Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O buzdolabi gibi sen misin... cocuk varmi dusunce miArkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Konunuzu esime sordum aramizdaki konusma su sekkilde:Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Sen olsan severmisin?Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Bu arada iki nokta ust uste koydugum yerler baska sekide cikmis anlamadim hic niye oyle olduKonunuzu esime sordum aramizdaki konusma su sekkilde:
Benkonuyu okudum)merak ettim bir erkek olarak ne dusunuyorsun?
Esim:mecburiyetin ne olduguna bagli.
Ben:yazmamis iste onu bilmiyorum
Esim:yani bir birliktelik yasayip evlenmeye mi zorlanmis ya da para meselesi falan mi acaba?eger birliktelik yuzunsen zorlandiysa hic sansi yok zaten,sevmez.
Ben:sende yani ettigin lafa bak.birliktelik yasandiysa sadece kiz mi yasamis erkekte yasamis soucta birliktelik 2 kisiyle olur.
Esim:iste o yuzden sorumlulu 2 tarafada aittir.kizda sorumlulugunu bilecek.benime beraber oldu nasil olsa benle evlenmek zorunda deyip zorlamayacak.insanlar istedigi icin birlikte olur,evlenmek icin degil.birinden biri istemiyorsa zaten olmazlar.amac bu olmamali(sonra banada fazlasiyla mantikli geldi)
Beneki bazi kadinlar cocuguda sevmez demis sevmez mi cocugu?
Esimyle sey mi olur.cocuk ayri onu sever tabiiki.
Beneki merak ettim mecburiyetten evlenmeseydi yani diyelim sevdigi kisiden ayrilinca bunalima girip bari nasil olsa daha once sevmistim bunla evleneyim deyip evlenseydi ama evlendiginde sevmiyor olsaydi ya da ne bileyip kafasi atip sevdigi kisiye inat olarak falan evlenseydi sever miydi?
Esimdurumda zaten birseyler hissediyor demektir evlendigi kisiye.yoksa evlenmezdi zaten.
Kac yasindasin sen? Bu kacinci ayni konuda sorun. Sana daha onceki konunda da yazdilar olmaz oluru yok dediler. Sen hala ayni yerdesin. Sonu pismanlik olan bir yoldasin ve aagina soluna carparak tutunacak bir dal arayarak ilerliyorsun. Hakkinda hayirlisi olsunArkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini