- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu merak ediyorum. Adam niye mecbur kalmış? Nefret bile edebilir böyle bir durum varsa.
Araları kötümüydü bilmüyorum ama benim tanıdığım bir kadın hamile kaldı son aylarda kocası evden ayrıldı çoçuk doğuncada bahaneler üreterek eve gelmedi kadın aşılara kontrole filan tek başına götürmek zorunda kaldı ben üzülmüştüm kadına sizi sevmeyen birinden çoçuk yapmayın evlenmeyinde bence yürümez diye düşünüyorumArkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Bak kendin diyorsun ESKİDEN diye. Yani geçmiş gitmiş, eskide kalmış. Kabullenmek gerek.eskiden seviyordu çünkü. evlenince sever diye sevemezmı cocuk olunca kabullenınce ? aklındakını unutur mu peki
sevmediği kadınla evlenecek kadar dengesiz bir adam karısını sevse ne olur sevmese ne olur?
mecburiyettenmiş, ne mecburiyeti silah mı dayamışlar?
mecburiyetten mi sevişiyor, çocuk yapacak?
bu tıynıyetteki adam kendinden başka kimseyi sevmez.
hic o acidan okumamistim tebrikler gercekten hangisi sizsiniz?Hikayedeki hangi kadın sizsiniz?
Yazık adama başkasını severken sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalmış. İnsan içinde bir başkası kalınca, hala bir başkasını seviyoken çocukta olsa zorla evlendiği insanı sevemez, hiç sanmıyorum.