Çocuk ruhlu olmak ayıp mı;(

Oturup yediğinizi içtiğinizi yazmışssınız ya kola içerim, jelibon yerim, pamuk şekeri cips falan. Bunlarla alakası yokki, istediğinizi yiyip için, yeterki davranışlar kafa yapısı çocukca olmasın:))

Belkide hayatımın en güzel dönemleriydi çocukluğum bende 21 yaşımdayım ama 18 den beri kaç yaşımda olduğumu aklımda tutamıyorum.Çok çocuksuyum ve seviyorum bu durumu :) Bence güzel bişey siz de utanmayın :)

Oturup yediğinizi içtiğinizi yazmışssınız ya kola içerim, jelibon yerim, pamuk şekeri cips falan. Bunlarla alakası yokki, istediğinizi yiyip için, yeterki davranışlar kafa yapısı çocukca olmasın:))
Ama kimileri bunu da çocukça görüyor çok analitik bi kafa yapım var

Eşim diyor kazık kadar oldun jelibon yiyorsun ayıp ayıp diyor:KK17:

kazık kadar olmakla ne ilgisi var ,ben ananeme jelibon cips ne versem yerdi kadın ,gayette oturaklı ağırbaşlı bir kadındı.yemeyeceksen ayıp olduğu için değil,sağlığa yararı olmadığı zararlı atıştırmalık olduğu yememelisin.
bu arada bebe bisküvisi 70 yaşındaki annemle babamın evinde bile vardır,afiyetle yerler çok lezzetli bencede.

Bence de cocuklukla ilgisi yok saydıklarının..
Ben 30 yasındayım. Parka girdiğimizde ben sallanırım esimde beni sallar. Bunu cocuksuluktan değil eglenmeyi sevdiğimiz için yapıyoruz.

Ben saydıklarını yemem salıncağa binmem vs ama ben de içimdeki muzur çocuğu bırakamıyorum.En güzeli .Diri tutuyor.

Hareketler çocukça ve şımarık olmadığı sürece sorun yok
Jelibon bende çok severim hatta sevgilim almıştı bi gün birlikte yemiştik minicik ayıları :D
Salıncağı da çok severim
İş şımarıklığa varmıyorsa ayıp değil :KK51:

İnanki bende öyleyim hatta bikeresinde benimkızım daha dört aylıktı eşim bana etipuf,çikolata,jelibon butarz şeyler sevdiğim için alırdı .bir gün arkadaşının yanında almış arkadaşıda evde eşine daha onun bebeği küçücük onları nasıl yiyorsa demiş bebeğimize aldığını zannetmiş,eşiyle arkadaştık bizde arkadaşımda çok gülmüş o bebeğe değil eşine alıyor diye.biraz tekerleme gibi oldu ama idare edin artık

Eğer dudak bükme, agucuk gugucuk konuşma yada absürt takı ve giyim yoksa korkacak birşey yok.. Varsa eğer peter pan sendromu nu araştır derim :KK48: peter pan sendromu: büyüme korkusu olan çocuklarda ve olgun oldukları halde çocuk gibi davranan (sosyal açıdan) insanlarda görülen davranış bozukluklarına verilen addır.

Jelibon yemekle çocuk ruhlu olmanın ne ilgisi var ben anlamadım. o_O eti cici bebeyi de çocuk ruhlu oldugunuzdan degil tadını sevdiğiniz için yiyorsunuz. Salincaga binmek de çok keyifli bir şey sadece çocuklar değil yetişkinler de binebilir. Kimi insan bundan keyif alır kimisi almaz. Bence bu çocukluk değil karakter meselesi.

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:

unicorn şeklinde oyuncaklarım vardır
evde oyun hamuru oynarım boyama yaparım
çocuk parklarında mutlaka oyuncaklara binerim
eşime kendimi sallatırım salıncakta
evde sırtına binerim ata biner gibi
dışarıda eşimin elinden tutup hoppala yaparım atlar zıplarım :D
jelibonu çok severim kinder sürpriz yumurtayı da :)

ben böyle mutluyum
26 yaşındayım ben de :)
boşver milleti

Çocukların yediği yiyeceklerden yemek cocuk ruhluluk mu bilemedim. Tadını beğeniyorsam bende yerim.salincagada bindim filan ama abartıp sokaklarda evcilik oynamaya baslayıp, çocuk gibi hareketler yapıp öyle konusmadıkça normal herhalde.

Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum :KK48::KK48::KK48:
ben 29 yaşındayım ben de yiorum dediklerini, salıncakta da sallanıorum hatta kaydıraktan da kayıorum ne varmış ki:rolleyes:

bi de şu bebekler için olan daninolar falan var ya onlara bayılıorum ben:rolleyes:

Back
X