Çocuk olunca erkek eşini sever mi

Kadin ve adam sevgiliyken kadin hamile kaliyo ama haberleri yok sonra ayriliyolar ve adam baskasini seviyo derkenn eski sevgili ben senden hamileyim diyerek karsisina cikiyor . Ve aileler evlenmeleri icin kadin ve adami ikna ediyor. Adam baskasini severkende eski sevgilisyle cocuk icin evleniyor. Durum bumu ya benim kafam karisti..
Eger kavag gurultu olmazs belki evliliklerinde sadece aliskanlik denen sey olur.

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
O buzdolabi gibi sen misin... cocuk varmi dusunce mi

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Konunuzu esime sordum aramizdaki konusma su sekkilde:
Ben:(konuyu okudum)merak ettim bir erkek olarak ne dusunuyorsun?
Esim:mecburiyetin ne olduguna bagli.
Ben:yazmamis iste onu bilmiyorum
Esim:yani bir birliktelik yasayip evlenmeye mi zorlanmis ya da para meselesi falan mi acaba?eger birliktelik yuzunsen zorlandiysa hic sansi yok zaten,sevmez.
Ben:sende yani ettigin lafa bak.birliktelik yasandiysa sadece kiz mi yasamis erkekte yasamis soucta birliktelik 2 kisiyle olur.
Esim:iste o yuzden sorumlulu 2 tarafada aittir.kizda sorumlulugunu bilecek.benime beraber oldu nasil olsa benle evlenmek zorunda deyip zorlamayacak.insanlar istedigi icin birlikte olur,evlenmek icin degil.birinden biri istemiyorsa zaten olmazlar.amac bu olmamali(sonra banada fazlasiyla mantikli geldi)
Ben:peki bazi kadinlar cocuguda sevmez demis sevmez mi cocugu?
Esim:oyle sey mi olur.cocuk ayri onu sever tabiiki.
Ben:peki merak ettim mecburiyetten evlenmeseydi yani diyelim sevdigi kisiden ayrilinca bunalima girip bari nasil olsa daha once sevmistim bunla evleneyim deyip evlenseydi ama evlendiginde sevmiyor olsaydi ya da ne bileyip kafasi atip sevdigi kisiye inat olarak falan evlenseydi sever miydi?
Esim:o durumda zaten birseyler hissediyor demektir evlendigi kisiye.yoksa evlenmezdi zaten.

Sen olsan severmisin?

Konunuzu esime sordum aramizdaki konusma su sekkilde:
Ben:KK43:konuyu okudum)merak ettim bir erkek olarak ne dusunuyorsun?
Esim:mecburiyetin ne olduguna bagli.
Ben:yazmamis iste onu bilmiyorum
Esim:yani bir birliktelik yasayip evlenmeye mi zorlanmis ya da para meselesi falan mi acaba?eger birliktelik yuzunsen zorlandiysa hic sansi yok zaten,sevmez.
Ben:sende yani ettigin lafa bak.birliktelik yasandiysa sadece kiz mi yasamis erkekte yasamis soucta birliktelik 2 kisiyle olur.
Esim:iste o yuzden sorumlulu 2 tarafada aittir.kizda sorumlulugunu bilecek.benime beraber oldu nasil olsa benle evlenmek zorunda deyip zorlamayacak.insanlar istedigi icin birlikte olur,evlenmek icin degil.birinden biri istemiyorsa zaten olmazlar.amac bu olmamali(sonra banada fazlasiyla mantikli geldi)
Ben:peki bazi kadinlar cocuguda sevmez demis sevmez mi cocugu?
Esim:eek:yle sey mi olur.cocuk ayri onu sever tabiiki.
Ben:peki merak ettim mecburiyetten evlenmeseydi yani diyelim sevdigi kisiden ayrilinca bunalima girip bari nasil olsa daha once sevmistim bunla evleneyim deyip evlenseydi ama evlendiginde sevmiyor olsaydi ya da ne bileyip kafasi atip sevdigi kisiye inat olarak falan evlenseydi sever miydi?
Esim:eek: durumda zaten birseyler hissediyor demektir evlendigi kisiye.yoksa evlenmezdi zaten.
Bu arada iki nokta ust uste koydugum yerler baska sekide cikmis anlamadim hic niye oyle oldu

