Çocuk olunca erkek eşini sever mi

Önceki konusu da saçma bu da saçma
Öyle olursa böyle olursa severse unutursa...yıldık dilek şart kipinden

Adam akıllı anlatsana yahu, durum böyleyken böyle desene, adam neden mecbur sen hamilesin o yüzden mi mecbur evlenmeye,yoksa hali hazırda evlisin de çocuk yapayım beni sevsin mi diyosun diğer kız kim
Bir insan ancak bu kadar kendini anlatamaz

O seni severmi bilmem ama sen onu sevmeyebilirsin.hamilelik lohusalik çocuk bakimi cok yipratici,insan sevdigi kocasından bile nefret edebiliyor.
Arayi duzeltmek için yapılan birşey değildir çocuk,güzel yetiştirmek sevgiyle buyutmek için gonderilen emanettir.
Hersey gönlünüzce olsun

O zaman sevmediği biriyle yatıp kalkıp günahına girmeseymiş. Vah vah pek zavallı abimiz!
Konu sahibi neden evlenmek zorunda kaldığını yazmamış gördüğüm kadarıyla. Ayrıca adam tek başına yatmamış di mi. Tek başına işlememiş günahı. Sonucunu bu kadar düşünen insan evlenmeden birlikte olmamalı ozaman. Ölümde olabilir evlenilene kadar

Konu sahibi neden evlenmek zorunda kaldığını yazmamış gördüğüm kadarıyla. Ayrıca adam tek başına yatmamış di mi. Tek başına işlememiş günahı. Sonucunu bu kadar düşünen insan evlenmeden birlikte olmamalı ozaman. Ölümde olabilir evlenilene kadar

Orayi zaten kimse anlamadi :) Ben eski konuya baktim ordan okudum.

Deidigniz taraf zaten ayri hikaye, onceki mesajimda da yazdim insan sevmeyen birine neden yapisir zorla anlamam.

Ben anlamadım.Konu sahibi,kocanin daha önce sevdiği ve şimdi mecburiyetten evlendiği kişi mi ,yoksa mecburiyetten evlenen sevgilisinin arkasından üzülen ikinci kadın mı ?

Konu sahibesi es.

Yalniz kadinin kim olduguna gore bu evliligin akibeti icin yapilan yorumlarin degismesi de ayrica ilginc?!?

Konu sahibesi es ise: Bosanirsiniz, evlililiginizin sonu yok
Konu sahibesi eski sevgiliyse: O evlilik bitmez bosuna bekleme

Konu sahibesi es.

Yalniz kadinin kim olduguna gore bu evliligin akibeti icin yapilan yorumlarin degismesi de ayrica ilginc?!?

Konu sahibesi es ise: Bosanirsiniz, evlililiginizin sonu yok
Konu sahibesi eski sevgiliyse: O evlilik bitmez bosuna bekleme
aslinda oyle degil ortada mutsuz kalacak 3 kisi var. cocuk olursa adam ne karisini bosar ne de sevdigini unutur .

Adamla kadin evliler
Kadin adami aldatiyor en yakin arkadasiyla
Adam ayriliyor
Tiksiniyor
Kadin uc gun sonra geri donuyor
Sen beni ihmal ettin de gittim baskasina diye
Adam ikna olmuyor
Sonra kadin hamileyim senden diyor
Tekrar evleniyorlar
Kadin dogumda ölüyor
Cocugun kan grubundan anliyor adam kendi cocugu olmadigini
Sonuc:
Cocugu 12 senedir kendi cocugu olarak buyutuyor
Neden boyle bir hata yapan kadini yeniden kabul etti derseniz
Cunku kendisini de anasi babasi terk etmis
Yillarca yetimhanelerde buyumus
Taaa ki bir adam gelip kendisini evlat edinene kadar
Sahipsiz bir cocugun neler hissedecegini bildiginden
Demem o ki
Bir adam bir cocugu sevecekse o cocugun kendisine ait olmasina ihtiyac duymaz
Ama bir kadini sevmiyorsa asla sevmez
Sevmemeye devam eder
Istersen 20 tane dogur nafile

Kimi adam da o coook sevdigi kizi , cocik dogurdu diye sevmez oluyo. Hamile msn sen sevmedigini bile bile bebe mi dogurcaksin adama.

Bir erkek sevmediği biriyle neden evlenir ilk olarak onu bilmek lazım .
Sevmiyor mu , nefret mi ediyor ? Ölçüsü önemli .

Geçen konunsunda sorduklarında anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam ,birbirlerini sevdikleri dönemde birlikte olmuşlar ,ama sonradan aralarında sorunlar olmuş erkek kızdan artık soğuduğunu söylemiş ama erkek kıza karşı sorumluluk hissettiği için evleneceğini ifade etmiş.bence erkek ayrılalım diyemiyor bu şekilde söylerek konu sahibinin kendisini bırakmasını bekliyor ama konu sahibi bırakmak şurda dursun evlenip çocuk yapıp evliliği sonsuza dek sürdürme peşinde.

Geçen konunsunda sorduklarında anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam ,birbirlerini sevdikleri dönemde birlikte olmuşlar ,ama sonradan aralarında sorunlar olmuş erkek kızdan artık soğuduğunu söylemiş ama erkek kıza karşı sorumluluk hissettiği için evleneceğini ifade etmiş.bence erkek ayrılalım diyemiyor bu şekilde söylerek konu sahibinin kendisini bırakmasını bekliyor ama konu sahibi bırakmak şurda dursun evlenip çocuk yapıp evliliği sonsuza dek sürdürme peşinde.
Konu sahibine de adama da yazık olur bu durumda. Seni sevmeyen bir adamla bir ömür tek taraflı sevgiyle geçer mi? Çok zor bir durum, büyük konuşmak istemiyorum ama ben birini seviyosam şayet onun mutluluğu benim için önemlidir. Yani sadece ben seviyorum diye kendi duygularım uğruna onu mutsuz etmek istemem

Ya severse diye de çocuk yapılmaz di mi?
Umarım yapılmaz...
Umarım yapılmamıştır...

hamilelik cocuk = stress. sevgi büyük olmaliki bu dönemi hasarsiz atlabilmek icin. insan o dönem sevmedigi kisiye hic tahamül edemez. olan cocuga olur

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle birlikte oldukları için mecbur evlenmek zorunda kaldıysa ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp daha önce sevdigi ancak sogudugu kisiyle evlenirse aralarında anlaşma açısından bir sorun yoksa ancak sevgisi de yoksa erkekte ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur istemeden evlendiğini eskiden sevip soğuduğu esini sevemez mi ? Çocuk olduktan sonra o aklındakini unutup kabullenip eşini sever mi
Bir erkek sevip soğuduğu ama birlikte oldukları için o kişiye dönüp onunla evlenmez bunun için mecburiyet hissetse zaten o kişiden ayrılıp başkasını hayatına almazdı umarım sonradan hayatına giren ve terkedilen kişi sen değilsindir çünkü sana ne söylediyse yalan dolan eşini seviyor çocuk bile yapmış artık o mesele kapanmış geçmiş olsun.

Back
X