar, yaninizda cocukla nasil sevisiyorsunuz? Bu kadar mekanik bisey mi bu yahu, varligindan nasil rahatsiz olmuyorsunuz, nasil ona baka baka tahrik oluyorsunuz iliski isnasinda cocuk bu homurdanir doner, hic mi konsantrasyonunuz bozulmuyor, valla fazla ozel olduysa kusura bakmayin ama yeni dogmus bebegin yaninda bile sevismeyi aklim almiyor benim.

Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.

Çocuk 2 yaşında!!! 2 aylık değilki. Herşeyi anlıyor hafızasına alıyor. Tam siz birlikte olurken uyansa emin ol karşılaştıgı seyi unutmaz. Hiçte iyi olmaz.

Evim 2+1 diyorsun belliki salon oturma odası yatak odası şekliden düzenledin.
Ben senin yerinde olsam oturma odasını komple ya satardım 2.ele yada ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine hediye ederdim. Çocuguma hemen bir oda yapardım.

Bu çocuk askere gidene kadar seninle aynı odada kalacak değil elbet ayıracaksın odanı bence elini çabuk tut.

Tabiki çocuğun yanında o işler yapılmaz. Ayrı odada olmak lazım. Çocuğun da ayrı odası olması lazım. Buraya kadar tamam da; doğunca ayiranlar, yanında uyutmaya çok sert bakanlar da olmuş yahu! !!

Bu ne arkadaşlar çok affedersiniz de siz ateslendiginde; huysuzlandiginda, ozlediginizde hiç mi yanına kivrilmiyorsunuz? Hiç mi hadi bu gece de benle yatsın demiyorsunuz. Ben bu konuda hiç katı değilim.kendine ait alanı odası olmakla birlikte kızım ortamızda yatar bazen.bazen ikimiz yatariz yatakta ,kucuk ayaklari suratimda uyanirim.gece uykuda oper yanagimi geri uyur.ve kizim aksine bana bagli ama bagimli degil.ozguveni yuksek; sosyal bir cocuktur....bunlari yasamiyirsaniz cok sey kaciriyorsunuz.....

bazilari mahrem falan demiş. Yani hergün sevisip her akşam kırmızı gecelik le yatağa giriyorsaniz haklisiniz mahrem.

Tabiki cocuk özel anlari görmemeli bilmemesi bu konuda netim; cok da sertim.ama yanında yatırma konusunda bazılarını katı buldum.yatili okul gibi kurallar kurallar.......

valla biz odanın kapısını kilitliyorduk,hala devam..farketmeden gelir falan diye..
Aynen bizde kilitliyoruz. Nolur nolmaz kalkar gelir. Nasil bir rahatlık.

Yani konu sahibi çok ustune gittik kusura bakma ama olmaz yani hiç uygun degil ne edeben, ne dinen ne de psikolojik açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…