Kac yasindasin sen? Bu kacinci ayni konuda sorun. Sana daha onceki konunda da yazdilar olmaz oluru yok dediler. Sen hala ayni yerdesin. Sonu pismanlik olan bir yoldasin ve aagina soluna carparak tutunacak bir dal arayarak ilerliyorsun. Hakkinda hayirlisi olsun

Erkek milleti işte .. severde ........ çocukta yapar. Aşık değilim sevmiyorum ayağına çocuğuda bahane ederek o evlilik sürer gider..

Yukarida bu konu ile ilgili esimle aramda gecen konusmayi yazmistim.esim birliktelik sonucu mecburiyetten evleniyorsa hic sansi yok sevmez demisti ve yazmayi unuttum heleki kizin ailesi zorlamissa birlikte oldun kizimizla evlenmek zorundasin demisse hic ama hic sansi yok diyede eklemisti.onceki mesajlarina baktimda sizin durum tamda bu.bir erkek olarak esime gore asla sevmez,sansin yok,zorlama bence

sanmam seveceğini, hapsedildiğini filan düşünür muhtemelen, aptal yerine konmuş hisseder. Ayrıca öyle olsa çocuklu insanlar hiç boşanmazlar mutlu mesut yaşarlardı.

Oğlunu sever. Sen doğurdun diye senı sevmez.
Sakın öyle bir hata yapma. Yıl olmuş 2018 ya vazgeçin şu hatalardan .
Haberdemi izlemiyorsunuz ya offf.

Sen sevmeyip zevk ugruna birlikte olup mecburen evlendigi kadin misin yoksa butun bunlari yapip baskasiyla evlenen erkegin "hâlâ seviyorum" diye kandirdigi kiz misin?

• Ilk secenek isen neden seni sevmedigi halde onunla birlikte olup bir de mecbur birakip evlendin?

• Guya sevdigi kiz isen yeme bence kizlari karimi sevmiyorum zaten diye kandirip kullanan erkekler cok fazla.

Ayrica severek evlenip cok fazla sorun yasayip belki cocuk olursa duzelir diyen arkadaslar da var ama maalesef hicbir sey degismiyor. Eş ayri cocuk ayri. Ona bakarsan esinden nefret eden kadinlar var ama cocuklari icin canlarini verirler.

Hayir sevmez, nefreti katlanarak artar.. disarida gordugu her mutlu cifte bakip kendi mutlulugunu elinizden aldiginiza kendini inandirip daha da bilenir.. kimse kusura bakmasin bir saatten sonra degil cocuk feristahi gelse gitmesine de engel olamazsiniz.. size daha once de soylendi bu evlilik son derece bencilce yapilmis bir evlilik bir insan neden kendi hayatina dinamit doser hic anlamam..

soru çocuğa kadar geldiyse evlendiniz herhalde o adamla, 2niz için de çok üzüldüm, insanlar burda sayfalar dolusu yazmıştı yapmayın diye, bunun adi bile bile ladestir üzgünüm. Benim de yeni bebeğim oldu, eşimle birbirimizi seviyoruz ama o kadar zorlandık ki, hala da zorlaniyoruz. Demek istediğim şu, deli gibi seven çiftler bile zorlanırken sevmeyen adam iyice uzaklasir bence. Ki zaten merak ediyorum sizi sevmeyen başka birini seven birinden çocuk yapmak için nasıl bu kadar istek duyabiliyorsunuz? Masum bir bebeğin sevgisiz bir ortamda büyümesi günah değil mi? Bir ailenin çocuğuna verebileceği en güzel şey sevgi dolu bir aile ortamı ve siz bunu es gecerek çocuğunuzu hayata 1 0 geride baslatiyorsunuz. Bu yazdıklarımızı da kaale almayacaksınız ama.yine de söyleyeyim: yapmayın, çocuk yapmayin, hadi evlendiniz bari çocuk yapmayın.

Back
X