- Konu Sahibi eylultamer
-
peki sen niye aramiyorsun ben catlardim yaa bence boyle olmaz oturup konusun tartisin ama boyle olmaz ki
ne kadar da umursamaz ya belki basina birsey geldi allahim ya
peki sen niye aramiyorsun ben catlardim yaa bence boyle olmaz oturup konusun tartisin ama boyle olmaz ki
ne kadar da umursamaz ya belki basina birsey geldi allahim ya
az önce aradım , o beni hala aramadı ,
ben düşüncesini merak ettim yine ,
hala aynı kararında , istemiyorum diyor ,
bende bu şekilde yürütemiyeceğimi söyledim ve kapattık telefonu öylece ,
valla ne olacak napacağım şaşkınımm
bana göre aşk, koca falan filan herşey boş.evlat bambaşka bir şey.dünya bir tarafa bebeğim bir tarafa....her kadın bu duyguyu yaşamalı...bir eş sizden bu duyguyu çalmamalı.
yaşınızda ilerliyor.iyi düşünün. ayrıca siz onun annesine bakmak zorunda değilsiniz ki....
eşinizden habersiz çocuk yapın hiç demiyorum.çocuk olayı sorumluluk istiyor.o sorumluluğu iki kişi gönüllü olarak almalı.
herseyi belli etmis zaten sanki senin duygularin onemli degil , ben bu erkeklerin benciliklerini
anlayamiyorum insan birini severse o uzulmesin diye nelere katlaniyor cocuk ya ikininizin cocugu
bu adamla yurumez canim
sonra baska sorunlar cikicaktir cunku onun icin hayat sadece paradan ibaret
maalesef öyleymiş arkadaşım , yok yürümüyor zaten , niyetini açıkca belli etti ,
ayrılıyoruz
uzgunum senin icin cok uzuldum ne diyeyim saglik olsun umarim kendini cabuk toparlarsin
ama bunu unutma sorun sadece cocuk degil sana karsi sevgi goremiyorum oyle dusun tamam
eşinizin bir kızı varmış önceki evliliğinden onunla bile görüşmüyor diyorsunuz. baba değilozaman o nasıl ya öz çocuğunuarayıp sormaz ve özlemez. benim aklım almıyor. sizede aynı şeyi yapacağı aşikar ama dua edin ve ikna olmazsa ayırın yolunuzu. aile olmadan evliliğin anlamı yok bana göre. 5 yıldır bende evlat hasreti çekiyorum yirmi milyar harcadık ve kucağımız boş. ama yola devam eşimle bebğimize kavuşunca bütün çektiklerimiz bitecek. ben eşim baba olsun diye oda ben anne olayım diye uğraşıyoruz.garip bir dünya anlamak zor allah yardımcınız olsun yaşınız sınıra doğru gidiyor. anne olmak sizinde hakkınız ayrıca annesi yle aynı evde olmayıda kabul etmeyin üstelik ekonomik özgürlüğünüz var sizde masaya yumruğunuzu vurun yani....
eşinizin bir kızı varmış önceki evliliğinden onunla bile görüşmüyor diyorsunuz. baba değilozaman o nasıl ya öz çocuğunuarayıp sormaz ve özlemez. benim aklım almıyor. sizede aynı şeyi yapacağı aşikar ama dua edin ve ikna olmazsa ayırın yolunuzu. aile olmadan evliliğin anlamı yok bana göre. 5 yıldır bende evlat hasreti çekiyorum yirmi milyar harcadık ve kucağımız boş. ama yola devam eşimle bebğimize kavuşunca bütün çektiklerimiz bitecek. ben eşim baba olsun diye oda ben anne olayım diye uğraşıyoruz.garip bir dünya anlamak zor allah yardımcınız olsun yaşınız sınıra doğru gidiyor. anne olmak sizinde hakkınız ayrıca annesi yle aynı evde olmayıda kabul etmeyin üstelik ekonomik özgürlüğünüz var sizde masaya yumruğunuzu vurun yani....
anne olmak en doğal hakkınız tabii ki. bunun evlenmeden önce konuşulması, tartışılması evlendikten sonra da aynı şekilde konuşulması gerekiyordu. çıtlatmak demişsiniz ama çıtlatmaktan ötesi gerekiyordu belli ki. zaten bir önceki evliliğinden ağzı yanmış, belli ki babalık kavramına sıcak olmayan birisi. kızıyla da görüşmüyorsa ondan iyi bir baba olmasını ya da babalık için hevesli olmasını beklemeniz sahiden baya bir iyi niyet olmuş.
başka bir açıdan bakarsak da benim evleneceğim erkek gelip bana "ya sen çocuk istemiyorsan ben senle evlenmem kusura bakma" dese ben de o insan için "değmezmiş" diyebilirim. sevgi ve ilişkiler böyle koşullu ilerlemiyor ne yazık ki. o kavgadan alınabileceği bir nokta kocanızın bunu da unutmayın.
ama genel olarak hayattan beklentileriniz ve istekleriniz belli ki birbirini tutmuyor, yollarınızı ayırmanız hayırlı olur.
ahhh canim benim ya cok uzuldum senin icinUmarim ve umarim ilerde boy boy cocuklarin olur...
Sende anneligi tadarsin herkes gibi, hic uzulme canim herseyde bi hayir vardir, gec olmadan ögrendin o pisligin gercek yuzunu...
sen bundan sonrasina bakbenimde cocugum olmuyor 2 senelik evligim, ben cok istiyorum ama isyandan etmek istemiyorum...
Sunu biliyorum ki, Allahim siniyor bizleri sabrimizi deniyor, elbette zamani gelince verecek, hic isyan etme
Merak ettim arkadasim nasilsin, bi haber varmi? hic uzme o pislik icin kendini, bu dunyada senden degerlisi yok bunu unutma, kimse icin uzulmeye degmez... tamam ayrilmak mi, istiyor birak gitsin pasa gönlu bilir, evde anasina baksin dursun...
çok sağol canım .. evet ayrılıyoruz kesin net olarak , bu hafta sonu da eşyalarımı toparlayacağım o evden ..
yok asla isyan etmedim etmem de Rabbime , bunlar bir sınav imtihan , yaşayacaklarımız ve duyacağım bir acım varmış demek ki(
hiç çaba göstermedi evliliğimizi kurtarmak adına , gerçekten çok fazla geç olmadan asıl yüzünü görmem iyi oldu ,
daha fazla yıllarımı verip de iyice heba olabilirdi yıllarım ,
annesi evdeymiş zaten şuan ( yani birlikte oturduğumuz evde ) bende öyle dedim ne diyim artık bu saatten sonra ,
anasıyla kuzu kuzu otursun dursun ,
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demek benim için hayırlısı buymuş ,
desteğin için çokk sağolasın :13:
çok sağol canım .. evet ayrılıyoruz kesin net olarak , bu hafta sonu da eşyalarımı toparlayacağım o evden ..
yok asla isyan etmedim etmem de Rabbime , bunlar bir sınav imtihan , yaşayacaklarımız ve duyacağım bir acım varmış demek ki(
hiç çaba göstermedi evliliğimizi kurtarmak adına , gerçekten çok fazla geç olmadan asıl yüzünü görmem iyi oldu ,
daha fazla yıllarımı verip de iyice heba olabilirdi yıllarım ,
annesi evdeymiş zaten şuan ( yani birlikte oturduğumuz evde ) bende öyle dedim ne diyim artık bu saatten sonra ,
anasıyla kuzu kuzu otursun dursun ,
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin demek benim için hayırlısı buymuş ,
desteğin için çokk sağolasın :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?