Çocuk özlemim ve küslük :(((

Olaylarin nasil gelistigini bilmiyorum ama yani evden gittikten,sonra aradimi ne konuaulsu okumadim
36 yasindasiniz ayriliyorsunuz bunlar bir surec tekrar evlenme ihtimali biraz sure alir o zamanda yasiniz epey ilerledigi icin cocuk sahibi olma sansinizda azalacak bir hayli
Adamim tavri dogrydur kendi cocuguna babalik yapmayan insan kalkip bir daha cocuk yapmaz ve yapmasin da
Sizin calismayacaginiz icin degil cocuk istemedigi icin istemiyorsur bencw buarada

baştan konuşşsaydınız bence . çocuk meselesini iş meselesini ne bileyim evlilikten önce bunlar konuşulmalı . adamın çocuğu var zaten çocuk istemiyor olabilir . ama senin yok ve anne olmayı istemen en doğal hakkın . eşinin seni sevdiğini düşünmüyorum . büyük ihtimalle mantık evliliği yapmış . ne yazık ki evlilikler günümüzde daha çok mantığa dayanıyor . erkek eşini ekonomik ortak olarak görüyor . sen çalışıyorsun ediyorsun büyük ihtimalle senle bu yüzden evlenmiş daha rahat yaşamak için .yoksa her erkek sevdiği kadından bir çocuk ister . çok yanlış bir evlilik yapmışsın maalesef.

maalesef ne hayallerle başladı ama sonuç senin dediğin gibi hüsran oldu
inşallah atlatacağım Allahın izniyle tabii ama hiç kolay değil ...
desteğin için çok teşekkür ederim ...

evden gittikten sonra ne aradı ne de evliliğini kurtarmak adına birşey yaptı maalesef (
tavrını hiç te doğru bulmuyorum , başta kesinlikle istemiyorum demedi ki bana ..
evlendikten biraz zaman sonra yaparız dedi , başta söyleseydi bende kendime düşman değilim ya evleneyim ...
hiç değilse benim günahıma girmeseydi ,
tekrar evlenme ihtimalini şuan için zaten düşünmüyorum ama olay sadece bu da değil , beni kandırmış olması artık daha büyük bir sorun benim için

başta konuştum zaten , kesinlikle istemiyorum demedi bana , ilerde ( ilerden kasıt biraz borcumuz falan bitsik demiştik )
yaparız demişti ,
en doğal hakkımı bu şekilde elimden almaya çalışması beni çok üzdü , demek ki beni gerçekten sevmemiş senin de dediğin gibi
çalışıyorum vs diye mantık evliliği yapmış ne yazık ki bunu bende çok geç farketmiş oldum ..
ama artık kendimi şu şekilde teselli ediyorum , ya yıllarım bu şekilde heba olsaydı
maalesef yanlış bir evlilik olmuş , ama bilemedim böyle olabileceğini bilsem yapar mıydım kimseye güvenemem artık bundan sonra

calisiyormyssun bak solede yapabilirsin .bu adamdan cocuk dogur sonra bosan.en azindan anne olursun kendin bakarsin bebegine.ben olsam ole yapardım.

canım bence eşin seenin sabrını deniyor ben böyle bir sebepten hi.çbir erkeğin karısını kaybedeceğine inanmıyorum konuşmadan hemen nasıl boşanmaya karar verdiniz aileler ne diyor

calisiyormyssun bak solede yapabilirsin .bu adamdan cocuk dogur sonra bosan.en azindan anne olursun kendin bakarsin bebegine.ben olsam ole yapardım.

böyle bir şey kesinlikle yapmam , benim amacım mutlu bir aile olabilmek ,
bunu yaparsam tam bir bencillik olur , çocuğumu babasız ve mutsuz br şekilde hayata getireceksem hiç bir anlamı yok ..
hem kolay mı babasız bir çocuğun annesi olmak , hem onun için hemde benim için çok kötü olur ,
ve işin kötüsü sonunda ayrılacağımı bile bile bebek dünyaya getirmek hiç akıllıca değil

canım ablam baştan sona okudum yazılarını.. allahım sana sabır versin..ve karşına öyle birini çıkartsın ki o senden çocuk istesin..seni çoook sevsin..gerçekten çok üzüldüm okurken o kadar iyi niyetliymişsin ki...allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni...

