Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
keşke birtanem ya bnm yaşamam gerekirken eşim yaşıo depresyonu
gülüorum artık allah korursun bir düşsem kimse kaldıramıycak bedenim okadar yorgun ki hiçbir zaman isyan etmedim etmemde

Canim kimi erkeklerde oluyomus bu ilginin cocuga yonelmesini kiskaniyolarmis bence bu hareketleri senin ilgini cekmek icin

Belki de eşiniz de sizin değiştiğinizi düşünüyordur.Oturup bir karşılıklı konuşun.

çoğu kişi ögle demiş ilk kez böyle bişiyle karşılaşıyorum
Malesef canim cok var böyle adamlar hatta arastirmalara gore yuksek oranda evlilikler erkeklerin cocuklarini kiskanmasi sebebiyle bitiyomus moral bozmak icin demiyorum ama baya bi arastirdim ben bu durumu

Haklısın canım sanırım oluyor böyle şeyler ben kendime stres yapmiyim birakayim kendi haline akşam konuşup derdini soracam ama içime oturdu oturdum gece hüngür hüngür ağladım
kaliba ona bebekden once cok dikkat ayrimisiniz fazlasiyla,simdi dikkat azalms ondan stress yapiyor gecicidi zamanla alisicak

cocuk sahibi olmadan degil kimi baba yaptiginizi iki kere dusunmek gerekiyor.

Belki de eşiniz de sizin değiştiğinizi düşünüyordur.Oturup bir karşılıklı konuşun.

Benim değişen bir yönum yokki ona karşı davranislarim da artma bile oldu kucağımda kızım kapıda karşılıyorum baba geldi öpüyorum nasılsın diyorum konuşuyorum o konuşmuyor.
Aksama konusucam kesinlikle bir derdi olmalı yoksa bir insan bir anda bu kadar degismemeli

Malesef canim cok var böyle adamlar hatta arastirmalara gore yuksek oranda evlilikler erkeklerin cocuklarini kiskanmasi sebebiyle bitiyomus moral bozmak icin demiyorum ama baya bi arastirdim ben bu durumu

Kıskançlık saçma ama sonuçta onunda evladı tek başıma yapmadım.
Kiskanmamalilar yanlış yaparlar

Kıskançlık saçma ama sonuçta onunda evladı tek başıma yapmadım.
Kiskanmamalilar yanlış yaparlar
Erkekler iste cocuk gibiler benim esim simdiden basladi benim yanimda esyalarini utuleme dedi resmen oynuyo karnimi izliyorum azicik benle ilgilen diyo düşün ilgi hep onlarin üstünde olsun istiyolar

Korkmaya basladim bak simdi, acaba dogumdan sonra bizde böyle olurmuyuz esimle

Erkekler iste cocuk gibiler benim esim simdiden basladi benim yanimda esyalarini utuleme dedi resmen oynuyo karnimi izliyorum azicik benle ilgilen diyo düşün ilgi hep onlarin üstünde olsun istiyolar

Senin ki şimdiden başlamış allah yardimcimiz olsun senin kit bariz Belli edio kiskandigini :/

Ağlamayan, istediğinde zart diye uyuyan, sus deyince susan bir şey mi sanıyordu bebeği acaba.
Tv, pc falan sanki düğmesine basalım kapansın.

Şöyle herifler baba olmasın bence. Sinir oldum bencil şey!

bu bebek sadece san mı aıt hayır o ısyan edıyorsa sen ıkı ısyan et, bu erkekler bu ozguvenı nerde alıyor acaba:?

canim erkekler bebege olan ilgimizi kabullenemiyor.erkeklerin cocuktan farki yok kiara sira esinide sever gibi yap ama sevme:)benimde 3 aylik bebegim var resmen kiskaniyor bebegim uyudukca iki guzel laf ediyom havalara giriyorilk zamanlar alisamiyor erkekler bebekli hayata Allah sabir versin iki tane cocuk buyutmek zor isaynisi benim basimda seni cok iyi anliyorum.ve bol sabirlar diliyorum

Kizlar bu konuyu okuyunca beninde kafama dank etti, bnm kocam hamilelikten once bana cok ikgiliydi hamile kaldigimdan beri biraz uzaklasti sanki benden bebekle ilgili pek bi hevesi yok herseyi ben organize ediyorum, bebegin odasini yerlestirdik sadece gzl oldu dedi bu kadar hic benim gbi hevesli degil acaba benim kocamda bebegimi kiskaniyo bide ben oglumuz olacagini ogrendigimde 'ohh ne kadar sansliyim iki erkegim olacak ikiside beni simartacak, kiz olsaydi ikimiz seni simartacaktik dedim ama oglan olucagi icin evin kiymetlisi benim artik pabucun dama atildi dedim' o zmn o da oyle bisey olmuycak kimse benim pabucumu dama atamaz demisti gulyp gecmistim ama sanirim benimkindede kiskanclik baslamis yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…