- Konu Sahibi _bayby face_
Ne güzel ruhu hep çocuk kalanlardansınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum sana mesela en gıcık kaptığım ortamına göre davranmamak bi akrabam düğünlerde eglenmek yerine hep surat asarAma bu dediğin farklı, şeker çikolata jelibon yemek ayrı, olması gereken yerde bile ciddi olamamak ayrı
Ama kimileri bunu da çocukça görüyor çok analitik bi kafa yapım varOturup yediğinizi içtiğinizi yazmışssınız ya kola içerim, jelibon yerim, pamuk şekeri cips falan. Bunlarla alakası yokki, istediğinizi yiyip için, yeterki davranışlar kafa yapısı çocukca olmasın:))
Eşim diyor kazık kadar oldun jelibon yiyorsun ayıp ayıp diyor![]()
Kızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()
ben 29 yaşındayım ben de yiorum dediklerini, salıncakta da sallanıorum hatta kaydıraktan da kayıorum ne varmış kiKızlar 26 yaşındayım ama jelibon bonibon yiyorum en çok da kolalı mervesivik jelibon severim bazen bebeğimin eti cicibe büskivilerini yiyorum park gördüğümde içimden salıncağa da binmek geliyor ama utanıyorum![]()