canım bence eşin seenin sabrını deniyor ben böyle bir sebepten hi.çbir erkeğin karısını kaybedeceğine inanmıyorum konuşmadan hemen nasıl boşanmaya karar verdiniz aileler ne diyor

canım benim , ben konuştum onunla bir kez daha istemiyorum kesinlikle dedi , ben de ondan sonra almaya karar verdim eşyalarımı zaten , o da karşı çıkmadı buna demek o da durumu kalbullenmiş yani ,
ne kadar tuhaf bir olay dimi .. hala aklım almıyor benim de ,

aileler ne diyor demişsin , inanır mısın beni ne annesi ne de kızkardeşi yani ailesinden kimse ama hiç kimse aramadı bile
insan bir kerecik arar , benim kardeşimin böyle bir durumu olsa yüz kere aramış konuşmuştum ,
bunlar kendi aralarında konuşmuşlar anlaşmışlar belli ki , hepsi birden özellikle de eşim çoktan bitirmiş belli ...

Allah razı olsun ablacım , çok sağol desteğin için , inşallah dediğin gibi olur bundan sonra

annesi babası bosanmis mutlu cok çocuk var. Ayrıca hic anne olamayacak sin belkide.o yuzden bence düşün tabi en iyi srn bilirsin

annesi babası bosanmis mutlu cok çocuk var. Ayrıca hic anne olamayacak sin belkide.o yuzden bence düşün tabi en iyi srn bilirsin

yok canım benim , zaten o olmasını hiç istemedi , istemiyor kesinlikle , tek başıma da yapamayacağıma göre :) boşanıyoruz biz ,
eşyalarımı falan aldım yani ..
kim bilir belki de bu durum da benim bu dünyadaki imtihanımdır Rabbim yardımcım olsun inşallah

ben inanmıyorum açıkcası boşanacağınıza eşin ketum ve duygularını çok da belli etmeyen bir adam ise kendi dediği olsun diye son ana kadar bekleyecektir, ama mahkemeye kadar vardırmaz bence olayı sizin evliliğinizde çocuk konusu hariç bir problem yok ise adam mutlu evliliğini neden bitirmek istesin çok saçma evlilik bu kadar basit mi boşanmak bu kadar kolay mı

duygularını çok kolay belli eden biri değildir doğru .. valla inan bilemiyorum ne olur ne olmaz .
ama bu zamana kadar hiç ses etmedi , bundan sonra da bu şekilde devam ederse sonuç belli ..
bir de anne ve kızkardeşi bunun iyice kanına girdilerse birşey diyemiyorum ne diyim

annesi ve kız kardeşi boşanmanızı neden istesinler ki eşiniz için çok daha kötü bir durum olur yeniden mi evlenicek anlamıyorum bence siz yapıcı olmaya çalışın hemen bitti demeyin'sevdiğim adamdan çocuğum olsu istedim hatamı ettim deyin' ve kesinlikle adam akıllı karşılıklı konuşmadan evliliğinizi bitirmeyin bu kadar kolay olmamalı

kolay değil kesinlikle bir de beni düşünün ne haldeyim .. daha evime doyamadan geldiğimiz şu noktaya bak
ben onu kaç kere aradım , sakin sakin konuştum , ikimizden bir parça olsun istiyorum dedim , tam ve mutlu bir aile olalım diye o kadar konuştum ki anlatamam hiç gurur falan yapmadan aradım , ama o hiç yanaşmıyor yanaşmadı yani ,
beni çok üzen de bu zaten neden hiç da bir adım atmıyor

çünkü sen haklı o haksız olduğu halde sen arayıp mücadele verdiğin için ondan vazgeçmeyeceğini ve blöf yaptığını düşünüyor, boşanma lafını etme o seni arayana kadar arama bekle bir korku düşsün seni kaybedeceğini düşünsün

parasız pulsuz da değilsiniz aslında yas da kemale ermiş çocuk için 2 yıl sonra geç olabilir bence elinizi cabuk tutun korunmayın korunuyorum deyin gebe kalınca da kaza dersiniz çocugu mutlaka sevecektir şimdi böyle dese de

.kayınvalidene bakmayı kabul etmen de ayrı bi erdem ama sen yüz verdikçe yüzelli isterler bunu da unutma.

tabi diyorsan ki bu evlilik yürümez o zaman cocuğu aklından cıkar iyice düşün karar ver gece 10da evden cıkacak olsam inan bana eşim kapınınönüne yatar bırakmaz cıksam da peşimden gelir ..

valla ben elimden geleni yaptım cnm hem de fazlasıyla buna inanıyorum ve vicdanım da rahat ,
ben evden çıkarken kılını bile kıpırdatmadı ,
zaten ayrıldık boşanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…