- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Ben de kudurucam o kameralı mikrofonu, şimdi yeni eve taşınana kadar şu bebe telsizleri var onları kurdum. Taşındığımızda ilk işim onlardan kuracam. Hani öyle bi geçer zamankide ali kaptan 'Avrupa'da yok böyle bişey' diyodu sinir oluyoduk ya, gerçekten yok böyle şeyler yani. Babamın büyük ablasının çocuğuyla tanışan akrabalarım 'Sanırım zihinsel engelli, başkasından tedirgin oluyor' demişlerdi. Liseye geçecek çocuk annesinin kucağına oturmaya çalışıyor. E biz böyle yetiştiriyoruz çocukları. Kazık kadar adam 'anam anam' diye ağlıyor yani, deli amcam.hahahha kesinlikle, karı koca düşmanı, muhafazakarlığı yanlış anlamış bir amca
bizim millet 2 adem güneş 2 sabiha paktuna kelamı okuyup çocuk psikolojisi uzmanı oldular zaten
6 aylık değildi odasını ayırdığımda, kurdum kameralı mikrofonu sabaha kadar izledim, çocuğun yanında sevişmesen bile anne baba mahremiyetini, odasını, yatağını sahiplenmeyi, birey olmayı öğrenmesi lazım. bağımlı değil bağlı çocuk yetiştirmek lazım, o da öyle gece koynuna alıp yatırmakla bitecek iş değil, millet bayılıyor işkembeden sallamaya.
KayNanaya kalsa oglun askere gidene kadar ayni odada yatin diyecek.
Ben de kudurucam o kameralı mikrofonu, şimdi yeni eve taşınana kadar şu bebe telsizleri var onları kurdum. Taşındığımızda ilk işim onlardan kuracam. Hani öyle bi geçer zamankide ali kaptan 'Avrupa'da yok böyle bişey' diyodu sinir oluyoduk ya, gerçekten yok böyle şeyler yani. Babamın büyük ablasının çocuğuyla tanışan akrabalarım 'Sanırım zihinsel engelli, başkasından tedirgin oluyor' demişlerdi. Liseye geçecek çocuk annesinin kucağına oturmaya çalışıyor. E biz böyle yetiştiriyoruz çocukları. Kazık kadar adam 'anam anam' diye ağlıyor yani, deli amcam.
Yorumları okumadım ama Adem Güneşçiler gelmiştir herhalde
4 yaşa kadar koynunuzda yatırın diyen bir uzmanı savunanlar bu konuya ne diyecek acaba?!
Çok yanlış,çocuğunuz bunun farkında olmasa bile siz rahat edebiliyor musunuz, utanırım ben olsam..
Bir çaresini bulun ve ayırın odanızı, hem oda kavramı oluşsun onda da
Yattığım yerden izlerim üşengecim ben gerçekten asrın icadı.. Valla üstü açılsa kalkmam odası sıcacık, ayağında çorap elinde eldiven bişeycik olmaz. Aman hasta olmasın aman düşmesin aman şöyle olmasın üşütmesin falan hayatı zehir ediyoruz. Bi insanın üşütmeden düşmeden ömrünü tamamlaması mümkün mübizde toplumca orta yolu bulamama sorunu var zaten, ya salarız çayıra ya çıkarırız tepemize. sonra da neden bu erkekler 40 yaşında hala anasının eteğinden ayrılmıyor, kızlar neden ayakları üstünde duramıyor, e duramaz tabi, birey muamelesi yapmıyoruz ki, süs bitkisi yetiştirir gibi çocuk yetiştiriyoruz.
bu arada kamerayı şiddetle tavsiye ederim, en hassas ayara alınca sesli nefes alsa duyuyorsun, döndü mü, üstü mü açıldı kalkmadan görüyorsun, pimpirikli anneler için asrın icadı
Yattığım yerden izlerim üşengecim ben gerçekten asrın icadı.. Valla üstü açılsa kalkmam odası sıcacık, ayağında çorap elinde eldiven bişeycik olmaz. Aman hasta olmasın aman düşmesin aman şöyle olmasın üşütmesin falan hayatı zehir ediyoruz. Bi insanın üşütmeden düşmeden ömrünü tamamlaması mümkün müNaparsan yap mikrop kapacak, hastalanacak sonra geçecek. Ben gizliden gözetleyip kendi haline bırakma taraftarıyım. Burdakiler suçluluk hissediyor sonra zaten avrupada aile bağı yok diye b.k atıyorlar. Mis gibi de var kardeşim hatta buradakinden çok kardeş bağı var
Kendimden bile sakınırım ama bu kadar üstüne düşüp kendimi de oğlumu da bunaltamam.
Benimki Ege çocuğu, geçen hafta gittim mis gibi Ege denizine soktum 1 aylık bebekbenimki zaten doğduğu günden beri karda kışta dahil üstü açık yatıyor, kış günü bile yıkar saçını kurutur gezmeye götürürm, hem de canavar gibi, 4 yılda 4 kere grip olmadı5 aylıktı odasını ayırdık ama gayet de güzel bir bağımız var, çok da şeyetmemek lazım yani
O anlamıyor olsa bile siz rahatsız olmuyor musunuz ya?
Çok tuhaf, odanızda ki sadece kedi/köpek bile olsa, insan bu kadar mahremini yaşarken çekinmez mi başka bi canlıdan?
O herşeye karışır gidip beraber bebek yatağı bakmışlar kocamla(!) orda demiş gerek yok yatağa 5 yaşına kadar yatar.onun derdi yeter ki bu evden çıkmayalim(alt katindayiz)sıkıntısı başka.
Öyle düşünüyorum ama eşyalar sigmiyo diğer odalara.seneye tasincaz ama o zamana kadar 3,5 yaşında olcak
Benimki Ege çocuğu, geçen hafta gittim mis gibi Ege denizine soktum 1 aylık bebekBakalım kışın imtihanımız hangi şartlarda geçecek
Adamın adı soyadı adem güneş yani ismi bile ben çocuklardan anlamıyorum diye bağırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?