Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi okuyunca en korktugum sey bu oldugunun farkina vardim.zaten normaldede esim cok cok ilgili biri degildir.birde boyle davranirsa iyice kotu olacagiz

Belki her es bir değildir lütfen hemen yargilama zaman gösterir umarım olmaz mutlu bir şekilde şu sıkıntılı zamanları atlatırsiniz

anlıyorum seni ama sende şunu bil eylül hanımın annesinin mutlu olmasına ihtiyacı var unutma ilk önce kızın için sil gözyaşlarını. eşinde hatasını anlayacaktır

Ya bizde cocuk istiyoruz hayaller kuruyoruz seviniyoruz tedavi olumlu olunca falan ama korktum biliyor musun ben onun ilgisi olmadan kafayi yerim yanma gelmese sarilip opmese falan ayy bnm kocamda oyle olmaz dimi cok korktm ya

Ya bizde cocuk istiyoruz hayaller kuruyoruz seviniyoruz tedavi olumlu olunca falan ama korktum biliyor musun ben onun ilgisi olmadan kafayi yerim yanma gelmese sarilip opmese falan ayy bnm kocamda oyle olmaz dimi cok korktm ya

Olmaz belki kızlar sizleri olumsuz etkilemez istemezdim benim ki bu yani belki sizin esleriniz size destek olur

İnsallah canim ya . sende esinle aksam konus ona dogumdan sonra strese girdigini ve ondan azicik anlayis bekledigini soyle kizmadan sinirlenmeden sakince

Ne kadar da hassaslar valla biz ne yapalım bilemedim.
Öğle yapıcam çekip konusucam böyle olmaz kendimi yiyip bitiricem yoksa

Ne kadar da hassaslar valla biz ne yapalım bilemedim.
Öğle yapıcam çekip konusucam böyle olmaz kendimi yiyip bitiricem yoksa
Sacmalama canim kendini yipratma daha 20yasindasn bide galiba. Minicik bebegin sorumlulugunu tek basina mi alacaksn birlkte yaptiniz o da yardimci olacak.sana destek olacak bunlari soyle ona. Beni yalniz birakma de sana ihtiyacim var de

lohusalık depresyonunu esın yasıyor POWERHACK
ben hamıleykende, dogumdan sonrada esını kesınlıkle ıhmal ettıgını dusunmuyorum
burdakı paylasımların onu gosterıyordu.
bebek bu tabıkı aglayacak
bı sorunu var bundan cıkarıyor acısını...
bence ustune gıtme bu konuda, kurcalama derım suan herseyı bahane edecek sekılde bellıkı
senın harcadıgın enerjıden kendısı yorulmus :)
emın ol duzelecektır...
bebeklerde baba gelene kadar napcaksa yapsa da baba gelınce bı anda sussa uyusa keske :)

Eşin tam beşiğin kenarlarına kafası surtulecek cinsten. Sakın ağlama yanında ya da ilgi beklediğini falan söyleme. "Bu çocuğu ben tek basıma yapmadim. Sonuçlarına da seve seve birlikte katlanicaz kusura bakma" de. Kendine gelsin simariga bak hele.

Benim doğuma uç hafta kaldı. Arada benim koca da tripleniyor. Hatta dün akşam benzer bir sitem etti cinlerim fırladı tepeme.

-bana bak zaten dokuz aydır kusma, çatlama, kilo alma ve ağrılarla bogusuyorum. İçimde bir insan var farkında misin? Bu insan da benden çıkacak ve bu dusununce korkunç bir eylem. Sakın bana trip yapma çocuğu çıkarır seni de bosarim. İlgisizliğin alasıni görürsün o vakit.

Diyerek tek nefeste ve virgulsuz cemkirdim. İçine kaçtı garibim. Hamilelik ve lohusalik hassasiyetini anlarim da su kocalara lüzumsuz simariklik hakkını vermeyin allasen. Haddini bilsin. Hamilelik ve doğum yeterince zor bir de başkalarının bencilliğini cekmek zorunda degilsin kocan bile olsa.

daha çok yenisiniz. alışmanız zaman alacak.
bebeğinizle eşinizi arada başbaşa bırakın, siz başka şeylerle meşgul olun. ağlarken değil ama yoksa korkabilir :)
bebeğiniz size belirgin tepkiler vermeye başladığında anlayacak eşiniz bebeğin de bir canlı olduğunu.
merak etmeyin, geçer.

cnm gecici bi surec ..esin yeni duruma alismaya calisiyo..bizde durum tam tersi olmustu..esim kizimla ilgilendikce ben kendimi yalnz hissediyodum..sanki butun ilgisi bebekteydi kendimi yok gbi hissediyodum.cnku esim bnmle surekli ilgilenen biriydi..suanda kizim 2 yasnda ..cok guzel bi baba kiz iliskileri var allaha sukur..onlari boyle gordukce mutlu oluyrm
ama bazen hala ayni hissi yasadgm oluyo..esimde tedrgn oluyo bu durumdan kizimizi opunce gelip benide opuyo onun elini tutunca bnmde elimi tutuyo..aman kizim dur anneyi ihmal etmeyelm kizar simdi diye dalga geciyo bde..yani bzde durum tam tersi oldu.ben lohusalil depresyonunu dibine kadar yasadm cnku..bu yuzden ikinci bi bebek dusundgmde korkuyrm ..

bence eşinin desteğe ihtiyacı var.
sorumluluk ağır gelmiş gibi hayatının bu kadar etkileneceğini düşünmemişti sanırım.

esin bulanima girmis..babalik depresyonu deniyor buna
sonumuz ne olacak demek icin cok erken.
erkeklerde oluyor esini bebekle paylasamama gibi durum.
1,5-2 yil sonra bebegin oyun cagina geldiginde bak bakalim bebeginizi sirtindan indiriyor mu

Düzelir inşallah. .
Bu erkekleri anlamıyorum. .
Kadın ne yapsın sen isyann edersen. .
Ev işleri, yemek, bulaşık, bebek & üstüne sen ..

Sacmalama canim kendini yipratma daha 20yasindasn bide galiba. Minicik bebegin sorumlulugunu tek basina mi alacaksn birlkte yaptiniz o da yardimci olacak.sana destek olacak bunlari soyle ona. Beni yalniz birakma de sana ihtiyacim var de

evet canım 20yim.
akşama konuşucam takmıorum artık takmıycamda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…