Çocuk olunca erkek eşini sever mi

Bir adam var, 10 sene once sevgilisi vardi ben evliydim bana aşik olmuş, soyledi tabi reddettim sevgilisine de aglayarak itiraf etmis ben belirsizlikzor a aşigim diye. Sonucta evlendiler bir kizlari var adamla birlikte calisiyoruz hala bana takintili ama yuz bulamadigi icin yemedigi halt yok, akli fikri baska kadinlarda. Ne karisina ne cocuguna ne evine faydasi var. Kazandigi parayi baskalarina yediriyor. Karisi neden hala sabrediyor anlayamiyorum.

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Araları kötümüydü bilmüyorum ama benim tanıdığım bir kadın hamile kaldı son aylarda kocası evden ayrıldı çoçuk doğuncada bahaneler üreterek eve gelmedi kadın aşılara kontrole filan tek başına götürmek zorunda kaldı ben üzülmüştüm kadına sizi sevmeyen birinden çoçuk yapmayın evlenmeyinde bence yürümez diye düşünüyorum

Sevilmediğini bilen bir kadın neden o adamdan çocuk yapar ki? Adam severse de zaten evladını sever sizi değil. Yazık etmeyin kendinize.
Anlamıyorum nasıl evleniyorsunuz başkasını seven adamlarla :oha:

Peki eğer bdv başlığında karmaşık bir konu açılırsa konu karman çorman olursa cümlelerin hiç sonu gelmezse ve sevemediğin insanla evlenip hele bir de çocuk yapıp daha emin olmadığın evliliğe günahsız bir yavruyu eklersen;
mutsuzluk + çocuk =?

Birlikte oldugum ve sevmedigim bir adamla evlenmek zorunda kalsam, sevginin zıttı şeyleri hissederdim. Cocuk sevgisi ayri. Cocugumu tabiiki severim ama babasina karsi sevgi olusma ihtimali yok gibi bir sey

eskiden seviyordu çünkü. evlenince sever diye sevemezmı cocuk olunca kabullenınce ? aklındakını unutur mu peki
Bak kendin diyorsun ESKİDEN diye. Yani geçmiş gitmiş, eskide kalmış. Kabullenmek gerek.

Bi de kimse kimseyle evlenmeye mecbur kalmasın artık şu ülkede.

Annemin akrabası görücü usulüyle evlenmiş. Eşini ilk gece Görmüş ama sevmemiş. Gerdeğe bile zorla girmiş. Yaklaşık 50 sene evli kalmış. 4 çocuk birsürü torunu olmuş ama ölmeden önce anneme “ben eş olarak bütün vazifemi yerine getirdim ama eşimi hiç sevemedim” demiş. Eşiniz belki iyi bir baba olur ama seven bir eş olur mu? Yaşamadan bilinmez.

sevmediği kadınla evlenecek kadar dengesiz bir adam karısını sevse ne olur sevmese ne olur?
mecburiyettenmiş, ne mecburiyeti silah mı dayamışlar?
mecburiyetten mi sevişiyor, çocuk yapacak?
bu tıynıyetteki adam kendinden başka kimseyi sevmez.
:KK9:

Yazık adama başkasını severken sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalmış. İnsan içinde bir başkası kalınca, hala bir başkasını seviyoken çocukta olsa zorla evlendiği insanı sevemez, hiç sanmıyorum.

Yazık adama başkasını severken sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalmış. İnsan içinde bir başkası kalınca, hala bir başkasını seviyoken çocukta olsa zorla evlendiği insanı sevemez, hiç sanmıyorum.

O zaman sevmediği biriyle yatıp kalkıp günahına girmeseymiş. Vah vah pek zavallı abimiz!

Ben anlamadım.Konu sahibi,kocanin daha önce sevdiği ve şimdi mecburiyetten evlendiği kişi mi ,yoksa mecburiyetten evlenen sevgilisinin arkasından üzülen ikinci kadın mı ?

Back
X