Sizi okuyunca en korktugum sey bu oldugunun farkina vardim.zaten normaldede esim cok cok ilgili biri degildir.birde boyle davranirsa iyice kotu olacagiz
anlıyorum seni ama sende şunu bil eylül hanımın annesinin mutlu olmasına ihtiyacı var unutma ilk önce kızın için sil gözyaşlarını. eşinde hatasını anlayacaktırSeviyor biliyorum ama biraz anlayış sadece çok bişi istemiorum güler yüz tatlı dil akşam bişiler söyle annelik yakıştı ya ya azcık simartilmaya ihtiyacım var ya çok mu bişi istiyorum bilmiyorum ki döktüğüm yaşlara yazık keşke erkek olsaymisim eşimi el üstünde tutardim hele hele şu zamanda ona arada ihtiyacım var ki anlatamam
anlıyorum seni ama sende şunu bil eylül hanımın annesinin mutlu olmasına ihtiyacı var unutma ilk önce kızın için sil gözyaşlarını. eşinde hatasını anlayacaktır
Isallah allah sizinde yardimciniz olsunBelki her es bir değildir lütfen hemen yargilama zaman gösterir umarım olmaz mutlu bir şekilde şu sıkıntılı zamanları atlatırsiniz
Ya bizde cocuk istiyoruz hayaller kuruyoruz seviniyoruz tedavi olumlu olunca falan ama korktum biliyor musun ben onun ilgisi olmadan kafayi yerim yanma gelmese sarilip opmese falan ayy bnm kocamda oyle olmaz dimi cok korktm ya
İnsallah canim ya . sende esinle aksam konus ona dogumdan sonra strese girdigini ve ondan azicik anlayis bekledigini soyle kizmadan sinirlenmeden sakinceOlmaz belki kızlar sizleri olumsuz etkilemez istemezdim benim ki bu yani belki sizin esleriniz size destek olur
İnsallah canim ya . sende esinle aksam konus ona dogumdan sonra strese girdigini ve ondan azicik anlayis bekledigini soyle kizmadan sinirlenmeden sakince
Sacmalama canim kendini yipratma daha 20yasindasn bide galiba. Minicik bebegin sorumlulugunu tek basina mi alacaksn birlkte yaptiniz o da yardimci olacak.sana destek olacak bunlari soyle ona. Beni yalniz birakma de sana ihtiyacim var deNe kadar da hassaslar valla biz ne yapalım bilemedim.
Öğle yapıcam çekip konusucam böyle olmaz kendimi yiyip bitiricem yoksa
daha çok yenisiniz. alışmanız zaman alacak.Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
gene elif dürtüklüycek akşama davranışların yanlış diycek ozaman aklı başına gelicek
Sacmalama canim kendini yipratma daha 20yasindasn bide galiba. Minicik bebegin sorumlulugunu tek basina mi alacaksn birlkte yaptiniz o da yardimci olacak.sana destek olacak bunlari soyle ona. Beni yalniz birakma de sana ihtiyacim var de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?