keşke birtanem ya bnm yaşamam gerekirken eşim yaşıo depresyonulohusalık depresyonunu esın yasıyorPOWERHACK
ben hamıleykende, dogumdan sonrada esını kesınlıkle ıhmal ettıgını dusunmuyorum
burdakı paylasımların onu gosterıyordu.
bebek bu tabıkı aglayacak
bı sorunu var bundan cıkarıyor acısını...
bence ustune gıtme bu konuda, kurcalama derım suan herseyı bahane edecek sekılde bellıkı
senın harcadıgın enerjıden kendısı yorulmus :)
emın ol duzelecektır...
bebeklerde baba gelene kadar napcaksa yapsa da baba gelınce bı anda sussa uyusa keske :)
Canim kimi erkeklerde oluyomus bu ilginin cocuga yonelmesini kiskaniyolarmis bence bu hareketleri senin ilgini cekmek icin
Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
Malesef canim cok var böyle adamlar hatta arastirmalara gore yuksek oranda evlilikler erkeklerin cocuklarini kiskanmasi sebebiyle bitiyomus moral bozmak icin demiyorum ama baya bi arastirdim ben bu durumuçoğu kişi ögle demiş ilk kez böyle bişiyle karşılaşıyorum
kaliba ona bebekden once cok dikkat ayrimisiniz fazlasiyla,simdi dikkat azalms ondan stress yapiyor gecicidi zamanla alisicakHaklısın canım sanırım oluyor böyle şeyler ben kendime stres yapmiyim birakayim kendi haline akşam konuşup derdini soracam ama içime oturdu oturdum gece hüngür hüngür ağladım
Belki de eşiniz de sizin değiştiğinizi düşünüyordur.Oturup bir karşılıklı konuşun.
Malesef canim cok var böyle adamlar hatta arastirmalara gore yuksek oranda evlilikler erkeklerin cocuklarini kiskanmasi sebebiyle bitiyomus moral bozmak icin demiyorum ama baya bi arastirdim ben bu durumu
kaliba ona bebekden once cok dikkat ayrimisiniz fazlasiyla,simdi dikkat azalms ondan stress yapiyor gecicidi zamanla alisicak
Erkekler iste cocuk gibiler benim esim simdiden basladi benim yanimda esyalarini utuleme dedi resmen oynuyo karnimi izliyorum azicik benle ilgilen diyo düşün ilgi hep onlarin üstünde olsun istiyolarKıskançlık saçma ama sonuçta onunda evladı tek başıma yapmadım.
Kiskanmamalilar yanlış yaparlar
Erkekler iste cocuk gibiler benim esim simdiden basladi benim yanimda esyalarini utuleme dedi resmen oynuyo karnimi izliyorum azicik benle ilgilen diyo düşün ilgi hep onlarin üstünde olsun istiyolar
Korkmaya basladim bak simdi, acaba dogumdan sonra bizde böyle olurmuyuz esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?